Takuut

Rahat takaisin -takuumme lisäksi kaikissa tuotteissamme on standardi yhden vuoden takuu. Jos huomaat tuotteessasi vian, me joko korjaamme sen nopeasti tai lähetämme sinulle korvaavan tuotteen: jos korvaavaa tuotetta ei löydy tai vika on liian vaikea korjata saat rahasi takaisin.

Viallisten tuotteiden palautusasioissa ole ystävällinen ja soita asiakaspalveluumme numeroon +44 (0) 843 155 0800 (Irlannissa: 0766 805 243). View All Information

Laajennettu takuu

Gear4musicin laajennettu takuujärjestelmä tarjoaa tehostettua palvelua ja antaa paremman suojan kuin perustakuu tai ilmaiset takuut, joita useat vähittäismyyjät ja valmistajat tarjoavat..

Gear4musicin tehostetun takuupalvelun parhaita puolia ovat:

 • Takuu laajennetaan aina viiteen vuoteen asti toimituspäivästä
 • Nouto-ja toimituskulut sisältyvät takuuseen kaksi ensimmäistä vuotta (UK)
 • Takuu on siirrettävissä, jos tuote myydään edelleen
 • Laina- tai korvaava laite annetaan, jos tuotetta ei ole korjattu 30 päivän kuluessa
 • Vakuutus voidaan peruuttaa 30 päivän kuluessa, ja milloin tahansa sen jälkeen suhteellista alennusta vastaan
 • Saat 50 % vakuutusmaksusta takaisin 5 vuoden kuluttua, jos vakuutusta ei käytetä

 • Laajennettu takuu annetaan Gear4musicin ja valmistajan perustakuiden ja Gear4musicin myyntiehtojen lisäksi. Mikään seikka näissä takuuehdoissa ei vaikuta tai rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi kuluttajansuoja-asetuksen (etämyynti) 2000 mukaan.

  Täydelliset tiedot laajennetusta takuusta on luettavissa täältä.

  Nouto- & palautuskustannukset

  Perustakuu:
  Jos tavarat vioittuvat ensimmäisen kuuden kuukauden aikana ostostasi, noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin ilmaiseksi. Kuuden kuukauden omistuksen jälkeen joudumme veloittamaan nouto- ja palautuskulumme. Tämä koskee sekä Britanniaa että kansainvälisiä tilauksia.

  Britannian laajennettu takuu:
  Jos tavarat vioittuvat kahden ensimmäisen vuoden aikana noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin ilmaiseksi. Kahden vuoden omistuksen jälkeen veloitamme nouto- ja palautuskustannukset.

  Kansainväliset laajennetut takuut:
  Muualle kuin Britanniaan toimitettavien tilauksien laajennetun takuun ehdot saattavat vaihdella maan mukaan 1-2 vuoden välillä ja se ilmoitetaan selvästi. Jos tavaroihin tulee vika yhden tai kahden vuoden kuluessa, me noudamme tavarat ja toimitamme ne takaisin ilmaiseksi. Kahden vuoden jälkeen veloitamme nouto- ja palautuskustannukset.

  Korjausaikataulu

  Pyrimme korjaamaan laitteen mahdollisimman ripeäasti, mutta ellemme saa tuotetta korjatuksi 30 päivän kuluessa, lähetämme sen tilalle korvaavan tuotteen veloituksetta.

  Otathan huomioon:

  Takuun ehdot eivät sisällä tuotteita, jotka ovat vioittuneet väärän käytön tai käsittelyn, itse aiheutetun harmin vuoksi - muusta syystä kuin valmistusvian takia. Jos palautettu tuote osoittautuu virheettömäksi, ja on "Rahat takaisin" -takuuajan ulkopuolella, palautamme tuotteen sinulle pientä maksua vastaan. Suosittelemme myös, että vakuutat tavarasi.