Studiomonitorit

Studiomonitorikaiuttimia löytyy valmistajilta kuten Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis ja Quested, muun muassa lähi- ja kaukokenttämonitoreja sekä subwoofereita. Studiomonitorit ovat yleensä vankempia kuin hifi-kaiuttimet, koska niiden pitää pystyä tuottamaan ääntä käsittelemätöntä lähteistä, äkillisiä volyymipiikkejä ja muita korkeapaineisia ääniä.

View All Information

Suosituimmat Studiomonitorit

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoja studiomonitoreista

Studio seurata kaiuttimet ovat keskeisiä, kun sekoittaminen äänen ammattimaisesti. Ne antavat tasainen vastaus ja tarkoituksena on puolueeton äänenlaatua, jotta käyttäjä sekoittaa tarkasti ja uskollisena äänitetyn materiaalin.

Subwooferia Kaiutin kaapit, jotka ovat omistautuneet toistamaan matalilla taajuuksilla. Niitä käytetään joskus nearfield kaiuttimet korvaamiseksi joskus löytyy pienempien mallien studio monitorit rajoituksia.

Active ja passiivinen on kaksi päätyyppiä kaiuttimet. aktiivinen kaiuttimet on sisäistä vahvistinta tekee niistä kannettavien kuin passiiviset kaiuttimet. Passiivikaiutinta on ulkoiselle vahvistimelle ajaa kaiuttimet ja soveltuvat hyvin pysyviä laitoksia. Monet ihmiset mieluummin ohjaus, jotka passiiviset kaiuttimet tarjoavat ja kykyä yhdistellä nämä kaiuttimet eri ampeeria.

Studiomonitoriuutiset

Yamaha paljastaa HS-olen sarjan Studio näytöt

HS-sarjan näytöissä on entistä paljon parempi.... Lisää »

Musikmesse 2016: Genelec paljastaa uusia SAM valvoo

Esittelyssä kaksi uusia lisäyksiä Smart aktiivinen alueen, 8340 ja 8350 Genelec.... Lisää »

Musikmesse 2016: Dynaudio Pro paljastaa LYD sarjan Studio näytöt

Dynaudio Ammattilainen has virallinen esittämislupa LYD-5, LYD-7 ja LYD-8 studio monitorit.... Lisää »