Kilpailut klo Gear4music

Kilpailut ja kilpailut ovat yksi tapa rakastamme antaa takaisin kirjoittamia. Taalta loydat lahjat ja uusin palkinto mahdollisuuksia meille ja kumppaneillemme. Jos ei kilpailuja ei toistaiseksi ole merkitty, tarkista tilanne pian.

View All Information

Nykyisen kilpailuihin

VOITTAA 1/3 Sennheiser HD25 kuulokkeet

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa 1 3 paria Sennheiser HD25 kuulokkeet - HD25 Plus, HD25 ja HD25 valoa, viimeisimmän kilpailumme.

Näiden kahden kuulokkeet Sennheiser ja katsotaan "alan standardi" DJ-kuulokkeet kevyt ja mukava luonteensa vuoksi. HD25 alue on myös uusittu liukas muotoilu ja parantaa äänen toimittaa vaikuttavan äänen laatua aivan korvia.

On olemassa kolme eri mallia Sennheiser HD25 alue, mukaan lukien HD25 Plus, HD25, ja HD25 valon. Kutakin pystyy käsittelemään erittäin suuria äänenpaineita ja otetta, irrotettava, yksipuolinen kaapeli.

Osallistu kilpailuun osoitteessa meidän omien Facebook, viserrys tai Instagram sivut ja seuraava Pääsyvaatimukset, kuten kunkin sosiaalisen verkoston. Voit myös lähettää competition@gear4music.com Sennheiser kilpailua koska email aihe. Kilpailu sulkeutuu klo seitsemäntoista (BST aikaa) onnea 23.5.16!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Edelliset kilpailut

Voita liput nähdä kaveri Garvey elää yhdessä worth 104!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa pari lippuja kaveri Garvey live konsertti Dalby metsän 24 kesäkuuta 2016 mennessä viimeisimmän kilpailumme.

Kaveri ei ole vain nokkamies vaihtoehtoinen rock asu kyynärpää, mutta häntä kunnioitetaan yhtenä Britannian parhaat laulajat ja lauluntekijöistä. Dalby metsässä hän liittyi valikoidun muusikoita kuten I Am Kloot kitaristi Pete Jobson, Nathan Sudders ruoska yhdessä kyynärpää n brass jakso sonically rikas sävyjä ja ääniä, joka kiteyttää miehen Viimeisin albumi soitimella Squall sonic ominaisuuksia.

Dalby-Forest Näytä on yksi kaksi metsätalouden Konserttitallenteet kaveri Garvey Tämä kesä (2016). Toinen esitys on tarkoitus tapahtua 25 kesäkuuta 2016 Sherwood Pines.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Sarah Lou Major, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita liput nähdä Jake Bugg elää yhdessä worth 104!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa pari lippuja Jake Bugg erityistä kotikaupunki Näytä Sherwood Forest Pines 23 kesäkuuta 2016 mennessä viimeisimmän kilpailumme.

Jake nousi suosioon jo varhain ja myöhemmin ollut maailmankuulu Glastonburyssa vuotiaita 17-vuotias. Hän on tullut myydä yli 1 miljoonaa levyä ja kiertueen maailmassa.

Jake, joka on asetettu vapauttamaan hänen tulevan albumin" Kaupungin My One", on vain yksi joukko taiteilijoita, jotka armon eri metsän toimintavaiheessa osana metsätalouden asuu ulkoilma konsertteja 2016.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Becky Lily, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Kawai KDP90 digitaalinen piano arvoinen 1,040!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Kawai KDP90 digitaalinen piano ruusupuu viimeisimmän kilpailumme.

Kawai KDP90 Digipiano on luotettava ja monipuolinen väline, joka sopii aloittelijoille ja kokeneille soittajille samankaltaisia. Kanssa innovatiivinen Advanced vasara kanteensa yhdessä hyvän profiilin Kawain rakastetun EX konsertti grand, tämä upea väline tarjoaa kokemus pelissä todellinen akustinen piano.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Perrette Ourisson, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Orange vahvistimet mikro tumma pää & kaappi paketti arvoinen 241

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Orange vahvistimet mikro tumma Vahvistin bundle viimeisimmän kilpailumme.

Suosittu mikro kauhua vahvistin jatkona Orange ampeeria oli lukuisia maailman kitara lisätä korkea-voitto sisarus mikro alue - pyyntöjä ja he tekivät juuri niin!

Esittelyssä Orange mikro tumma, miniatyyri vahvistimen kanssa kasoista voitto hanasta, ohjaamon sim, jotta voit liittää tätä suoraan PA-järjestelmä ja oma FX-silmukka.

Vahvistin on ollut hyvin vastaan sen perustamisesta lähtien ja ainutlaatuinen muoto toiminto auttaa soittaa erilaisia ääniä kristallinkirkas puhdistaa blues, heavy rock ja metalli sävyt.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Bradley Garbett, joka on ottanut yhteyttä! Onnittelut, Bradley!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita Shure KSM8 Dualdyne Mic, arvoinen 493!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Shure KSM8 Dualdyne dual pallean dynaaminen mikrofoni viimeisimmän kilpailumme.

KSM8 on ensimmäinen dual pallean dynaaminen mikrofoni maailmassa, tarjoaa vallankumouksellinen laulu lisääntymiselle ja tarkka äänen vahvistaminen ja valvonta.

