Yamaha Instrumentit

Gear4Music.com

Yamaha perustettiin 1800-luvun lopulla ja on tänään yksi suurimpia nimiä musiikimaailmassa. Vaikka alkoikin klassisilla ja akustisilla instrumenteillä, Yamaha on myös saanut paljon kunnioitusta kitara, basso, PA ja live äänimaailmassa sekä muilla instrumentti markkinoilla. View All Information

Yamahan Myydyimmät Tuotteet

Ensimmäiset 14 tuotetta näkyvillä

Tietoja Yamahasta

Yamahan juuret voidaan jäljittää vuoteen 1887, jolloin Torakusu Yamahaa pyydettiin korjaamaan paikallisten koulujen urut. Hän päättikin rakentaa itse sellaiset, ja niin Yamaha legenda sai alkunsa. Jatkuvan innovaation ja teknologisen johtamisaseman ansiosta Yamahasta on tullut maailman suurin ja menestyvin laatusoittimien valmistaja.

Yamaha Pianoja, vaski- ja puupuhallin soittimia ovat soittaneet monet maailman huippu konserttiesiintyjistä ja yrityksen musiikin tuotanto laitteita löytyy monista maailman johtavista äänitysstudioista. Yamaha lanseerasi kosketinsoitin mallistonsa 1980-luvulla, minkä jälkeen kosketinsoittimista on tullut yksi yrityksen parhaiten myyvistä musiikki-instrumenteista ja tämän päivän koskettimet kuten PSR-sarja jatkavat tätä suuntausta.

Siirryttyään sähköisten lyömäsoittimien markkinoille, Yamahan DTXplorer setistä on tullut erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa, setti tarjoaa laatusoundeja, yksinkertaisella ja pienikokoinenlla designilla. Gear4musicilla on laaja valikoima Yamahan tuotteita varastossan, joten olemme varmoja että tulet löytämään tuotteen, joka on oikea juuri sinulle.