DJ-dekit & soittimet

Dekit ovat usein kaikkein olennaisimmat tiskijukan laitteet. Gear4musicin verkkokaupasta löydät kaikenlaisia dekkejä ja soittimia, joten halusitpa käyttää CD-soittimia, perinteisiä vinyylilevysoittimia tai MP3-soittimia, löydät verkkokaupastamme takuulla etsimäsi.

Katso kaikki tiedot

DJ-dekit ja soittimet

DJ-dekit ja soittimet

DJ-dekit kattavat monia laitteita entisaikojen levysoittimista aina huipputeknisiin ohjaimiin. Olipa lempilaitteesi mikä tahansa, voit olla varma, että löydät verkkokaupastamme etsimäsi - tarjoamme nimittäin uskomattoman laajan valikoiman tuotteita sellaisilta huipputuottajilta kuten Pioneer, Native Instruments, Numark ja Novation.

Monet nykypäivän DJ-dekit ovat hybrideja ja toimivat myös ääniliitäntöinä, jotka voi intergroida tietokonepohjaiseen kokoonpanoon - mm. Numark NDX8000:ssa yhdistyvät kaikki kolme ympäristöä.

USB/MIDI-ohjaimia (mm. Numark NS7) käytetään myös yhdessä virtuaalisten DJ-ohjelmistojen kuten NI's Traktorin kanssa, minkä ansiosta käyttäjät voivat hyödyntää tehokkaita ohjelmia ja säilyttää edelleen levysoittimen taktiilisen puolen.

Gear4music.comin laaja DJ-laitevalikoima sisältää mm. uusimpia DJ CD-soittimia, digitaalisia DJ-laitteja, DJ-kuulokkeita, -miksereitä, MP3-soittimia, DJ-ohjelmistoja, -levysoittimia, -kaiuttimia ja -valoja.