Mikrofoni, joka on saatavilla musta tai nikkeli, on uskomaton rakentaa laatu ja luotettavuus, on myös monipuolisuus sopeutua muuttuviin ympäristöihin vaikuttamatta suorituskykyä. KSM8 tulee mullistamaan dynaamiset mikrofonit elää tervettä tuotannonalaa antamalla ääniteknikot dynaaminen mikrofoni, joka on lähes ei etäisyys vaikutusta, hallintaa off-akselin hylkääminen ja tuotoksen tarkkuudella, joka edellyttää läsnäoloa huiput tai roll-off, jotka ovat tyypillisiä muut dynaamiset mikrofonit.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Ben Peppiatt, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Freshman RENOC akustinen kitara arvoinen 259

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Freshman RENOC elektroakustinen kitara värin valinta. Valitse purple, sininen, sunburst tai luonnon viimeisimmän kilpailumme.

Freshman RENOCBL on edullinen puoliakustinen folk-kitara, joka on suunniteltu kestämään vuosia keikkaillut ja elämä tien päällä vahvarakenteinen. Renegade kitara on suunniteltu mukautumaan pienen budjetin uhraamatta mitään laatua että Freshman on tunnettu.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Sam Dockery, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Samson Go Mic Liitä kannettava Stereo USB mikrofoni arvoinen 94

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa 1 / 5 Samson mennä Mic yhteydessä, kannettava Stereo USB-mikrofonit, viimeisimmän kilpailumme.

Samson mennä Mic Connect on kannettava stereo USB mikrofoni, yksi pisimmällä studio ratkaisuja tietokoneen tallennus ja VoIP tiedonannon. Patentoitu ääni keskittyä Array yhdistettynä patentoitu kohista kumoaminen tekniikka, Go Mic Luo ainutlaatuinen pickup malli, jossa keskitytään mikrofonit huomioivansa haluamasi äänilähteen.

Mikrofoni on myös mukana Samson ääni kannen ohjelmisto. Tämä on sekä Windows- ja yhteensopiva iOS. Ääni kannen ansiosta keskittyä array sijoitettu ja toggled päälle tai pois. Kun matriisi on määritetty, kaikki äänet, joka on peräisin painopiste alueella oli huomattavasti suppeampi varmistaa vain puhdas ja korkea-eheys audio kiinni. Ihanteellinen liikkuvaksi, konferensseihin tai yritysviestinnän.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittajat otetaan yhteyttä pian!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Edelliset kilpailut

VOITTAA Aerodrums Ilmastointi rummutus lyömäsoittimet väline USB-kameran arvoinen ja puntaa 174.99

Jaamme Aerodrums Ilmastointi rummutus lyömäsoitin USB kamera, viimeisimmän kilpailumme.

Aerodrums on ilmastointi rummutus väline, joka toimii tietokoneen ja käyttää Playstation Eye-kamera ymmärtää, mitä olet pelannut.

Erittäin pienikokoinen ja kannettava, lähes äänetön, edullinen ja ilmeikäs näin täydellinen väylänä rumpuja aloittelijoille tai luovaa ja hauskaa työkalu kokenut rumpalit haluavat kokeilemalla DAWs ja näytteitä.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Natalie parta, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita leimahtaa Audio In-Ear näytöt asettaa arvoinen 228

Annamme pois joukko Flare Audio R2A alumiini-näytön tulppakuulokkeilla musta, viimeisimmän kilpailumme.

Flare Audio R2 n ovat viitata laadun kuulokkeet suunniteltu ammattikäyttöön sekä seuranta- ja hi-fidelity henkilökohtainen kuuntelu.

Yksilöllisesti kuulolla kotelo pylväs ilmailu alumiinista valmistettu tarjoava tarkkuus suunnittelu ja rakentaminen tulokset tyylikäs ja hienostunut Hae yhdistettynä kova yllään kestävyyteen.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Chris Hopkinson, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita helmiäinen virveli rumpu, arvoinen 683!

Jälkeen joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa helmiäinen Masters Premium virveli rumpu, arvoinen 683!

Pearl's Master Premium sarjan virvelit on vallankumouksellinen kääntyvä korvakkeet, jolla varmistetaan täydellinen vetotanko raahata tasaus optimaalista pään istuimet ja tarkkuus tuning paras ansaan kuulosta mahdollista. MasterCast valettu vanteet, ruostumaton teräs vetotangot innovatiivisia Kultainen leikkaus air vent lisätä hyökkäys ja pystysuora vetää SR-017 siivilä kaikki tulevat vakiona nämä upeat virvelit.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Thomas Wightman, joka on ottanut yhteyttä. Onnittelut!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita Aston mikrofonit alkuperä kondensaattorimikrofoni ja Rycote vaimenninteline, arvoinen 414

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Aston mikrofonit alkuperä kondensaattorimikrofoni ja Rycote vaimenninteline, arvoinen 414!

Aston alkuperä tehty Isossa-Britanniassa on tehokkaat Hertta jäähdytin mikrofoni monipuolinen tarpeeksi käyttää useimmissa välineissä, vaikka se loistaa akustinen kitara ja laulu. Se mahdollistaa suoran, sileä ja intiimi äänentoiston luonnollinen, aito tallennus.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on James Michael Clarke, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulua Giveaway - voitto tuotannon nippu, arvoinen 815.66

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa metristä Halo tuotannon bundle, joka on seitsemän premium laajennuksia: Halo verbi, Multiband Dynamics, tarkkuus DeEsser, ohimenevä Control, Channel Strip 3, merkki ja Multiband Expander, arvoinen 815.66.

