Symbaalit

Symbaalit lisäävät luonnetta rumpusettiisi. Symbaalien valinta voi vaikuttaa huomattavasti rumpujesi soundiin. Tarjoamme laajan valikoiman symbaaleja, 6 tuuman splasheistä, 22 tuuman ride-symbaaleihin, crasheihin, hi-hatteihin ja kiinalaisiin tyyppeihin.

View All Information

Myydyimmät Symbaalit

Ensimmäiset 28 tuotetta näkyvillä

Tietoa Symbaaleista

Symbaalit ovat välttämätön ostos rumpaleille. Monet aloittelijoiden setit sisältävät symbaalipaketi, mutta innokkaat soittajat voivat haluta ostaa ne erikseen. Korkeamman tason rumpusetit myydään usein shell-packeissä, jolloin symbaalien osto on entistäkin tärkeämpää.

Monet kuuluisat tähdet kuten Ronnie Vannucci ovat valinneet Zildjianin symbaalit, ja meillä on yksi parhaista saatavilla olevista tuotevalikoimista, johon sisältyy myös ZXT-sarja. MCR:n Bob Bryar taas käyttää Sabianin symbaaleja, ja meillä on myös laaja valikoima niitä varastossamme, mukaan lukien heidän AAX-sarjansa.

Cymbals News

Gear4music sileää SJC mukautetun rummut

Gear4music on vain eurooppalaisen jakelijan Massachusetts pohjautuvaksi SJC mukautetun rummut ja on sileää useita eri tuotteita.... Lisää »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums Electronic rumpusetti

Sisältää kaikki uusi TD-25 V-Drum moduuli, joka tarjoaa dynaaminen ja vuorovaikutteinen tuntuu kaksi uutta Roland V-Drums sarjat korvaa TD-15.... Lisää »

NAMM 2015: Iso ja ruma yhtiöltä

Sabianin on käynnistänyt upouusi joukko ride-symbaalit, Iso ja ruma valikoima. Nämä voimakas symbaalit tuottavat tumma, orgaaninen ja epätäydellinen ääni.... Lisää »