Kosketinsoittimet

Koskettimet ovat hyvä tapa päästä käsiksi laadukkaisiin ja vaihteleviin ääniin ja ominaisuuksiin. Gear4music ymmärtää, että jokaisen muusikon tarpeet ovat erilaisia, olivatpa he sitten aloittelijoita tai kokeneita kosketinsoittaja. Kannettavien koskettimien tuotevalikoimamme sisältää johtava nimiä musiikkin alalta kuten Casio, Korg, Roland ja Yamaha-koskettimet - kaikki löytyvät varastostamme.

View All Information

Suosituimmat koskettimet

Ensimmäiset 13 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja kosketinsoitinten merkeistä

Koskettimet tarjoavat runsaasti erilaisia ääniä pienikokoinenssa, kannettavassa ja edullisessa muodossa. Ne sopivat aloittelijoille sekä muusikoille, jotka haluavat laajentaa erilaisten äänien kirjastoaan.

Joissakin malleissa, kuten Gear4musicin omissa, Casio LK-220:ssa ja Yamaha EZ200:ssa on uusia soittajia helpottavat valaistut koskettimet.

Olemme käyttäneet rakkautemme keyboardeihin kehittääksemme oman Gear4music-malliston erilaisia instrumentteja, aina kotisoittimista sangen suorituskykyisiin välineisiin.

Meillä on myös laaja valikoima Korg Arranger koskettimia, Yamaha kotikoskettimia, Roland MIDI-koskettimia ja Casion kannettavia, joten olitpa sitten aloittelija, säveltäjä, tuottaja tai/ja esiintyjä, löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan kosketinsoittimen.

Kosketinsoitinuutiset

Nord lisää MKI Electric Piano ääni Ilmainen Nord Piano kirjastoon

Merkin täyden vintage, roadworn sähköpiano saatavilla ilmaiseksi ladata Nord käyttäjille Nord Piano Kirjasto... Lisää »

Musikmesse 2016: Uusi Yamaha Portatone koskettimet paljastettiin

Yamaha paljastaa kaksi uutta Portatone digitaali koskettimisto mallia.... Lisää »

Musikmesse 2016: KORG Pa4X itämainen ammatillinen sovittaja ilmoitti

KORG Esittele itämainen painos maailman myydyin sovittaja näppäimistö!... Lisää »