Metrinen Halo tuotannon bundle AAX / Audio Unit on tarkoitus ottaa kaikkein olennainen osa Musiikkituotanto kuten reverb de-esser, putkimaisen lämmin ääniä ja ottaa nauhoituksia seuraavalle tasolle.

Metrinen Halo tuotannon bundle toimii useimmissa digitaalisen äänen työasemat (Workstation).

Järjestelmävaatimukset:

Mac OS X 10.6.8-käyttöjärjestelmässä tai uudempi. Intel-prosessori. AU, VST tai Mia (Pro Tools 10, 11 ja 12 DSP * ja kotoisin) isäntä. 32 & 64 bit.

Windows 7 tai uudempi. Intel-prosessori. VST tai Mia (Pro Tools 10, 11 ja 12 DSP * ja kotoisin) isäntä. 32 & 64 bit.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Gary Sharman, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita koti tallennus setup, arvoinen 651,00

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa koti tallennus asetukset, mukaan lukien; Rode NT1-A ääninauhoitus pack, PreSonus iTwo Audio Interface ja parin ja PreSonus Eris E4,5 aktiivinen studio monitorit, arvoinen 651,00.

Äänitys setup home on ihanteellinen tapa tallentaa suoraan Mac, PC, kannettava tai iPad musiikillisia ajatuksia ja ammattimaiset tulokset.

Rode NT1-A tarjoaa kaiken mitä tarvitset aloittaa tallennuksen kodin studiossa. Tämä fantastinen arvo paketti sisältää Rode NT1-A cardioid kondensaattorimikrofoni, SM6 vaimenninteline, pop kilpi, korkealaatuinen XLR johto, mikrofoni pölysuoja ja neuvonta-DVD. Furthemore, rekisteröinnin tämä mikrofoni on 10 vuoden takuu.

PreSonus iTwo rajapinta tarjoaa upeita äänitallenteita A-luokan mikrofoniesivahvistimet ja sen kyky yhdistää iPad voit tämän liittymän yhdessä muiden tuotteiden kanssa tallentaa lennossa tai jopa treenikämpällä laittaa ideoita ja tallenteet alas.

Kompakti mutta sonically erinomainen Eris E4,5 studio näytöt auttaa myös toistaa mukana tasainen vastaus varmistaa, että voit sekoittaa nauhoituksia luottavaisina tuottaa erinomaisia tuloksia äänityksistä äänitetyn äänen.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Sam vapautunut, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita Scooby-Doo Ukulele ja tarvikkeet, arvoinen 62,97!

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Scooby-Doo Ukulele, tamburiini ja kitaran plektra asettaa, arvoinen 62,97.

On hyvä, Kaikki Scooby doo tuuletin iältään 4-vuotias ja ylöspäin. Scooby ja Shaggy ukulele on hauska ja helppo soittaa, myös aloittelijoille. Soitella huvin tai kehittää taitojasi lisäksi kumpaakaan ukuleles aina kuulostaa musical. On pehmeät jouset ja ohuempaa kaulan helpompi soittaa. Ja tamburiini ja plektroja sinun tekee musiikkia hetkessä.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Aimee Bradley, joka on ottanut yhteyttä. Onnittelut!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Edelliset kilpailut

Joulu Kylkiäinen - voita Peppa Pig Ukulele ja tarvikkeet, arvoinen 62,97!

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Peppa Pig Ukulele, shakers ja Pipsa possu tamburiini, arvoinen 62,97.

Virallinen Pipsa possu tuote on suunniteltu nuoremmille soittajille juuri aloittanut Ukulele. On pehmeät jouset ja ohuempaa kaulan helpompi soittaa. Ja sekä hutera munia ja tamburiini on paljon soittimia luovuutta kanssa.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Alice Corfield, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita seikkailu aika Oookulele ja tarvikkeet, arvoinen 77,97!

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa seikkailu kerran Oookulele, hihna ja kitaran plektra asettaa, arvoinen 77,97.

Tämä virallinen seikkailu aika Oookulele Finn ja ystävien design, on juuri aloittanut Ukulele nuoremmille soittajille. On pehmeät jouset ja ohuempaa kaulan helpompi soittaa. Hihna plektroja kanssa niin, että teet vanhurskaan musiikkia hetkessä.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Samuel JT Conway, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai kitara kylkiäinen & ndash; VOITTAA Blackstar vahvistin, Silvertone kitara ja tarvikkeet, arvoinen 618!

Annamme suuren palkinnon joka päivä nyt asti ja musta perjantai (27.11.15).

Viimeisenä päivänä meidän musta perjantai edistäminen, me & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Blackstar ID:Core Beam vahvistin ja Silvertone 1303/U2 kitara, tarvikkeet mahtava kitara paketti.

Blackstar ID:Core palkki on uusin vahvistin kiivaasti suosittu ID:Core-sarjassa, mutta muutama lisää lisäominaisuuksia. Palkki voit virtaustoistaa musiikkia suoraan siitä älypuhelimesta tai tablet, ja on äänet sopii sähkökitara, akustinen, bassokitara. Jokainen puhuja erillinen bassoaukot takaavat, että ääni kääntää hyvin haluamillesi kitara Tanskaa.

