Fender kitara

Gear4Music.com

Fender on tullut synonyymi sana kitara. Yli puoli vuosikymmentä kitaran ja basson on käytetty joitakin tunnetuimpia muusikoista maailmassa. Kitaristit kuten Jimi Hendrix, David Gilmour ja Eric Clapton ovat vain muutamia satoja kitaristeista käyttää Fender kitaran ja rock vaiheet ympäri maailmaa kitaroiden kanssa, kuten Telecaster ja Stratocaster. View All Information

Fender Suosikit

Ensimmäiset 27 tuotetta näkyvillä

Fenderin tiedot

Fender perustettiin California, Leo Fender 1946 ja koska mennyt kosketa ja muuntamiseen lähes kaikki musiikin Tyylilaji-rock'n'roll maan ja western, jazz blues ja paljon muuta.

Kaikki aloittelijoista työelämän kaikkein suosittu ja kehutun taiteilijoiden ja taiteilijoiden käyttänyt ja jatkaa käyttöä fender kitarat ja ampeeria, tekeminen Fender revered musiikki teollisuuden nimen lisäksi kulttuurin kuvaketta.

Vuoden aikana Fender on tehty valinta soitin monet koko ajan, mukaan lukien Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton ja paljon enemmän taiteilijat lahjakkaita ja vaikutusvaltainen kitaristit. Gear4music.comissa meillä on suuri valikoima Fender-kitarat, Bassot, akustinen kitara, vahvistimet ja tarvikkeet joitakin alin hinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Fenderin uutiset

Fender kiusaa vapauttamaan Johnny Marr allekirjoitus Jaguar kitara

Fender kitara on julkaisu kuvaa uuden allekirjoitus mallin kitaristilegenda.... Lisää »

Fender kaivaa nappikuulokkeet näytön alueella

Maailmankuulu kitara valmistaja tarjoaa viisi uutta nappikuulokkeet seurata mallia uusin hanke.... Lisää »

Kerrang! Palkinnon ehdokkaat paljasti

Voi äänestää suosikki bändin?... Lisää »