Studiomonitorit

Studiomonitorikaiuttimia löytyy valmistajilta kuten Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis ja Quested, muun muassa lähi- ja kaukokenttämonitoreja sekä subwoofereita. Studiomonitorit ovat yleensä vankempia kuin hifi-kaiuttimet, koska niiden pitää pystyä tuottamaan ääntä käsittelemätöntä lähteistä, äkillisiä volyymipiikkejä ja muita korkeapaineisia ääniä.

View All Information

Suosituimmat Studiomonitorit

Tietoja studiomonitoreista

Studio seurata kaiuttimet ovat keskeisiä, kun sekoittaminen äänen ammattimaisesti. Ne antavat tasainen vastaus ja tarkoituksena on puolueeton äänenlaatua, jotta käyttäjä sekoittaa tarkasti ja uskollisena äänitetyn materiaalin.

Subwooferia Kaiutin kaapit, jotka ovat omistautuneet toistamaan matalilla taajuuksilla. Niitä käytetään joskus nearfield kaiuttimet korvaamiseksi joskus löytyy pienempien mallien studio monitorit rajoituksia.

Active ja passiivinen on kaksi päätyyppiä kaiuttimet. aktiivinen kaiuttimet on sisäistä vahvistinta tekee niistä kannettavien kuin passiiviset kaiuttimet. Passiivikaiutinta on ulkoiselle vahvistimelle ajaa kaiuttimet ja soveltuvat hyvin pysyviä laitoksia. Monet ihmiset mieluummin ohjaus, jotka passiiviset kaiuttimet tarjoavat ja kykyä yhdistellä nämä kaiuttimet eri ampeeria.

Studiomonitoriuutiset

Juhlia Adam Audio 7 vuotta A7X hintojen lasku

Tarjoamme nyt 10 % alennus pois Adam Audio kriitikoiden ylistämä A7X näytön sisällä musiikki indsutry valmistajat 7 vuotta-vuotisjuhla... Lisää »

JBL LSR6325P Bi täydennetty Studio seurata vähennykset

Erinomainen ääni ratkaisu nykyajan tuottaja sekoittamalla prosesseihin, JBL LSR6325P Studio näytöt ovat tällä hetkellä saatavilla valtava vähentäminen... Lisää »

Alesis paljastaa M1 aktiivinen MKIII valvoa ja nostaa 4 kaiuttimet

Uuden sukupolven äänentoisto, MKIII ja nostaa 4 hyödyntää Alesis"kunnioitettu tuotannon laatu/suunnittelu tuoda äänenlaatu kuin koskaan ennen.... Lisää »