Pariksi Blackstar vahvistin on Silvertone 1303/U2 kitara, joka on 50-luvun sisustukseltaan ja tyyliltään takaisku ja ylläpitää sama erikoisartikkeli ja erittely löytyy originaalit, joka auttoi laittaa nimensä kitara maailman kartalla. Blackstar ID:Core Beam

Lisäksi Silvertone kitaroita, jotka ovat nyt yksinomaan jaettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa Gear4music.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Andrew Kelly, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai Drum kylkiäinen & ndash; VOITTAA valinta top merkkituotteiden tarvikkeet, arvoinen 651!

Annamme suuren palkinnon joka päivä nyt asti ja musta perjantai (27.11.15).

Neljäntenä päivänä, me & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa 500 euroa & rsquo; s arvoinen tarvikkeet. Koostuu helmiäinen symbaalit Remo Silent sykeharvesteriteknologian Natal Adante Cajon, Mapex virveli, tiili Promark koivet ja paljon, paljon enemmän.

Tarvikkeita on erinomainen säestys tasoiseen orastava ja kokenut rumpalit samankaltaisia.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Craig Edwards, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, jotka ovat tulleet.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai lauluntekijä kylkiäinen & ndash; Voita Shure Mikki & käyttöliittymä ja akustinen kitara-pack, arvoinen 491!

Annamme suuren palkinnon joka päivä nyt asti ja musta perjantai (27.11.15).

Kolmantena päivänä, me & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Shure MV51 MOTIV mikrofonin, MVi MOTIV ääniliitäntä ja yhden saketti Puoliakustinen kitara, jonka Gear4music Sunburst varusteineen.

Lisävarusteina musta hihna ja 3m liitäntä kaapeli auttavan sinua täydentämään tämän palkinnon.

Kannettava MOTIV on Shure & rsquo; s vastaus upeiden äänittämisen mennä intuitiiviset säätimet, fiksu tekniikka ja retroa auttaa saavuttamaan laadukkaita tuloksia. Ja yhdessä monipuolinen yhden saketti elektroakustinen kitara on upea laulaja-lauluntekijä-Paketti tallentaa musiikkia.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Dan Davies, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, jotka ovat tulleet.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai Software Giveaway & ndash; VOITTAA Toontrack Superior Drum ohjelmisto & expansion paketti, arvoinen 413!

Annamme suuren palkinnon joka päivä nyt asti ja musta perjantai (27.11.15).

Toinen päivä, me & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Toontrack Superior rumpali ja SDX progressiivinen valimo ja EZX progressiivinen laajennuspaketit.

Lehden Rhythm & lsquo; erittäin vaikuttava paketti ja mahdollista paras luokka ja rsquo; Superior rumpali käyttäjät rummut ja percussive elementtejä 20GB näytteitä ääni Insinööriliitto ja taiteilijoiden keskuudessa.

Progressiivinen valimo- ja progressiivinen laajennuksia, kirjannut Australian insinööri/tuottaja Forrester Savell lisätä vielä enemmän progressiivinen rock ja metal kuulostaa äänen arsenaali varmistaa olet paras rumpuääniä käytettävissä.

Tarkista yhteensopivuusvaatimukset.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on se Hanko, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, jotka ovat tulleet.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai syntetisaattori kylkiäinen & ndash; Voita Akai sointi Wolf-syntetisaattori, arvoinen 384!

Aikavälillä jopa musta perjantai annamme suuren palkinnon joka päivä saakka ja viisipäiväisiä musta (27.11.15).

Ensimmäinen päivä, olemme & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Akai sointi susi analoginen 4-Voice syntetisaattori!

Akai sointi Wolf analoginen syntetisaattori on 4 ääni Polyfoniset pienikokoinen syntetisaattori, joka sisältää 25 laadukkaita custom Akia pro avainta ja kyky käyttää 4 mono syntikoita, 4-voice ääneen tai 4-voice polysynth. Myös featuring muokattavissa ääniä, 32 step-sekvensseri jokainen ääni ledien kanssaäyttö ja octave.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Charlie Beresford, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita elektroakustinen Takamine GD71CE-BSB-kitara, arvo 519!

Me & rsquo; uudelleen lahjoittaa elektroakustinen Takamine GD71CE-BSB kitara viimeisimmän kilpailumme.

Lisäksi 10 juoksijaa ylös jokainen saa Korg Rimpitch viritin.

Takamine GD71CE BSB on kauniisti muotoiltu elektroakustinen kitara on agio eheä pienikokoisista helpottaa pieniä toimijoita tai liikkeellä. Sisäänrakennetun esivahvistimen takaa näin suoraan työnnä PA-järjestelmä ja säilyttää suuri Takamine kuulostaa. Kitara on myös sisäänrakennettu viritin.

Korg Rimpitch on viritin, joka sopii useimmat kitara soundholes mahdollistaa helppo viritys kätevä katselukulma.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Holly Pasha, joka on ottanut yhteyttä.

