Korg mini KAOSS alusta 2 dynaaminen tehosteprosessori - entinen näytekappale

 • Video 1
106 € OVH 194,50 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • Vakava DJ Toolkit.
 • Realtime Touchpad Control.
 • 100 Dynaaminen KAOSS.
 • Sisäänrakennettu niistä
 • MP3-soitin

Korg mini KAOSS alusta 2 dynaaminen tehosteprosessori - entinen näytekappale

- lisätiedot:

Tyylikäs, itsenäinen ja valmis vaiheeseen, studio tai DJ kohtaus - Esittelyssä mini KAOSS-PAD 2 - laivalla MP3 toisto! -Korg KAOSS alusta sarjan tuotteet on tullut jokaisen muusikon rig - erityisesti DJ näyttämöllä on vaikutus-yksiköt. Alkuperäinen mini KAOSS alusta sai suuren suosion pakkaamiseen täysimittainen efekti sen liittää lujasti aine. Iloisia mini KAOSS alusta 2!


Määräraha on ex näyttelytila näyttää mallia. On kevyt scuffs ja käytön ympärille kotelo. Alkuperäinen nyrkkeily ja käsikirja eivät sisälly. Muuten laite toimii kuin uusi.

Tämä on hyvä tilaisuus ostaa täysin toimiva tuote alennettuun hintaan joka sisältää yhden vuoden takuun

Paketin mukana seurannut ohjelmisto saattaa jo olla rekisteröity tai ei sisältyy.

Tuotteen viite: 34194

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Lisäksi peri voimakas vaikutus ohjelmat KAOSS alusta KP3 ja KAOSS-PAD QUAD, se tarjoaa MP3-soitin säädettävä piki, joten mini KAOSS alusta 2-yksikkö on ihanteellinen luoda DJ-tyyliin esityksiä. Käyttää DJ toistoon tai käyttää sitä käsitellä koko tuotanto DJ-rig Korg's kuuluisa KAOSS vaikutuksia. Instrumentalisteja, kitaristit, suunnittelijat ja edes musiikinystävät viihtyvän käyttää mini KAOSS-PAD 2. Orgaaniset Electroluminescent (OEL)-näyttö tarjoaa erinomaisen näkyvyyden. Tämä lisää touch liukusäädintä helppokäyttöisyys, microSD kortin tietojen tallentaminen, plus sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni. Kaikki nämä ominaisuudet vastaavat osaksi tyylikäs- ja jännittävä mini KAOSS-PAD 2 parannuksia.

Realtime hipaista hallita

Helppokäyttöinen ja uskomattoman paljon joustavuutta Touchpad käyttäjät mini KAOSS-PAD 2 helposti hallita useita efekti ja parametrit yksinkertaisesti silitti, napauttamalla tai hankaus KAOSS-touch pad niiden sormella. Merkittävä design avulla voit helposti hallita efekti monimutkaisilla tavoilla, se olisi mahdotonta tavanomaisen vaikutus yksikkö, ikään kuin olisit pelissä väline.

100 dynaaminen KAOSS

100 monipuolinen, valmis-to-play vaikutus ohjelmat pakataan mini KAOSS alusta 2, mukaan lukien monet periytyvät KAOSS alusta KP3. Nämä ovat tavanomaisia efektejä kuten Flanger, suodatin, viive ja kaiku sekä kolme uusien vaikutukset ensimmäinen ilmestyi KAOSS-PAD QUAD: voimakas Luuppipedaali, vinyyli rikkoa ja vaimennuksen kompressori.

FX versio sisältää luonnon tehosteita ja siirtymiä

Kun otat sormesi pois touchpad, FX-julkaisu automaattisesti lisää delay vaikuttaa niin, että vaikutus sulautuu sujuvasti kappaleen tai suorituskyvyn ja välttää äkillinen vaikutus keskeyttäneiden. Käytettäessä vaikutus (kuten aggressiivinen vääristymiä), joka on täysin erilainen luonne kuin käsittelemätön ääni FX-RELEASE varmistaa että vaikutus sulautuu luonnollisesti kappaleesi raitoja.

Extreme suorituskyvyn valvonta

Erinomainen DJ ja livenä, mini KAOSS-PAD 2 tarjoaa kolme ohjelma muistoja instant muistaa suosikki vaikutuksia. Pidä funktio jäätyy vaikutus parametrit sinun näppi nykyisen sijainnin touchpad handsfree-käytön perusteella. Auto BPM etsivä Synkronoi sovellettavien efekti kappaleen tempoon, niin, että kaikki jatkuu ehdottaa kotona sync ammatillista suorituskykyä. Nämä ominaisuudet tarjoavat mini KAOSS alusta 2 extreme DJ mahdollisia.

Sisäänrakennettu mikrofoni

Tarvitsetko todella huutaa se tanssilattialla? Mini KAOSS-PAD 2 tarjoaa sisäänrakennettu mikrofoni, jota voidaan käyttää kuin "huutaa" mikrofoni aikana DJ-suorituksesi energisoimaan joukosta. Ja todellakin, voi tehosteita mic-ääni.

MP3-soitin

Mini KAOSS-PAD 2 tarjoaa MP3-soitin, joka toistaa äänen tiedot microSD-kortti. Voit tallentaa kappaleet kortin ja tehosteita reaaliajassa kappaleen toiston. Tallentaa äänitehosteet tai muuta audiomateriaalia, jota haluat käyttää DJ-istunnon aikana tai tallentaa suosikki kappaleen tiedot ja sitten nauttia, sovelletaan erilaisia vaikutuksia. Toisin kuin aiemmat mallit, KAOSS alusta: itsenäinen mini KAOSS-PAD 2 voit suorittaa ilman, että muita laitteita tulolähteistä.

