Näyttelytilamme Yorkissa

Esittelyssä on uusi näyttelytilamme Yorkissa! Olemme muuttaneet suurempiin ja parempiin tiloihin ja suunnitelleet kauppamme ihan itse, joten voit tulla käymään avaraan kauppaamme kokeilemaan ja katsomaan musiikkitarvikkeitamme. Poikkea ihmeessä jos satut olemaan lähistöllä ja tutustu uusimpaan valikoimaan suurimmilta tuotemerkeiltä.


Näyttelytilamme osoite on:

Gear4music,
Kettlestring Lane,
Clifton Moor,
York,
YO30 4XF

Näyttelytila on avoinna:

Ma-pe: 9.00-17.30
La: 10.00-16.30
Sunnuntai: Suljettu
Pyhäpäivisin: Suljettu

Olemme laittaneet useat sadat kitaramme näytille kahteen huoneeseen. Kyseessä onkin kitaraa rakastavien paratiisi, joissa voit kokeilla akustisia kitaroita kuten Taylor, Martin ja Tanglewood; tai siirry viereiseen huoneeseen testaamaan Gibsoneita, Fendereitä, Ibanezeja ja laaja valikoimaamme vahvistimia.


Rumpuhuoneestamme löydät niin akustiset rummut, digitaaliset rumpusetit, -koneet, -padit ja symbaalit, tuotemerkkejä löytyy alan huippunimistä kuten Yamaha ja Zildjian, vain mainitaksemme pari.


Orkesteritilastamme löydät kokonaisen sinfoniaorkesterin ensemblen. Etkö ole varma mikä jousisoittimen koko on oikea sinulle? Tule ja kokeile itse, meidän runsaasta valikoimastamme löydät täydellisesti sinulle sopivan. Unohtamatta puhaltimia, löydät kaikki täältä, mukaan lukien suuren määrän lyömäsoittimia.


Valtava alue digitaalisille pianoille kattaa puolet pääsalistamme. Valitse sopivin kotiisi, tyylikkäistä malleistamme aina aloittelijoiden koskettimista monipuolisiin ammattilaisten soittimiin.


PA- ja DJ-huoneemme sisältää kaiken mitä tarvitset live-keikkasi järjestämiseen. Voit kuunnella itse erivahvuisia vahvareita ja kokeilla DJ-kamoja mm. brändeiltä kuten Korg, Novation and Native Instruments.Studio-kamojen huoneestamme löydät valmiina setteinä monia huippulaatuisia monitoreja ja mikrofoneja. Napin painalluksella monitori vaihtuu ja mikit testaat mukavasti äänityshuoneessamme.


Huomaa: Tällä hetkellä emme voi hyväksyä verkkotilauksia näyttelytiloissamme. Kuitenkin soittamalla meille 09 427 040 72 voit varata tuotteen kokeiltavaksi. Jos haluat maksaa tuotteen hakiessasi sen, se on täysin mahdollista.

Vaihtoehtoisesti voit maksaa pankkisiirrolla etukäteen ja kerro myös sen henkilön nimi, joka tuotteen puolestasi noutaa.

View All Information