Juokse ylös ovat: Peter Kerry Graeme Mitchell, Gareth Stacey, Brooke muutaman, Thomas Emery, Jack Ross, Nooa Snyder, David McGregor,

Ellie Phoenix ja Susanne C. Schola. Heidän menetelmä Kilpailutyö on myös yhteyttä kunkin sija.

Kiitos kaikille, joka on tullut!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä.

Voita Yamaha LJ6ARE akustinen kitara, arvoinen 617!

Jaamme Yamaha LJ6ARE akustinen kitara viimeisimmän kilpailumme.

Yamaha LJ6ARE-SB on hiljattain suunniteltu uudelleen Puoliakustinen kitara juhlia 40-vuotispäivänä, vankka Engelmann kuusi Top, akustinen kaikuva lisälaite hoito ja passiivinen ala-satula piezo nouto.

Yamahan L-sarjan kitarat ovat jo 40 vuotta, arvostetun valikoiman käsityönä Akustiset kitarat tunnettuja tonaalinen laadustaan hienosti sävy puuta ja erinomainen työstö.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Victoria Brewster, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille jotka tuli!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA pari Focal Alpha 65 studio monitorit, arvoinen 560!

Me & rsquo; uudelleen lahjoittaa pari Focal Alpha 65 studio monitorit viimeisimmän kilpailumme.

Alpha-65 toimii yhtä hyvin instrumentaalista musiikkia ja elektronista musiikkia ja on ominaista sen erittäin monipuolinen.

Focal Alpha 65 on aktiivinen studio järjestäjä erikoisartikkeli 6,5" basso kuljettaja ja 1" alumiini ylösalaisin dome diskantti. Ihanteellinen elektronisen musiikin tuottajille, DJ: T ja sisäasioiden recording studios, Alpha-sarjan Focal on kaksi eri tuloa yhdistää kaksi, XLR- ja RCA, jotka toimivat aina.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Bron Bury, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, joka on tullut!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä.

Edelliset kilpailut

VOITTAA Yamaha HW680W rumpu Hardware asettaa arvoinen 333!

Me & rsquo; uudelleen lahjoittaa Yamaha HW680W rumpu Hardware määrittää viimeisimmän kilpailumme.

Tämä rumpu laitteisto asettaa Yamaha ylpeilee double jäykistetty rakentaminen lisää vakautta ja on kevyt ja vahva rummutus kaikki tyylilajit, jopa raskas rock-musiikkia!

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Neil Gee, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille jotka tuli!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

Voita Cutting Edge QSC Powered PA järjestelmä, arvoinen 3,514!

Me & rsquo; uudelleen lahjoittaa QSC TouchMix 16 digitaalinen mikseri ja QSC K12 PA kaiuttimia viimeisimmän kilpailumme.

Päästä kilpailu vain näyttää meille valokuva nykyisen musikaali perustettu Hi-Fi kitara stack - Varmista, että se on luova ja saavat meidät hymyilemään! Voittaja on paras valokuva päättämän QSC ja Gear4music.

QSC TouchMix 16 Control, digitaalinen mikseri, joka voi muistaa ja tallentaa sekoituksia, on wireless hallita-sovellus (sekä iOS ja Android-laitteet), sisäänrakennettu vaikutuksia ja moniraitaäänityksen & ndash; catering sekä live ja studio sovelluksia.

Täydentämään täydellisesti TouchMix myös jaamme kevyt K12 PA kaiuttimia tarjoaa 2000 wattia jatkuva teho & ndash; tavoittelematon tässä ammatillinen setup ihanteellinen live rig kaiken akustinen duo, kovaa rock-yhtyeitä ja DJ.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Chris Dodd, joka on ottanut yhteyttä. Onnittelut Chris!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA Vox AC15C1 putki vahvistin, arvoinen 623.00

Jaamme Vox AC15C1 Custom kitaravahvistimen viimeisimmän kilpailumme.

Vox AC15C1 putki vahvistin tarjoaa suurin tonaalinen näppäryyttä ja on ollut lukemattomia kitaristeista maailmassa amp-valinta. Koska ensimmäinen käyttöönotto vuonna 1958, Vox piirtänyt yli 50 vuotta amp lisääviä asiantuntemusta luoda AC15C1 putki vahvistin.

Palma orvokit VOX AC15C1: & ldquo; 2 x ac15c1. Ei ole hyväksyttävä vaihtoehto. Se voi olla hankala saada ne mutta voit luottaa siihen on parempi Näytä, jos! & rdquo;

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut Bradley James Taylor!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA pari Samson ratkaisemisessa SE6 aktiivinen studio monitorit, arvoinen 364,00

Annamme pois pari Samson ratkaisemisessa SE6 aktiivinen studio monitorit viimeisimmän kilpailumme.

Samson ratkaisemisessa SE6 on suunnitella uudelleen alkuperäisen A-sarjan studio viittaus seurata tarkempi äänentoisto ja tyylikästä uutta ilmettä. Nämä aktiivisen studio näytöt ovat ihanteellisia jälkituotantoon, Kotisivu tallennus tai projekti studio.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Graham McLow onnittelut!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA pari Samson ratkaisemisessa RXA5 aktiivinen studio monitorit, arvoinen 362.00

Annamme pois pari Samson ratkaisemisessa RXA5 aktiivinen studio monitorit viimeisimmän kilpailumme.

