Gear4musicin akustiset kitarat

Gear4music.com

Gear4musicin akustiset kitarat ovat saatavilla kaiken muotoisina ja kaiken kokoisina, eli jokainen kitaristi löytää valikoimastamme juuri hänelle sopivan soittimen.

Gear4musicin akustisista ja puoliakustisista on tarjolla monia perinteisiä malleja kuten dreadnought ja roundback. Tarjoamme myös klassisia kitaroita, joista on aina hyvä aloittaa kitaran soittaminen, iästä riippumatta. Katso kaikki tiedot

Gear4musicin suosituimmat akustiset kitarat

Ensimmäiset 12 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja akustisista kitaroista

Akustiset kitarat jaetaan kolmeen päätyyppiin eli dreadnought, cutaway ja roundback -malleihin. Dreadnought-kitaroilla on kellomainen runko, ne on kehitetty kuuluisan valmistajan CF Martin & Company -yrityksen toimesta, ja niiden muotoa pitdetään standardina akustisten kitaroiden keskuudessa. Cutaway-kitaroilla on tehty koverrus rungossa, jotta alimpien nauhojen soittaminen olisi mahdollista. Roundback-kitaroiden takaosa on pyöristetty tasaisen sijasta, minkä uskotaan tuottavan puhtaampaa ja kirkkaampan akustista ääntä.

Muita huomioon otettavia seikkoja, kun olet ostamassa kitaraa

Niille, jotka haluavat ostaa akustisen kitaran ja aloittaa soittamisen saman tien, voimme suositella Single Cutaway Elektro-akustisia kitaravarustepaketteja, joihin kitaran lisäksi kuuluu varasetti kieliä ja keikkakotelo. Muita suosittuja kitaratarvikkeita ovat kiille, plektrat ja virittimet. Elektro-akustisen kitaran omistajat voivat hyötyä myös akustisen kitaran vahvistimesta. Live-soittamista suunnittelevien kannattaa myös harkita kunnon vahvistimen hankkimista.