Takuut

Rahat takaisin -takuumme lisäksi kaikissa tuotteissamme on perusvaihtoehtona yhden vuoden takuu. Jos huomaat tuotteessasi vian, me joko korjaamme sen nopeasti tai lähetämme sinulle korvaavan tuotteen: jos korvaavaa tuotetta ei löydy tai vika on liian vaikea korjata, saat rahasi takaisin.

Viallisten tuotteiden palautusasioissa ole ystävällinen ja soita asiakaspalveluumme numeroon +44 (0) 843 155 0800 (Irlannissa: 0766 805 243). View All Information

Laajennettu takuu

Gear4music laajennettu on parempi vaihtoehto ja on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoisemman suojan verrattuna perustakuumme tai muiden vähittäismyyjien ja valmistajien tarjoamiin perustakuuvaihtoehtoihin.

Gear4music>in laajennetun takuun kohokohtia ovat:

 • Takuu on voimassa viisi vuotta toimituspäivästä alkaen
 • Nouto ja toimituskulut sisältyvät kaksi ensimmäistä vuotta (UK)
 • Takuu on siirrettävissä, jos kohde myydään edelleen
 • Laina laitteet toimitetaan, jos tuote ei ole korjattu 30 päivän kuluessa
 • Korvaus laitteet toimitetaan, jos tuote ei ole korjata 60 päivän kuluessa
 • Jos ei käytetty politiikkaa voidaan peruuttaa 30 päivän kuluessa ja milloin tahansa sen jälkeen pro-rata alennus
 • Vaatimus 50 % rahana takaisin kustannuksia takuu 5 vuoden kuluttua, jos käytäntöä ei käytetä!

 • Tämä tehostettu takuu on lisäksi standardi Gear4music ja valmistajan takuun ehdot, ja Gear4music käyttöehdot kaupan. Ei vastausta tai artiklan sisältämät nämä ehdot vaikuttaa tai rajoittaa lakisääteisiin oikeuksiisi kuluttajasopimuksiin (tiedot, peruutus ja lisämaksuja) määriteltyjä asetuksia 2013.

  Täydelliset tiedot suunnitelmamme laajennettu takuu on luettavissa tässä.

  Nouto- & palautuskustannukset

  Perustakuu:
  Jos tavarat vioittuvat ensimmäisen kuuden kuukauden aikana ostostasi, noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin ilmaiseksi. Kuuden kuukauden omistuksen jälkeen joudumme veloittamaan nouto- ja palautuskulumme. Tämä koskee sekä Britanniaa että kansainvälisiä tilauksia.

  Britannian laajennettu takuu:
  Jos tavarat vioittuvat kahden ensimmäisen vuoden aikana noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin ilmaiseksi. Kahden vuoden omistuksen jälkeen veloitamme nouto- ja palautuskustannukset.

  Kansainväliset laajennetut takuut:
  Muualle kuin Britanniaan toimitettavien tilauksien laajennetun takuun ehdot saattavat vaihdella maan mukaan 1-2 vuoden välillä ja se ilmoitetaan selvästi. Jos tavaroihin tulee vika yhden tai kahden vuoden kuluessa, me noudamme tavarat ja toimitamme ne takaisin ilmaiseksi. Kahden vuoden jälkeen veloitamme nouto- ja palautuskustannukset.

  Korjausaikataulu

  Pyrimme korjaamaan laitteen mahdollisimman ripeäasti, mutta ellemme saa tuotetta korjatuksi 30 päivän kuluessa, lähetämme sen tilalle korvaavan tuotteen veloituksetta.

  Otathan huomioon:

  Takuun ehdot eivät sisällä tuotteita, jotka ovat vioittuneet väärän käytön tai käsittelyn, itse aiheutetun harmin vuoksi - muusta syystä kuin valmistusvian takia. Jos palautettu tuote osoittautuu virheettömäksi, ja on "Rahat takaisin" -takuuajan ulkopuolella, palautamme tuotteen sinulle pientä maksua vastaan. Suosittelemme myös, että vakuutat tavarasi.