Takuut

Rahat takaisin -takuumme lisäksi kaikissa tuotteissamme on perusvaihtoehtona yhden vuoden takuu. Jos huomaat tuotteessasi vian, me joko korjaamme sen nopeasti tai lähetämme sinulle korvaavan tuotteen: jos korvaavaa tuotetta ei löydy tai vika on liian vaikea korjata, saat rahasi takaisin.

Viallisten tuotteiden palautusasioissa ole ystävällinen ja soita asiakaspalveluumme numeroon +44 (0) 843 155 0800 (Irlannissa: 0766 805 243). View All Information

Laajennettu takuu

Gear4music laajennettu on parempi vaihtoehto ja on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoisemman suojan verrattuna perustakuumme tai muiden vähittäismyyjien ja valmistajien tarjoamiin perustakuuvaihtoehtoihin.

Gear4music>in laajennetun takuun kohokohtia ovat:

 • Takuu on voimassa viisi vuotta toimituspäivästä alkaen
 • Nouto ja toimituskulut sisältyvät kaksi ensimmäistä vuotta (UK)
 • Takuu on siirrettävissä, jos kohde myydään edelleen
 • Laina laitteet toimitetaan, jos tuote ei ole korjattu 30 päivän kuluessa
 • Korvaus laitteet toimitetaan, jos tuote ei ole korjata 60 päivän kuluessa
 • Jos tuotetta ei ole käytetty voidaan rilaus peruuttaa 30 päivän kuluessa ja milloin tahansa sen jälkeen pro-rata alennusta vastaan
 • Saa 50 % rahana takaisin 5 vuoden takuu kustannuksista, mikäi ette ole käyttäneet ko. vaihtoehtoa ostettanne sen!

 • Tämä pidennetty takuu on lisä Gear4music:in ja valmistajan perustakuuehtoihin ja Gear4music:in kauppa käyttöehtoihin. Lausunnot tai artiklat näissä ehdoissa EIVÄT vaikuta tai rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi kuluttajasopimuksiin (tiedot, peruutus ja lisämaksuja) kuten on määritelty "Consumer Contracts Regulations" 2013-määritelmässä.

  Täydelliset tiedot suunnitelmamme laajennettu takuu on luettavissa tässä.

  Nouto- & palautuskustannukset

  Perustakuu:
  Jos tavarat vioittuvat ensimmäisen kuuden kuukauden aikana ostostasi, noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin ilmaiseksi. Kuuden kuukauden omistuksen jälkeen joudumme veloittamaan nouto- ja palautuskulumme. Tämä koskee sekä Britanniaa että kansainvälisiä tilauksia.

  Britannian laajennettu takuu:
  Jos tavarat vioittuvat kahden ensimmäisen vuoden aikana noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin ilmaiseksi. Kahden vuoden omistuksen jälkeen veloitamme nouto- ja palautuskustannukset.

  Kansainväliset laajennetut takuut:
  Muualle kuin Britanniaan toimitettavien tilauksien laajennetun takuun ehdot saattavat vaihdella maan mukaan 1-2 vuoden välillä ja se ilmoitetaan selvästi. Jos tavaroihin tulee vika yhden tai kahden vuoden kuluessa, me noudamme tavarat ja toimitamme ne takaisin ilmaiseksi. Kahden vuoden jälkeen veloitamme nouto- ja palautuskustannukset.

  Korjausaikataulu

  Pyrimme korjaamaan laitteen mahdollisimman ripeäasti, mutta ellemme saa tuotetta korjatuksi 30 päivän kuluessa, lähetämme sen tilalle korvaavan tuotteen veloituksetta.

  Otathan huomioon:

  Takuun ehdot eivät sisällä tuotteita, jotka ovat vioittuneet väärän käytön tai käsittelyn, itse aiheutetun harmin vuoksi - muusta syystä kuin valmistusvian takia. Jos palautettu tuote osoittautuu virheettömäksi, ja on "Rahat takaisin" -takuuajan ulkopuolella, palautamme tuotteen sinulle pientä maksua vastaan. Suosittelemme myös, että vakuutat tavarasi.