Syntetisaattori

Koskettimet ovat yksi kaikkein nautittavaa soittimia soittaa, pelkastaan erilaisia aania saat niista. Klo Gear4music meilla on aina uusimmat ja kiinnostavimmat syntikoita verkossa sinulle.

View All Information

Syntetisaattori

Ensimmäiset 115 tuotetta näkyvillä

Tietoja syntetisaattorit

Syntetisaattori on sähköinen soitin, joka käsittelee, luo ja yhdistää monimutkaisia aaltomuodot esittämään äänet. Useimmat syntsia kuuluvat perinteisten kosketinsoitin kanssa ohjain nuppeihin salliminen toista nämä äänet musiikin sovitus ja reaaliajassa äänen parametrien muuttaminen. Analoginen syntetisaattori, kuten Moog Little Phatty käyttää analogista piirit, olisi digitaalisen syntsia käyttää suoritinta, kuten tietokoneessa olevaan – Korg MicroKorg käyttää tätä tekniikkaa mallin analoginen synteesi. Syntikat tulevat moduuli-lomakkeessa, ja voidaan hallita Ulkoinen MIDI-koskettimet tai tietokoneeseen USB-kaapelilla. Gear4music.comissa, The Waldorf Blofeld on suosittu työpöydän syntetisaattori-moduuli. Waldorf, kuin me kaluston Roland, Yamaha, M-Audio- ja Access.

Syntetisaattori Uutiset

ROLI FXpansion STROBE2 mukana kaikki ROLI Seaboards

Tehokas STROBE2-ohjelmisto on nyt saatavilla kaikille niille, jotka ostavat tai ostanut joko ROLI Seaboard NOUSUA tai GRAND syntetisaattori... Lisää »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments ilmoittaa REV2

Rakentaa sen edeltäjä Prophet 08, REV2 tarjoaa koko joukon mielenkiintoisia ja innovatiivisia lisäykset muotoonsa.... Lisää »