Sähkörumpusetit

Sähkörumpusetit ovat yksi Gear4musicin suosituimmista intrumenteista. Sähkörummut ovat kompakteja, ja niitä voidaan käyttää kuulokkeiden kanssa, joten ne sopivat hyvin hiljaiseen harjoitteluun kotona.

View All Information

Myydyimmät Sähkörumpusetit

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoa Sähkörumpuseteistä

Sähkörumpusetit ovat realistinen vaihtoehto akustisille rummuille, tuoden niiden soittajille joustavuutta, kontrollia ja vaihtelevan äänenvoimakkuuden. Sähkörumpusetit mahdollistavat erilaisten soundien määrittämisen tiettyihin pädeihin, joten rumpaleilla on melkein rajoittamattomat mahdollisuudet moniin erilaisiin rumpusoundeihin.

Sähkörumpusettien Edut

Nykyaikaisilla sähkörumpuseteillä on useita etuja verrattuna perinteisiin akustisiin setteihin:

  • Sähkörummut ja symbaalit voivat tuottaa niin paljon tai niin vähän ääntä kuin haluat. Ja kuulokkeiden avulla, kukaan ei kuule kun harjoittelet. Tästä johtuen nämä setit ovat eryisen sopivia niille, joiden lähellä asuu muita ihmisiä, tai ammattilaisille, jotka tarvitsevat kuulokkeiden antamaa tarkkaa monitorointia.

  • Täysi setti vie vähemmän tilaa kuin perinteinen setti, ja se voidaan tarvittaessa purkaa, mikä on ihanteellista jos sinulla ei ole kotona paljon säilytystilaa tai jos olet keikkaileva muusikko.

  • Suurimmalla osalla sähkörumpuseteistä on sisäänrakennettuja kappaleita ja metronomeja, joten pääset heti alkuun harjoittelun suhteen.

  • Voit hallita täysin miltä rumpusettisi kuulostaa, joten voit helposti soittaaa eri tyylejä vain yhden setin avulla. Joillain sähkörumpuseteillä on jopa mahdollista editoida soundeja tai ladata omia soundeja niihin!

  • Toisilla sähkörumpuseteillä on hyvin todellisen kuuloiset rumpusoundit. Tämä kuitenkin riippuu budjetistasi, sillä kalliimmilla seteillä on yleensä paljon todellisemman kuuloiset äänet.

Rumpu-uutiset

Musikmesse 2016: Yamaha käynnistää kolme uutta DTX sähkörumpuja

Esittelyssä uusi DTX720K, DTX760K ja DTX920K sähköinen rumpusettiä polveutua Yamaha.... Lisää »

Roland käyttöön TD-11KV erityispainos Electronic rumpusetti

Roland lisäsi TD-11KV erityispainos sähkörumpusetti niiden laajan V-Drums linja.... Lisää »

NAMM 2016: Alesis Forge ja komento sähkörumpuja

Alesis, maailman johtava sähköisten välineiden ja komponentit nykypäivän muusikko on julkistanut kaksi uutta 8-osainen rumpusettiä, Forge ja komento.... Lisää »

NAMM 2016: Yamaha esittelee kolme uutta DTX sähkörumpuja

NAMM 2016 Yamaha juhlii sen DTX e-rumpu sarja ottamalla käyttöön kolme uutta tainnutusta mallia; DTX920k, 760k ja 720 k.... Lisää »

NAMM 2016: Alesis Strike Pro ja Strike Zone sähkörumpuja

Alesis obliterates ennalta suunniteltu käsitykset elektroniset rummut hämmästyttävä uusi Strike sarjat.... Lisää »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums Electronic rumpusetti

Sisältää kaikki uusi TD-25 V-Drum moduuli, joka tarjoaa dynaaminen ja vuorovaikutteinen tuntuu kaksi uutta Roland V-Drums sarjat korvaa TD-15.... Lisää »