Gear4music-digipianot

Gear4music.com

Gear4music-digipianot vakuuttavat upealla ulkonäöllään, äänenlaadullaan sekä kestävällä rakenteellaan, unohtamatta erittäin kohtuullista hintaa. Valikoimaan sisältyy pienikokoisia aloittelijoille tarkoitettuja pianoja, premium-luokan konserttipianoja, sekä kaikkea siltä vältä. Pianomme kattavat eri tyylejä ja ominaisuuksia, joten jokainen varmastil löytää ihannesoittimensa. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Gear4music-pianot

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Neuvoja digipianon ostajille

Digitaalinen piano on sähkösoitin, joka on kehitetty palvelemaan vaihtoehtoisena soittimena perinteisen akustisen pianon rinnalla. Toisin kuin akustisessa pianossa, digipianossa ei ole kieliä, vasaroita ja äänipohjaa. Sen sijaan siinä on elektroninen äänisiru ja kaiuttimet, joilla voidaan jäljentää perinteisen pianon ääniä ja soittotuntumaa.

Koska digitaalisen pianon toiminta perustuu äänisamplaukseen, silla on mahdollista tuottaa myös muiden soittimien ääniä. Valittavissa ovat mm. huilu, cembalo, jouset ja lyömäsoittimet, joten digipianosta saa helposti mukautettavan soittimen.

Muita huomioon otettavia seikkoja

Digipianon ostajat voivat myös hankkia lisälaitteita, jotka parantavat ja tehostavat digitaalisen pianon toimintaa, esim. kuulokkeet. Valikoimaamme kuuluu useita kuulokkeita, esim. Roland RH-300 kuulokkeet tai Audio Technica ATH-M40FS -kuulokkeet, jotka tulevat molemmat 3.4. pituisella suoralla kaapelilla.

Ostajat, joilla ei ole ennestään pianotuolia, voivat löytää sopivan pianojakkaran meidän laajasta valikoimastamme. Gear4music tarjoaa mm. klassisen tyylisen Deluxe-pianojakkaran, joka sopii täydellsesti myös digitaaliseen pianoon.