Gear4music-digipianot

Gear4music.com

Gear4music-digipianoilla on vaikuttava, ääni ja rakennelaatu, kaikki kohtuulliseen hintaan. Aina pienen mittakaavan pianoista aloittelijoille premium-kosketinsoittimiin, tämä sarja kattaa myös monia tyylejä ja ominaisuuksia, joten löydät mallin joka käyttöön. Katso kaikki tiedot

Digipianot Gear4musicilta

Ensimmäiset 40 tuotetta näkyvillä

Digipianopaketit Gear4musicilta

Ensimmäiset 33 tuotetta näkyvillä

Neuvoja ostettaessa digitaalista pianoa

Digitaalinen piano on sähkö instrumenttia, jonka tarkoituksena on toimia ensisijaisesti vaihtoehtoinen mahdollisuus perinteisten, akustinen virkaveljiinsä. Toisin kuin pianoa on ei merkkijonoja, moukarit ja ei soundboard. Sen sijaan on sähköisen äänen sirut ja kaiuttimet, jota voidaan toistaa ääni- ja tuntumaa soittaminen perinteisten pianoa.

Koska digitaalinen piano vetoaa näytteenotto, se tuottaa monenlaisia muita soitinen ääniä. Esimerkiksi muusikot valita tällaisten soittimet huilut, cembalot, merkkijonot ja lyömäsoittimet, tekeminen digitaalisen piano verkoiksi laite.

Muita huomioon otettavia seikkoja, kun ostat digipiano

On myös useita lisälaitteita, jotka voidaan parantaa digitaalisen piano, kuten kuulokkeet. Muusikot valita alueen laitteiden, mukaan lukien Roland RH-300 kuulokkeet, jotka ovat 3.4 m suora kaapelin kanssa ja Audio Technica ATH-M40FS kuulokkeet, jotka tulevat samasta pituus-kaapelilla.

Sillä välin niille, joilla ei jo ole yksi, pianojakkara lisäksi voi olla tarpeen. Gear4music tuottaa Deluxe Piano-jakkara, perinteinen tyyli, joka on ihanteellinen meille digitaalisen piano mukaisesti.