Akustiset rumpusetit

Akustiset rumpusetit ovat jättäneet jälkensä käytännöllisesti katsoen kaikkiin musiikin tyylilajeihin rokista hip hopiin ja jazzista reggaehen, mikä on tehnyt akustisesta rumpusetistä hyvin suositun instrumentin.

View All Information

Myydyimmät Akustiset Rumpusetit

Ensimmäiset 24 tuotetta näkyvillä

Tietoa Akustisista Rumpuseteistä

Miten eri settien soundi eroa toisistaan?

Rokki- ja fuusiorummuilla on erilaiset soundit, ja se kumpaa settiä rumpali haluaa käyttää riippuu usein hänen omasta mieltymyksestään.

Rokkiseteillä on taipumus luoda kumisevampi soundi, kun taas fuusiosettien - jotka syntyivät jazzfuusion tuloksena - resonanssia pidetään kirkaampana. Rummuissa käytetty puulaji on myös tärkeä tekijä, fuusioseteissä on usein käytetty koivua ja rokkirummuissa taas vaahteraa tai poppelia.

Muita huomioon otettavia seikkoja rumpusettiä ostettaessa

Vaikka joihinkin rumpusetteihin sisältyy symbaalit, ne ostetaan usein erikseen ja monet ammattilaiset käyttävät jopa yli kuutta erilaista symbaalia luodakseen haluamansa soundin. Esimerkiksi Gear4musicin 8 Tuuman Splash Symbaali luo raa'an ja primitiivisen äänen rumpusetissäsi, kun taas CZ2 18 Tuuman China Crash Symbaali tuottaa kirkkan ja voimakkaan soundin.

Valikoimaamme kuuluu täydellinen Gear4musicin Symbaalipaketti, joka sisältää 14 tuuman Hi Hatin, 8 tuuman Splash Symbaalin, 16/18 tuuman Crash Symbaalin ja 20 tuuman Crash/Ride Symbaalin. Tämä on paketti, joka täydentää upeasti rumpusettiäsi.

Vaikka rumpuseteillä on kova maine että ne ovat äänekkäitä, niin on mahdollista vaimentaa niiden ääntä huomattavasti rumpusetin vaimennuspädien avulla. Rumpusetin Vaimennuspädisetti, esimerkiksi vähentää rumpusetin melua jopa 90 prosentti. Se sisältää bassopädin, 16 tuumaisen plus symbaali pädin, 14 tuumaisen hi hat pädin, 14 tuuman virvelipädin ja 12 tuumaisen, 13-tuumaisen ja 16 tuumaisen tom pädin.

Akustisten Rumpusettien Uutiset

SJC ja Tre Cool esittää Mike Dirnt mukautetun paketin joulu

Yhteissuunnittelu pyritään SJC Custom Drums ja vihreä päivä rumpali Tre Cool suunnitellut mukautetun rumpu setti vastaamaan bändi kaveri Mike Dirnt allekirjoitus basso... Lisää »

Tänään Gear4music ilmoittaa 30 % pois Mapex Tornado sarjat

Pidetään yhtenä aloittelija sarjat, siirry Mapex Tornado suorituskyky korkea laatu vain murto-osalla hinnasta... Lisää »

SJC mukautetun rumpu kiertueen setti nimetty Musicradar's Best Kit 2016

Soitajien suosikki maailman ohi, SJC's kiertueen setti on käynnissä vuoden paras setti... Lisää »

Roland TD-50 ja TD-1KPX rummut ilmoitti

Uusi sarja innovatiivisia rummut Roland - TD-50 ja TD-1KPX on ilmoitettu.... Lisää »

Yamaha ilmoittaa yhteistyössä edistämisen kanssa Protection Racket

Yamaha ja Protection Racket suoritetaan rajoitetun ajan tarjous alkaa 01, 08 ja 2016-31/10/2016... Lisää »