Sekä WAV-muodossa sekä MP3-muodossa tukee; Voit käyttää mini KAOSS-PAD 2 ammattilaisen esityksiä, jotka edellyttävät korkeaa äänen laatua.

* SDXC kortteja ei voi käyttää. * Tuetut tiedostomuodot: WAV tiedostoja (16-avaimenlehti, 44.1 kHz/48 kHz, stereo) MP3-tiedostoja (44,1 kHz@128 192, 256, 300 kbps stereo, VBR tuettu)

Vakava DJ toolkit

Sisäinen MP3-soittimen toiston nopeus voi vaihdella arvo-liukusäätimellä. Mini KAOSS-PAD 2 Voit myös pinon kohta määrittäminen, jossa kappaleen toisto alkaa. Lisäksi arvo-liukusäädintä voidaan kuin fader säätää äänenvoimakkuutta tasapaino ulkoisen äänen sisäänmeno ja mahdollistaa mini KAOSS-PAD 2 käytettäväksi DJ tosisoittajille tai yksinkertainen mikseri MP3-soitin. Lisää mini KAOSS-PAD 2 koska kolmas soittaja DJ-setin, nauttia jännittävä DJ soittaa yhdistämällä kaksi mini KAOSS-PAD 2s, tai ladata mini KAOSS-PAD 2 äänitehosteet tai ääninäytteitä ja käyttää sitä näyte soittaja!

Tallentaa esityksiä

MicroSD-muistikortti voidaan MP3 tietojen tallennukseen ja kaapata sinun mini KAOSS-PAD 2 suorituskyky päällikön tallennin WAV muodossa tietoina. Kun olet löytänyt täydellinen tapa käyttää tehostetta, voit tällä toiminnolla voit tallentaa ideasi. Tämä on kätevä tapa jakaa mini KAOSS-PAD 2 esityksiä Internetissä.

6 esisäädettyä ääni demo silmukoita

6 valmiiksi ääni demo silmukoita tallennetaan sisäiseen muistiin. Demo-vesikierrot tarjota kätevä äänilähde, jota voidaan käyttää heti koe vaikutus eri ohjelmia ilman hankkiva jotta kiinnittää hakasilla ulkoinen soittimeen, tai ennen kuin äänitietoja tai MP3-tiedostot on tallennettu model after jotta Mikroskooppi karstata.

Ergonominen muotoilu

Mini KAOSS-PAD 2 tarjoaa mukavasti kaareva elin, joka tekee tyylikäs ja erittäin helppo soittaa. Selvästi kontrastin OEL (orgaaninen Electroluminescent)-näyttö näyttää nimet, ääniä, ominaisuudet ja parametrit ja takaa erinomaisen näkyvyyden hämärässä DJ booth tai vaiheessa. Kosketuslevy, jossa arvo-liukusäädin on kosketusherkkä. Liukuva tai napauttamalla sormella (tarvittaessa saatavina), parametrit ja toiminnot voidaan säätää joustavasti. Kevyt ja pienikokoinen, KAOSS-PAD-2 on hento kerrakseen jotta hyvässä kunnossa helposti käteen tai taskuun. Energiaa säästävän designin mahdollisuuden toimia kaikkialla vain kahdella AA-paristolla. Varustettu sisäänrakennetulla kaiuttimella, KAOSS-PAD-2 on valmis jakamaan jännittävä sonic luomuksesi, missä musiikki vie. Kuulokkeet lähtö tarjoaa yksityisyyttä soittamiseen ja kokeilemalla yksin ja voi myös muodostaa KAOSS-PAD 2 äänilaitteen.

Ominaisuudet ja tiedot

 • Control vaikutukset reaaliajassa Intuitiivinen Hipaista liitäntä

 • 100 vaikuttaa ohjelmat, ihanteellinen DJ sekoituksia tai äänisuunnittelu

 • 3. Ohjelma muistoja tarjota instant muistaa suosikki vaikutukset

 • FX-julkaisu koskee luonnollinen "hännän" vaikutus äänen

 • Tehokas Luuppipedaali, vinyyli rikkoa ja vaimennuksen Comp vaikutukset lainattu KAOSS-PAD-QUAD

 • Muistaa kantaa hipaista "Hold"-toiminnolla

 • Sisäänrakennettu Auto BPM havaitseminen

 • Sisäinen mikrofoni ja ulkoisen äänen tuloa

 • MP3-soitin, microSD-korttipaikka, tietojen varastointi/vaihtoa;

 • Suorittaa mini KAOSS-PAD 2 ei tarvitse liittää muita laitteita!

 • Tuki muuttaa ja cue kohta asetukset mahdollistaa vakava Soita DJ

 • Tallentaa esityksiä

 • 6 valmiiksi lenkit käyttää audio demoja näyte

 • Helposti luettava näyttö käyttää näkyvyydeltään organic EL (OEL) näyttö

 • ARVO liukusäätimen avulla sileä parameter-säätimellä.

 • Akun toiminta ja sisäänrakennettu kaiutin päällä nautinnon

Määräraha on ex näyttelytila näyttää mallia. On kevyt scuffs ja merkkejä käytöstä noin kotelo. Alkuperäinen nyrkkeily ja käsikirja puuttuvat ja paristoja sisältyvät. Muussa tapauksessa laite toimii kuin uusi.

Tämä on hyvä tilaisuus ostaa täysin toimiva tuote alennettuun hintaan, joka on mukana yhden vuoden takuu.

Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.