Pearl Rumpusetit

Gear4Music.com

Pearl rumpusetit voit nähdä keikkapaikoilla, studioissa ja makuuhuoneissa kaikkialla! Pearl on yksi maailman johtavista akustisten rumpusettien ja lyömäsoitinten valmistajista. Vuodesta 1945 Pearlin tähtäimenä on ollut olla paras: omata paras laatu, toiminnot, kestävyys ja soundi. View All Information

Suosituimmat Pearl Rumpusetit

Ensimmäiset 19 tuotetta näkyvillä

Tietoa Pearl Rumpuseteistä

Gear4music varastossa laaja valikoima helmiäinen rummut kuten kuuluisa helmiäinen foorumi rumpusettiä kuvattu paras lähtötason rumpusettiä maailman helmet Rhythm Traveler sarjat, tunnettu kentällä breaking käsite käytäntö ja keikkaillut kit ja helmiäinen Vision ja Mastwerwork rumpusettiä ihanteellinen väli rumpalit jopa ammattilaisen rumpali.

Pearl rummut käyttää joitakin suurimpia nimiä rummutus maailman kattavat kaikki musiikin lajit Joey Jordisons metal-porukka Slipknot funk rock asu Red Hot Chili Peppersin Chad Smith.

Pearlin Rumpusettiuutiset

NAMM 2017: helmiäinen Masterworks Sonic Valitse

Kanssa laaja tutkimus siitä, miten tehdä setti, että todella caters soittaja ja heidän erityistarpeensa helmiäinen osuma kotiin ajaa nämä yksi eräänlainen räätälöity sarjat... Lisää »

8 hyödyllistä vinkkiä rumpuharjoituksiin

Haluatko saada enemmän irti oman harjoitukset? Katsokaa top Vinkkejä onnistuneen rumpu käytäntöön.... Lisää »

NAMM 2013: Uusi bassorumpu pedaalit osoitteesta helmiäinen

NAMM 2013: helmiäinen käynnistää uuden Demon ketjun ja Demonator potkia pedaaleihin.... Lisää »