Gear4musicin akustiset kitarat

Gear4musicin akustiset kitarat ovat saatavilla kaiken muotoisina ja kaiken kokoisina, eli jokainen kitaristi löytää valikoimastamme juuri hänelle sopivan soittimen.

Gear4musicin akustisista ja semiakustisista on tarjolla monia perinteisiä koppamalleja kuten dreadnought ja roundback. Tarjoamme myös klassisia kitaroita, joista on aina hyvä aloittaa kitaran soittaminen, iästä riippumatta.

Katso kaikki tiedot

Gear4musicin suosituimmat akustiset kitarat

Ensimmäiset 11 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja akustisista kitaroista

Akustiset kitarat jaetaan kopan mukaan kolmeen päätyyppiin eli dreadnought-, cutaway- ja roundback-malleihin. Dreadnought-malleissa on kellomainen koppa, ja ne on kehitetty kuuluisan valmistajan CF Martin & Companyn toimesta. Niiden muotoa pitdetään standardina akustisten kitaroiden keskuudessa. Cutaway-malleissa on soololovi, jotta korkeimmilta nauhoilta soittaminen olisi mahdollista. Roundback-malleissa kopan takaosa on pyöristetty tasaisen sijasta, minkä uskotaan tuottavan puhtaampaa ja kirkkaampaa akustista ääntä.

Muita huomioon otettavia seikkoja, kun olet ostamassa kitaraa

Niille, jotka haluavat ostaa akustisen kitaran ja aloittaa soittamisen saman tien, voimme suositella Single Cutaway Elektro-akustisia kitaravarustepaketteja, joihin kitaran lisäksi kuuluu varasetti kieliä ja keikkakotelo. Muita suosittuja kitaratarvikkeita ovat puhdistuskiille, plektrat ja virittimet. Elektroakustisen kitaran omistajat voivat hyötyä myös akustisen kitaran vahvistimesta. Live-soittamista suunnittelevien kannattaa myös harkita kunnon vahvistimen hankkimista.