Fender Kitarat

Gear4Music.com

Fender on tullut synonyymiksi sanalle kitara. Yli puoli vuosikymmentä Fenderin kitaroita ja bassoja on käyttänyt jotkin maailman tunnetuimmat muusikko Kitaristit kuten Jimi Hendrix, David Gilmour ja Eric Clapton jotka ovat vain muutamia niistä sadoista kitaristeista jotka käyttävät Fenderin kitaroita ja rockkaavat lavat ympäri maailmaa kitaroidensa kanssa, kuten Telecaster ja Stratocaster. View All Information

Fender Suosikit

Ensimmäiset 8 tuotetta näkyvillä

Fenderin tiedot

Fender perustettiin California, Leo Fender 1946 ja koska mennyt kosketa ja muuntamiseen lähes kaikki musiikin Tyylilaji-rock'n'roll maan ja western, jazz blues ja paljon muuta.

Kaikki aloittelijoista työelämän kaikkein suosittu ja kehutun taiteilijoiden ja taiteilijoiden käyttänyt ja jatkaa käyttöä fender kitarat ja ampeeria, tekeminen Fender revered musiikki teollisuuden nimen lisäksi kulttuurin kuvaketta.

Vuoden aikana Fender on tehty valinta soitin monet koko ajan, mukaan lukien Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton ja paljon enemmän taiteilijat lahjakkaita ja vaikutusvaltainen kitaristit. Gear4music.comissa meillä on suuri valikoima Fender-kitarat, Bassot, akustinen kitara, vahvistimet ja tarvikkeet joitakin alin hinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.