Samson ratkaisemisessa RXA5 yhdistää uusimmista puhuja tekniikka ja aktiivinen elektroniikka luoda todellinen viittaus, ammattistudio seurata tasainen taajuusvaste.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut Alan harmaa!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA pari Samson MediaOne 4a bluetooth-näyttöjä, arvoinen 155.99

Annamme pois pari Samson MediaOne 4a bluetooth näytöt viimeisimmän kilpailumme.

Samson MediaOne 4A aktiivinen Studio näytöt on suunniteltu kaikki multimedian tarpeisiin. Olitpa musiikkia, videoita tai pelaamista nämä 40 watin näytöt tuottaa korkealaatuista ääntä tarvitaan täydellinen kokemus.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Benjamin-Jack Charles onnittelut!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA koko bändi harjoitukset asennus!

Esitimme Lontoon pörssissä! Juhlia suuri saavutus, olemme päättäneet pitää meidän suurin kilpa koskaan-jaamme koko bändi harjoitukset asennus!

Palkinto sisältää PA-järjestelmä, sähkörumpusetti, digitaalinen piano, kitaroita, vahvistimia, kuulokkeet ja paljon muuta.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut Jack Tavener!.

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

Voita 1 10 Pedaltrain palkintoja kun ostat MXR pedaali

Me annamme pois 10 Pedaltrain polkea levyt ja keikka Laukut viimeisimmän kilpailumme.


Palkinnot ovat:

Tämä kilpailu on nyt suljettu. MXR pedaalit hankkinut jälkeen, kun 20 helmikuu 2015 eivät ole tukikelpoisia. Voittajiin otetaan yhteyttä pian.

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Voita 1 / 3 Samson USB-mikrofonit arvoinen 181.99

Jaamme Samson USB-mikrofoni kolme voittajat viimeisimmän kilpailumme.

Valita mahdollisuus voittaa Samson Go Mic Direct, meteoriitti tai C01U Pro kondensaattori mikrofoni. Soveltuvat YouTubers, podcasting, video chat ja FaceTime.

Kilpailu on päättynyt. Onnittelut voittajille Linda Christie Gardiner (CO1U Pro), Robin Couwenberg (Go Mic Direct) ja Iain Moore (meteoriitin)!


Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

VOITTAA Novation Audiohub 2 x 4 ääniliitäntä, arvoinen 207.99

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Novation Audiohub 2 x 4 Audio-liitäntä ja USB hub!

Novation Audiohub on USB-ääniliitäntä Focusrite äänen sisällä. Tehty laadukas elektronisen Musiikkituotanto, Audiohub 2 x 4 ominaisuuksia kaksi ultra low latency tuloa ja neljä super kova tuotokset, sekä virran enintään kolme USB aparaatti avulla sen muodostaa-kotona USB 2.0-keskittimeen.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Sean oikeudenmukainen McCole.

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Joulun lähtölaskenta - voittaa Music Man Sterling basso allekirjoitettu Dougie McBusted arvoinen 2,126

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa suuren palkinnon joka viikko nyt asti suuri päivä meidän joulun lähtölaskenta kilpailu!

Vain yksi viikko mennävoit voittaa Ernie Ball Music Man Sterling bassokitara, allekirjoittama Dougie McBusted.

Music Man Sterling basso on kirkas ja luonnollinen sävy, kanssa 2-band active esivahvistin antaa voit hallita äänenvoimakkuutta sekä basso- ja diskanttikorostus mahdollisimman joustavasti vaikka löytää ääni. Slim Satiini kaula on ei-kiiltävä, antaa sinun toistaa nopeasti. Tämä basso on allekirjoittanut Dougie Poynter, basisti pop superyhtye McBusted.


Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Antti (@neonjaureguii)!

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Joulun lähtölaskenta - 2 ESP LTD H-208 8 nylonkielistä, arvoinen 466 1 voitto

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa suuren palkinnon joka viikko nyt asti suuri päivä meidän joulun lähtölaskenta kilpailu!

Kaksi viikkoa aikaavoit voittaa 1 2 ESP LTD H-208 8-kielinen kitara, yksinkertaisesti kertoa meille, onko haluat oikea- vai vasenkätinen malli.

ESP LTD H-208 8-kielinen on kaikuva basswood runko yhdistettynä ESP:n LH-308 mikit, tarjoaa syvät ja rikkaat sävy, joka räjäyttää kaiken muun pois. Odottaa basso kaltaisia ääniä tässä 8 string, mahtava lisäksi soittajan raskasmetalli kokoonpano. Valitse oikeakätinen tai vasenkätinen ESP LTD H-208!


Tämä kilpailu on nyt suljettu voittajat ovat: Zach Glasby (oikeakätinen) ja Richard Somner (vasenkätinen). Onnittelut!

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Joulun lähtölaskenta - WIN Akai rytmi Wolf, arvoinen 194

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa suuren palkinnon joka viikko nyt asti suuri päivä meidän joulun lähtölaskenta kilpailu!

Kolme viikkoa mennävoit voittaa Akai rytmi Wolf analoginen Synth ja rumpukone.

Akai rytmi susi on analoginen synth ja rummun kone, joka yhdistää viisi-voice rytmikoneen ja yksi oskillaattori basso syntetisaattori, 100 % analoginen signaalitie.


Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Mike King!

