Archer Jousisoittimet

Gear4Music.comJousisoittimet välitavoitearvot käynnisti Gear4Musicilta.com vuonna 2007 laajan korkealuokkainen viululle, sellolle, alttoviulua ja kontrabassojen.

Archer Instrumentsin Gear4Music rakennetaan huolellisesti valittu mestarit, jotka ovat monen vuoden kokemus rakentaa laadukkaita välineitä. Seurauksena kaikki Archer välineitä rakennettu tarkkuus ja valmis virheettömästi.

Antamalla tiimimme Kanadan kuusen ja vaahteranhienoimmista kiinteitä osia, voimme varmistaa, että nämä välineet on täyteläinen ääni, että voit odottaa palkkio laatu väline.

Kaikki Archer välineet tulevat yhtenä pakettina, joka sisältää väline, keula, suojakotelo ja hartsi. Kaikki nämä erät esiintyjä voi aloittaa soittaminen heti.

Archer Gear4Music säädöksissä on tunnettu erinomainen ääni ja esiintyjä rikas ja herkkä ääni. Ne palkitaan soittajan sointi, joka sulautuu orkesteri tai yhtye.

Puhdas tyyli ja päättyy antaa lopullinen kukoistaa huolella säädökset. Archer jouset edelleen nostaa rimaa laatu ja hinta. View All Information

Archer-viulut

Ensimmäiset 15 tuotetta näkyvillä

Archer sellolle

Ensimmäiset 10 tuotetta näkyvillä

Archer kontrabassojen Gear4music

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä