Akustiset rumpusetit

Akustiset rumpusetit ovat jättäneet jälkensä käytännöllisesti katsoen kaikkiin musiikin tyylilajeihin rokista hip hopiin ja jazzista reggaehen, mikä on tehnyt akustisesta rumpusetistä hyvin suositun instrumentin.

View All Information

Myydyimmät Akustiset Rumpusetit

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoa Akustisista Rumpuseteistä

Miten eri settien soundi eroa toisistaan?

Rokki- ja fuusiorummuilla on erilaiset soundit, ja se kumpaa settiä rumpali haluaa käyttää riippuu usein hänen omasta mieltymyksestään.

Rokkiseteillä on taipumus luoda kumisevampi soundi, kun taas fuusiosettien - jotka syntyivät jazzfuusion tuloksena - resonanssia pidetään kirkaampana. Rummuissa käytetty puulaji on myös tärkeä tekijä, fuusioseteissä on usein käytetty koivua ja rokkirummuissa taas vaahteraa tai poppelia.

Muita huomioon otettavia seikkoja rumpusettiä ostettaessa

Vaikka joihinkin rumpusetteihin sisältyy symbaalit, ne ostetaan usein erikseen ja monet ammattilaiset käyttävät jopa yli kuutta erilaista symbaalia luodakseen haluamansa soundin. Esimerkiksi Gear4musicin 8 Tuuman Splash Symbaali luo raa'an ja primitiivisen äänen rumpusetissäsi, kun taas CZ2 18 Tuuman China Crash Symbaali tuottaa kirkkan ja voimakkaan soundin.

Valikoimaamme kuuluu täydellinen Gear4musicin Symbaalipaketti, joka sisältää 14 tuuman Hi Hatin, 8 tuuman Splash Symbaalin, 16/18 tuuman Crash Symbaalin ja 20 tuuman Crash/Ride Symbaalin. Tämä on paketti, joka täydentää upeasti rumpusettiäsi.

Vaikka rumpuseteillä on kova maine että ne ovat äänekkäitä, niin on mahdollista vaimentaa niiden ääntä huomattavasti rumpusetin vaimennuspädien avulla. Rumpusetin Vaimennuspädisetti, esimerkiksi vähentää rumpusetin melua jopa 90 prosentti. Se sisältää bassopädin, 16 tuumaisen plus symbaali pädin, 14 tuumaisen hi hat pädin, 14 tuuman virvelipädin ja 12 tuumaisen, 13-tuumaisen ja 16 tuumaisen tom pädin.

Akustisten Rumpusettien Uutiset

Yamaha's Tour Custom sarjat tehdä paluu 2017 kesällä NAMM

Tekee odotetun paluun Yamaha's kuuluisa Tour Custom sarjat kirjoitti huolehtia työskentely rumpali tarvitsevat tukeva ja luotettava työjuhta.... Lisää »

Sileää Natal Cafe Racer samppanjaa kimallus ja brittiläinen Racing Green

Upea viimeistely ja yksi sellainen ääni Natal Cafe Racer shell paketti on jännittävä perusta ammatillinen rumpali lähes minkä tahansa genren.... Lisää »

Yksinomainen SJC väri Rush sarjat ja Ltd. Ed. virvelirummut Gear4music

Tailor made ja päättäväisesti mukautettuja, SJC suuria myönnytyksiä jälleen yksinomainen tarjoukset, jotka ovat käytettävissä vain Gear4music. Älä missaa!... Lisää »

NAMM 2017: Mapex Saturn V Tour Edition

Erilaisia eri päättyy ja koot Mapexn Saturn V uutta Nopea classic Mapex sävy veres ergonomic aikoa... Lisää »

NAMM 2017: Yamaha ilmoittaa uusi Rydeen rumpu sarja

Tuo ukkosen tämän vuoden NAMM ovat Yamahan uusi Ryden sarja. Aloittelija tasolla kit rakennettu kestämään, voit odottaa premium laadun hinta hyppysellinen.... Lisää »