Akustiset kitarat

Gear4music.com

Akustisia kitaroita suosivat muusikot, jotka halajavat puhdasta äänensävyä ja käyttävät tekniikkaa, joka tukee akustista instrumenttia. Akustisen kitaran tunnistettavan aito, vahvistamaton ääni välittää kaikki hienoudet ja vivahteet, joita ei muissa instrumenteissa esiinny. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat akustiset kitarat

Ensimmäiset 30 tuotetta näkyvillä

Tietoja akustisista kitaroista

Akustinen kitara on esiintynyt monissa muodoissa vuosisatojen ajan, mutta pohjimmiltaan akustinen kitara on kierteinen instrumentti, jossa on hollow body ja resonanssi. Nykyään akustiset kitarat ottavat käyttöön monia erilaisia muotoja ja muotoiluja, jotka sopivat tiettyihin musiikkityyleihin.

Dreadnought-akustiikka, kuten Yamahan F310, on luultavasti suosituin akustisen kitaran tyyppi, sen ansiosta, että se on kompromissi koon ja määrän välillä. Jumbo-akustiikka on suurempi ja se on suunniteltu antamaan erittäin syvä, resonanssinen sävy. Pienikokoiset mallit tai Folkin koko, koska ne ovat myös tunnettuja, ovat suosittuja kansanmusiikissa ja pienemmissä pelaajissa.

Gear4music.com-sivustolla varustetaan kaikki akustisten kitaroiden lajikkeet, mukaan lukien lasten ja koon akustiset kitarat.