Akustiset rumpusetit

Akustiset rumpusetit ovat jättäneet jälkensä käytännöllisesti katsoen kaikkiin musiikin tyylilajeihin rokista hip hopiin ja jazzista reggaehen, mikä on tehnyt akustisesta rumpusetistä hyvin suositun instrumentin.

View All Information

Myydyimmät Akustiset Rumpusetit

Tietoa Akustisista Rumpuseteistä

Miten eri settien soundi eroa toisistaan?

Rokki- ja fuusiorummuilla on erilaiset soundit, ja se kumpaa settiä rumpali haluaa käyttää riippuu usein hänen omasta mieltymyksestään.

Rokkiseteillä on taipumus luoda kumisevampi soundi, kun taas fuusiosettien - jotka syntyivät jazzfuusion tuloksena - resonanssia pidetään kirkaampana. Rummuissa käytetty puulaji on myös tärkeä tekijä, fuusioseteissä on usein käytetty koivua ja rokkirummuissa taas vaahteraa tai poppelia.

Muita huomioon otettavia seikkoja rumpusettiä ostettaessa

Vaikka joihinkin rumpusetteihin sisältyy symbaalit, ne ostetaan usein erikseen ja monet ammattilaiset käyttävät jopa yli kuutta erilaista symbaalia luodakseen haluamansa soundin. Esimerkiksi Gear4musicin 8 Tuuman Splash Symbaali luo raa'an ja primitiivisen äänen rumpusetissäsi, kun taas CZ2 18 Tuuman China Crash Symbaali tuottaa kirkkan ja voimakkaan soundin.

Valikoimaamme kuuluu täydellinen Gear4musicin Symbaalipaketti, joka sisältää 14 tuuman Hi Hatin, 8 tuuman Splash Symbaalin, 16/18 tuuman Crash Symbaalin ja 20 tuuman Crash/Ride Symbaalin. Tämä on paketti, joka täydentää upeasti rumpusettiäsi.

Vaikka rumpuseteillä on kova maine että ne ovat äänekkäitä, niin on mahdollista vaimentaa niiden ääntä huomattavasti rumpusetin vaimennuspädien avulla. Rumpusetin Vaimennuspädisetti, esimerkiksi vähentää rumpusetin melua jopa 90 prosentti. Se sisältää bassopädin, 16 tuumaisen plus symbaali pädin, 14 tuumaisen hi hat pädin, 14 tuuman virvelipädin ja 12 tuumaisen, 13-tuumaisen ja 16 tuumaisen tom pädin.

Akustisten Rumpusettien Uutiset

NAMM 2016: Mapex paljastaa myrsky sarja sarjat

Mapex on ilo julkistaa uusi Storm-sarja Winter NAMM 2016.... Lisää »

NAMM 2016: Yamaha paljastaa Recording Custom rumpusetti

Yamaha tuuli paluuta 1970-luvulla ruumiillistuvat tunnetuimpien rumpusetin - Recording Custom.... Lisää »

NAMM 2016: Yamaha käynnistää uusi Recording Custom Drum sarjan suunniteltu yhteistyössä kanssa Steve Gadd

Yamaha on paljastanut, että kuuluisa Recording Custom rummun sarja, uudelleen suunniteltu Steve Gadd, julkaistaan vuonna 2016.... Lisää »

NAMM 2016: Liberty rummut paljastaa mukautetun kirsikka ja Olivewood Kit

Liberty rummut on luonut hämmästyttävä uusi custom setti, valmistettu erityinen miksaus kirsikanpunainen, Olivewood ja koivu, joka malliesimerkki at NAMM 2016 rinnalla muut tilaustöinä.... Lisää »

Limited Edition Natal sarjat varastossa

Natal rajoitettu painos jakaa lakka maple rumpusettiä ovat nyt saatavilla Gear4music.com.... Lisää »