Rummut & Lyömäsoittimet

Selaa erilaisia rumpuja ja lyömäsoittimia, perinteisistä akustisista rumpuseteistä ja sähkörummuista lyömäsoittimiin, tarvikkeisiin ja rumpu hardwareen.

View All Information

Suosituimmat Rumpusetit

Ensimmäiset 24 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja Rummuista

Millaisia eri rumpusettejä on saatavilla?

Rumpusetit ja symbaalit tuottavat koosta riippuen erilaisen äänen kun niitä lyödään, Rumpuseteissä on kaksi erilaista versiota riippuen niiden koosta - fuusio- ja rokkisetit. Yleisesti rokkirumpuseteissä, bassorumpu on isoin instrumentti 22 tuuman läpimitallaan, ja lattia tom seuraavaksi suurin 16 tuumalla. Räkissä olevat tom-rummut ovat yleensä hieman eri kokoisia, yhden rummun ollessa 12 tuumaa ja toisen 13 tuumaa, ja virvelirumpu on yleensä 14 tuumaa.

Fuusio rumpuseteissä ei yleensä ole lattia tomia, vaan sen sijaan 3 räkissä olevaa tom rumpua, joiden läpimitat ovat 10 tuumaa, 12 tuumaa ja 14 tuumaa. Setin bassorumpu on yleensä pienempi kuin 22 tuumaa, 20 tuuman ollessa yleisin koko näissä seteissä.

Juniori rumpusetit ovat pienempiä soveltuakseen nuoremmille soittajille, kuten Lasten 5-osainen rumpusetti, joka on suunniteltu 5-10 vuotiaille, ja koostuu 16 tuuman bassorummusta, 12 tuuman virvelirummusta, 13 tuuman lattia tomista ja 10 tuuman ja 11 tuuman räkki tom-rummuista.

Mitä etuja on sähkörumpusetillä?

Sähkörummut ja symbaalit voivat tuottaa niin paljon tai niin vähän ääntä kuin haluat. Ja kuulokkeiden avulla, kukaan ei kuule kun harjoittelet. Tästä johtuen nämä setit ovat eryisen sopivia niille, joiden lähellä asuu muita ihmisiä, tai ammattilaisille, jotka tarvitsevat kuulokkeiden antamaa tarkkaa monitorointia. Täysi setti vie vähemmän tilaa kuin perinteinen setti, ja se voidaan tarvittaessa purkaa, mikä on ihanteellista jos sinulla ei ole kotona paljon säilytystilaa tai jos olet keikkaileva muusikko. Suurimmalla osalla sähkörumpuseteistä on sisäänrakennettuja kappaleita ja metronomeja, joten pääset heti alkuun harjoittelun suhteen.

Voit hallita täysin miltä rumpusettisi kuulostaa, joten voit helposti soittaaa eri tyylejä vain yhden setin avulla. Joillain sähkörumpuseteillä on jopa mahdollista editoida soundeja tai ladata omia soundeja niihin. Toisilla sähkörumpuseteillä on hyvin todellisen kuuloiset rumpusoundit. Tämä kuitenkin riippuu budjetistasi, sillä kalliimmilla seteillä on yleensä paljon todellisemman kuuloiset äänet.

Rumpu- ja lyömäsoitinuutiset

Roland TD-1KPX V-Drums Electronic rumpusetti nyt varastossa

Roland TD-1KPX kannettava V-Drums Electronic rumpusetti tulee kaikkein taloudellisesti V Drum-alueen, mutta varmasti ei kitsastella laatua... Lisää »

Viikko mennä vasta Rolandin "tulevaisuus uudelleen"

Yli 30 suunniteltu tuote Tiedotteet 909 päivä lupaa olla uraauurtava tapahtuma... Lisää »

Gear4music sileää SJC mukautetun rummut

Gear4music on vain eurooppalaisen jakelijan Massachusetts pohjautuvaksi SJC mukautetun rummut ja on sileää useita eri tuotteita.... Lisää »

Ilmainen 5 vuoden takuu, Roland TD - 30K ja TD 30KV V-Pro-rumpusettiä

Roland TD - 30K ja TD 30KV V-Pro rumpusettiä nyt tulevat ilmaiseksi 5 vuoden takuun rajoitetun ajan tarjous (käytettävissä vain Isossa-Britanniassa).... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha käynnistää kolme uutta DTX sähkörumpuja

Esittelyssä uusi DTX720K, DTX760K ja DTX920K sähköinen rumpusettiä polveutua Yamaha.... Lisää »

Roland käyttöön TD-11KV erityispainos Electronic rumpusetti

Roland lisäsi TD-11KV erityispainos sähkörumpusetti niiden laajan V-Drums linja.... Lisää »

NAMM 2016: Alesis Forge ja komento sähkörumpuja

Alesis, maailman johtava sähköisten välineiden ja komponentit nykypäivän muusikko on julkistanut kaksi uutta 8-osainen rumpusettiä, Forge ja komento.... Lisää »

NAMM 2016: Yamaha esittelee kolme uutta DTX sähkörumpuja

NAMM 2016 Yamaha juhlii sen DTX e-rumpu sarja ottamalla käyttöön kolme uutta tainnutusta mallia; DTX920k, 760k ja 720 k.... Lisää »

NAMM 2016: Alesis Strike Pro ja Strike Zone sähkörumpuja

Alesis obliterates ennalta suunniteltu käsitykset elektroniset rummut hämmästyttävä uusi Strike sarjat.... Lisää »

Foo Fighters: 1000 fanit kattavat osuma tuo bändi Italia

1000 Italian Foo Fighters fanit Learn To Fly menee virus ja tekee yhtyeen seisomaan ja ottaa huomautus.... Lisää »