Yamaha Vaskipuhaltimet

Gear4Music.com

Yamaha vaskipuhaltimet edustavat vertailuarvoltaan laadukkaan suunnittelun ja valmistuksen yhdistelmää. Omaten opiskelija valikoiman trumpetti kornetteja ja pasuunaa, jotka sopivat uusille soittajille läpi huippu valikoiman Neo tenori torviin, tuubiin ja ammattilaisten käyrätorviin. Jokaiselle soittajalle löytyy jotain. View All Information

Yamaha Vaskipuhaltimet

Ensimmäiset 5 tuotetta näkyvillä

Tietoja Yamaha Puhallinsoittimet

Yamaha vaskipuhaltimet ovat vertailukohtana laadun suunnittelu ja valmistus. Jossa opiskelija valikoima trumpetit jaatelototterot ja pasuunaa, jotka sopivat uusille soittajille, lapi alkuun valikoima Neo tenori sarvet, tubas ja ammattilaisen kayratorvi on jokaiselle jotakin messinki.

Yamaha on saanut monta tahtea kentan johtava brass kapellimestari professorin David Kingin alttotorvi star Sheona White ja kornetti legenda Philip McCann. Kayttamalla panos ja kokemus, Yamaha kehittaneet alue, joka sopii tarpeisiin nykyajan muusikko.

Messinkia valine Uutiset

Gear4music on yksi viimeinen Yamaha Xeno YTR trumpetit

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25 vuotta malli trumpetti on edelleen yksi viime malleja, jotka ovat tällä hetkellä ostaa Euroopassa.... Lisää »

NAMM 2017: B ja S MBX3 Heritage trumpetit/Challenger trumpetit

B ja S ilmoittaa vapauttamaan heidän ammattitason MBX3 trumpetit asiantuntevasti muotoiltu ja ilo korvalle, MBX3 tuo brass playing löytyi uudenlaista... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno taiteilija malli New York trumpetit

Esittelyssä Yamaha YTR-9335 ja YTR-9445 Custom-sarjan trumpetit.... Lisää »