Studiomonitorit

Studiomonitorikaiuttimia löytyy valmistajilta kuten Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis ja Quested, muun muassa lähi- ja kaukokenttämonitoreja sekä subwoofereita. Studiomonitorit ovat yleensä vankempia kuin hifi-kaiuttimet, koska niiden pitää pystyä tuottamaan ääntä käsittelemätöntä lähteistä, äkillisiä volyymipiikkejä ja muita korkeapaineisia ääniä.

View All Information

Suosituimmat Studiomonitorit

Tietoja studiomonitoreista

Studio seurata kaiuttimet ovat keskeisiä, kun sekoittaminen äänen ammattimaisesti. Ne antavat tasainen vastaus ja tarkoituksena on puolueeton äänenlaatua, jotta käyttäjä sekoittaa tarkasti ja uskollisena äänitetyn materiaalin.

Subwooferia Kaiutin kaapit, jotka ovat omistautuneet toistamaan matalilla taajuuksilla. Niitä käytetään joskus nearfield kaiuttimet korvaamiseksi joskus löytyy pienempien mallien studio monitorit rajoituksia.

Active ja passiivinen on kaksi päätyyppiä kaiuttimet. aktiivinen kaiuttimet on sisäistä vahvistinta tekee niistä kannettavien kuin passiiviset kaiuttimet. Passiivikaiutinta on ulkoiselle vahvistimelle ajaa kaiuttimet ja soveltuvat hyvin pysyviä laitoksia. Monet ihmiset mieluummin ohjaus, jotka passiiviset kaiuttimet tarjoavat ja kykyä yhdistellä nämä kaiuttimet eri ampeeria.

Studiomonitoriuutiset

ADAM Audio joukkue jalkeilla avulla Native Instruments tarjota käyttäjille vapaa Plugins

Kaksi laajennukset 199 euron käyttäjille, jotka ostavat A77X välillä 24/10/2016-31/01/2017 kokea ennennäkemätöntä äänenlaadun murto-osalla hinnasta.... Lisää »

ADAM Audio tarjota 10 % alennus edistäminen opiskelijoille

Niille, jotka haluavat ostaa pari ADAM Audio studio näytöt ja säästää rahaa etsiä ei edelleen! ADAM Audio juuri käynnistänyt opiskelija Cashback-ohjelmaan.... Lisää »

KRK käynnistää V sarjan uudenlaisia

On uusittu ulkoasua ja suunnittelu, KRK lupauksiaan jälleen... Lisää »