Syntetisaattori

Koskettimet ovat yksi kaikkein nautittavaa soittimia soittaa, pelkastaan erilaisia aania saat niista. Klo Gear4music meilla on aina uusimmat ja kiinnostavimmat syntikoita verkossa sinulle.

View All Information

Syntetisaattori

Ensimmäiset 112 tuotetta näkyvillä

Tietoja syntetisaattorit

Syntetisaattori on sähköinen soitin, joka käsittelee, luo ja yhdistää monimutkaisia aaltomuodot esittämään äänet. Useimmat syntsia kuuluvat perinteisten kosketinsoitin kanssa ohjain nuppeihin salliminen toista nämä äänet musiikin sovitus ja reaaliajassa äänen parametrien muuttaminen. Analoginen syntetisaattori, kuten Moog Little Phatty käyttää analogista piirit, olisi digitaalisen syntsia käyttää suoritinta, kuten tietokoneessa olevaan – Korg MicroKorg käyttää tätä tekniikkaa mallin analoginen synteesi. Syntikat tulevat moduuli-lomakkeessa, ja voidaan hallita Ulkoinen MIDI-koskettimet tai tietokoneeseen USB-kaapelilla. Gear4music.comissa, The Waldorf Blofeld on suosittu työpöydän syntetisaattori-moduuli. Waldorf, kuin me kaluston Roland, Yamaha, M-Audio- ja Access.

Syntetisaattori Uutiset

Moog ilmoittaa rajoitettu myöhemmin 37 CV syntetisaattori

A uudelleentulkinta sen edeltäjä Moog myöhemmin 37 CV analoginen Synth perustuu kumulatiivinen rasitusten Moog ja juuri niitä ihmisiä, jotka tuntevat heidät.... Lisää »

Behringer paljastaa kompakti, kolmen oktaavin DeepMind 6 Synth

Uutisia on tullut Superbooth jotka Behringer käyttöön heidän upouusi syvä mielen 6, pienempi enemmän tiivistetty versio isoveljensä DeepMind 12... Lisää »