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Joulun lähtölaskenta - WIN Pedaltrain Volto ladattava pedaali virtalähde, arvoinen 103

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa suuren palkinnon joka viikko nyt asti suuri päivä meidän joulun lähtölaskenta kilpailu!

Neljä viikkoavoit voittaa Pedaltrain Volto Ladattava 9 V pedaali virtalähde.

Pedaltrain Volto on erittäin ohut virtalähde kaksi lähtöä, ihanteellinen on go pedaali käyttäjille pienempi asetelmia. On myös hiljaisempia kuin perinteinen AC-virtalähteet. Kaksi teho lähtöjen ja voit ketjuttaa useita virtajohdot, voit vallan useita pedaalit kerralla!


Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Jody Bray.

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Voita Yamaha edessä Surround Soundbar-järjestelmä, arvo 519!

Me annamme pois Yamaha YAS-203 edessä Surround Soundbar System viimeisimmän kilpailumme.


Yamaha YAS-203 edessä Surround Soundbar System taloa digitaalinen vahvistimen kanssa voimakas, selkeä ääni, täydellinen upottamalla itseäsi kaikissa tänä talvena elokuvan ja television. Voit myös suoratoistaa musiikkia YAS-203 Soundbar ihanteellinen puolueen season!

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Joanna Malin-Burke!

Lykkyä tykö!

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

VOITTAA stereokanavaparille Sennheiser MK4 mikrofonit, Plus tarvikkeet, arvoinen 936

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnea voittajalle Andie ruskea!

Jaamme on Sennheiser MK4 mikrofoni ja tarvikkeet viimeisimmän kilpailumme.


Ihanteellinen ammattistudio käyttö, projektin studios ja koti tallennus Sennheiser MK4 suuri diaphragm condenser mic on luonnostaan ja äänentoisto ja herkkyys. Nippu sisältää kaksi MK4 mikrofonit, pihdit, shockmounts ja pussit, plus heitämme kaksi puomi seisoo ja kaksi 6m XLR kaapelit.


Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

VOITTAA pari Wharfedale Titan 12 d aktiivinen kaiuttimet

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Natalie Baugh.


Titan S kaiuttimissa on D-luokan vahvistimen tekniikkaa, tekee niistä tehokkaampia ja voimakas, vielä kevyempää Titan ikäluokalta. Kehittynyt, moni--liittyä yhteen Qubit viihdeteollisuuden avulla järjestelmä hiottava luonnollinen ja avoin eheä.

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

VOITTAA Zoom H5 pöytäkello, arvoinen 298

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Christopher McNally!

Jaamme Zoom H5 pöytäkello vaihdettavissa kapselit viimeisimmän kilpailumme.

Zoom H5 on kaikki mitä tarvitset luoda moniraitaäänityksen äänitteet, audio video, podcasting tai lähetykset. Voit käyttää Zoom H5 voit tallentaa ideoita sinulla on-the-go, korkea laatu.

VOITTAA yksi viidestä Freshman kitarat!

Jaamme Freshman kitara 5 onnekkaat voittajat viimeisimmän kilpailumme.


Tämä kilpailu on nyt suljettu Kiitos tekemisen. Voittajat ovat:

 • Paul Moffatt (via Facebook): Freshman FA1AN Maple Ridge Folk saketti Puoliakustinen kitara, luonnollinen
 • Jo Reija (sähköpostitse): Freshman FA1DNS Maple Ridge Dreadnought akustinen kitara, luonnollinen
 • David Morrall (sähköpostitse): Freshman FA1AM Maple Ridge Folk saketti Puoliakustinen kitara
 • Stuart Payne (via Facebook): Freshman REND12 Renegade Dreadnought 12 akustinen kitara
 • @littleliamsdad (via kimittää): Freshman RENOCNAT katujen cowboy Folk saketti Puoliakustinen kitara


 • Helsinki kitarat ovat täydellisesti kitaristeja pienemmälläkin budjetilla laatua vaarantamatta. Ne ovat täydellinen Johdatus Freshman kitara kuulostaa vankan luokan sitka spruce top. Varmistaa mukava toimia ja korkeatasoinen viimeistely, sinun kannattaa soittaa teidän Renegade sarjan Freshman kitara yhä uudelleen, joka on hyvä uutinen, jos olet kehittää tai aloittelija kitaristi. Freshman kitarat on suunniteltu ja rakennettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

  VOITTAA Native Instruments Maschine MK2 Limited Edition kullan arvoinen 636

  Kilpailu on päättynyt. Onnittelut Jamin Nimjah Edinburghista. Tällä hetkellä vain 100 rajoitettu painos kulta Maschine MK2 ohjaimet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja annamme sinulle mahdollisuuden voittaa!

  Rajoitettu painos kulta Maschine MK2 on ihanteellinen käytettäväksi lavalla tai studiossa, herkkä värikoodattu pads joiden avulla voit "nähdä" sinun äänet. Maschine MK2 äänestettiin Best Live esitys koristella MIPA palkinnot 2013.

  Voita Korg MS-20 mini yksiääniset analoginen syntetisaattori!

  Tämä kilpailu on nyt päättynyt. Annoimme pois Korg MS-20 mini, pienempiä mutta yhtä legendaarinen versio n Korg MS-20 syntetisaattori, käyttää tykkää Daft Punk ja Portishead. MS-20 mini pienentäminen on 86 % alkuperäisestä koosta, mutta sisältää edelleen ikonin analoginen suodatin ja monipuoliset kauneuspilkku vaihtoehdot aito analoginen ääni.


