Nappaimisto Instruments

Pasuuna on vaskipuhallinperheen jäsen ja sen teleskooppinen luistin, jota käytetään vaihtelemaan äänenkorkeutta, on sen tunnistettava piirre. Kuten kaikki vaskipuhaltimet pasuuna edellyttää soittajien pärisyttävän huuliaan tuottaakseen äänen: tätä tekniikkaa kutsutaan ansatsiksi eli huuliotteeksi.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat pasuunaa

Ensimmäiset 16 tuotetta näkyvillä

Tietoja pasuunoista

Osa messinki-perheen Pasuuna on ollut noin yli 600 vuotta ja on vain moderni orkesterin messinki soitin, joka voi soittaa kaikki kromaattisen asteikon alusta muistiinpanoja. Ominaista sen teleskooppinen dian Pasuuna on laajalti käytetty klassista musiikkia ja on käytetty useissa kappaletta Mozart ja Beethoven.

Tunnettuja musiikki-instrumenttien tarjoamme Yamaha pasuunaa verkossa alhaisin hinnoin. Gear4music.com olemme myös ylpeitä tarjoamaan meidän merkkituotteiden Gear4music pasuunaa, mukaan lukien tenori Pasuuna aloittelija pakkauksissa. Palkkio Coppergate ja Jupiter alueet on suunniteltu vaihtoehtona, suunniteltu etenee Pasuuna pelaajia. Tämä valinta ja monenlaisia Pasuuna tarvikkeet meillä on kaikki mitä tarvitset.