Bassotarvikkeet

Bassokitaratarvikkeet sisältävät kaiken, mitä tarvitset pitääksesi bassokamppeesi huippukuntoisina ja hyvän kuuloisina. Oli sitten kyse valetusta, kovasta kotelosta tai uuden mikrofonin parempi ääni, löydät meiltä helposti juuri oikeat tarvikkeet valtavasta valikoimastamme bassotarvikkeita.

Suosituimmat Bassotarvikkeet

Bassokitaran soundi

Miten on luotu basso äänen?

Kanssa sähkökitara, basso kaksi tärkeimmät osat ovat merkkijonot ja Kitaramikki. Kielet tärinän vastaanottamien Kitaramikki, joka muuttaa sähköiset signaalit ne. Nämä lähetetään sitten vahvistimen, joka luo ääni.

Kaikki Bassot toimi samalla tavalla yleensä, vaikka ne tuottavat materiaalit, joista ne on tehty ja niiden muoto voi olla 1999–2000 vaikutus Minkätyyppisiä ääni ja mitä musiikin Tyylilaji, ne ovat parhaiten soveltuvat soittaminen.

Puun vaikutus basso-ääni

Bassot enemmistö on solidbody, eli ei ole tilaa, jotta äänet reverberate luonnostaan kitara laitoksen sisällä kuin akustinen soittimet kanssa. Halvin solidbodys tehdään tavallisesti pehmeämmältä Woodsin kuten d tai muovia, kova metsät, kuten vaahtera, ruusupuu ja kalliimpia malleja käytetään mahonki kanssa. Solidbody Bassot osalta mahonki tuottaa tiheä ja woody ääntä ja sopii hyvin musiikin maan ja blues-tyylin mukaisesti.

Rosewood toisaalta pidetään yleensä luoda enemmän metallisen ääntä, joka on monipuolisia ja monimutkaisia korkea ja matala-rekistereihin. Välin, vaahtera on suorempi äänen, joka toimii erityisen hyvin, kun kovalla aseman pelaamisesta.

Onttokoppainen-basso, kitarat käytetään, mutta ovat enimmäkseen varten niille, jotka nauttivat jazz ja kansanmusiikin, sillä he luovat hiljaisempien, akustinen ääni sopii paremmin tämäntyyppisen soittaminen.