  Onnittelut voittajalle, Peter Rand kohteesta Bromborough.

  Voittaa 1 3 paria Sennheiser kuulokkeet

  Me jaoimme 3 paria uusimmat Sennheiser HD kuulokkeet.

  Palkinto 1: Sennheiser HD8 DJ Professional kuulokkeet. Tuloksia aidoin mahdollinen ääni ja totta vaikutus olet tuottaa musiikkia, Sennheiser's uusi HD8 kuulokkeet on tehty DJ. Ne ovat erinomaisen mukavuuden, kääntyvä korvat ja mukana suojakotelo pitää ne suojata kun olet liikkeellä.
  Palkinto 2: Sennheiser HD7 DJ Professional kuulokkeet. HD7s on kehitetty joissakin maailman top DJ ja innoittamana allekirjoitus ääni HD25s optimoitu nimenomaan tiskijukat, jotka täytyy keskittyä voittaa matching ja rytmi.
  Palkinto 3: Sennheiser HD6 Mix ammatillinen tuottaja studiokuulokkeet. Ihanteellinen studio, HD6 Mix-kuulokkeet ovat mukavat tarkka ja tasapainoinen ääni sekoittaminen ja seuranta.

  Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut voittajille Graham Lee Middlesex, Lisa Owen kohteesta Surrey ja David varpaille Liverpool.

  Voittaa Marshall Jääkaappi

  Kilpailu on nyt päättynyt. Laskimme 51 oluita. Onnittelut Karen Elise Hansen, Logstor, Tanska, joka oli satunnaisesti poimittu kaikki ne, jotka oikein vastannut kysymykseen "kuinka monta oluet meidän mahtuu jääkaappiin?" ja "51".

  Marshall jääkaappi on kokoonpantu polveutua aito Marshall vahvistimet osia kuten black tuskailla kankaalla ja klassinen valkoinen Tere sekä ikonin Marshall logo. Se on suuri lisäksi käytännön tietoa tai mies luola!


  Voita täydellinen PreSonus nauhoittaminen Kit

  Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut voittajalle, Sally Pitt-Hartley West Sussex!

  PreSonus AudioBox Studio täydellinen tallennus Kit mukana USB-liitäntä ja USB-kaapeli, Studio taiteilija äänitys ja tuotanto ohjelmisto, HD7 Studio seuranta kuulokkeet ja M7 studio jäähdytin mikrofoni kaapeli.

  Olemme myös heitti pari Eris E5 aktiivinen studiomonitorit ja kaiutinjohdot!

  Voittaa Bose Soundlink II sininentooth kaiutin

  Annoimme pois Bose SoundLink II sininentooth Eloisa Puhuja meidän ensimmäinen valokuva kilpailu, jossa piti näyttää meille, missä voit nauttia musiikista, nimeäisit kanssa #mygear4music.


  Kilpailu on nyt päättynyt. Voittaja on Jo Grindley, jonka kuvaa sai meidät nauramaan. Etsi ja seuraa meitä Instagram nähdä voittanut.

  Voita Gibson Les Paul Studio kitara!

  Juhlia uusi showroom avaaminen jaoimme Gibson Les Paul Studio.Les Paul Studio on Gibson moderneja klassikoita humbucking mikit, Min ETune automatisoitu virittimet, vankka veistetty vaahtera alkuun Mahonki runko ja nopeasti 60-luvun tyyliin mahonki kaula, jossa Granadillo otelauta.


  Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut meidän voittaja Fred Heeks Lancashire!  5 mahdollisuus voittaa Avid ääniliitäntä!

  Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut voittajille! Maanantaina: David Heath-Whyte, oikea ratkaisu: "a. Pro Tools Express". Tiistaina: Bob manteli oikea ratkaisu: c. 28. Keskiviikko: Simon Romer oikea ratkaisu: d. kaikki edellä. Torstai: Robbie Cole, oikea ratkaisu: c. molemmat. Perjantaina: C. Hughes, oikea ratkaisu: Kyllä, Nopea Crossgrade aktivoiminen kortti.

  Yamaha MOXF6 syntetisaattori näppäimistö ja asia

  Kilpailu on nyt päättynyt.Voittaja on Matt Harris, Leeds. Kun kerroimme Matt hän oli voittanut, hän sanoi, "olin täysin järkyttynyt löytää, että olin voittanut! En koskaan anna kilpailuja, joten se oli mahtava yllätys. En voi odottaa soittaa ja kokeilla sitä!"

  Voita tuskailla kuningas Super-Matic sähkökitara!

  Kilpailu on nyt päättynyt.Voittaja on Gwynn Parry päässä Wrexhamista. Gwynn oli "aivan ällistynyt" kuulla, hän oli voittanut, sanoen: "kun voittanut mitään oli noin 25 vuotta sitten lomaleirillä (23 Bingo!). Kiitos Gear4music ja tuskailla King, olen erittäin iloinen!"

  Voittaa Gibson SG allekirjoittama Stereophonics

  Kilpailu on nyt päättynyt. Nick Hiles, Stereophonics kilpailun voittaja onnittelut! Tässä hän on hänen Gibson SG allekirjoitettu yhtye ja hän nähdä niitä elää Leeds.