DISC Natal henki Fusion Kauri rumpusetti, Ltd Edition Scarlet kimallus

727 (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

  • Solmu-Free Kauri puu, erinomainen hyökätä & parannettu yllä.
  • Raskaiden Hardware.
  • Rajoitettu painos loppu

DISC Natal henki Fusion Kauri rumpusetti, Ltd Edition Scarlet kimallus

- lisätiedot:

Suunnitellaan ja rakennetaan samat korkeat normit kuin Natal, henki-sarja tarjoaa kohtuuhintaisia rumpusettiä erinomainen rakentaa laatu ja suuri päättyy ja joustava kone vaihtoehtoja.


<>

Huomaa: symbaalit ja laitteisto ei ole mukana.


Tuotteen viite: 32823

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tämä henki Fusion Kauri-sarja tulee korkeatasoinen rajoitettuja Scarlet kimallus huivi valmis aloitukseen, joka perustuu standardi viisihenkinen-sarja. Tom pienempiin sopivat Funk ja Hip Hop-rumpali.

Pienemmän ja matalamman rummut henki Fusion-Kit on tiukempi ääntä lisävoimaa. Rock-perusasetuksiin basso-rumpu on on 22".

Kauri-puusta valmistettu samasta perheestä kuin seetri, suoraan martioitu, solmu vapaa wood tarjoaa erinomaiset kaikuva ominaisuudet, tarjota hyvä hyökkäys ja tehokas yllä.

Henki-sarjassa on laajennettu asetukset. Henki on kevyt hengen jäykistetty ja kevyempi kuin vakiosarjan laitteisto, mikä helpottaa kuljetusta.

NRM2 Eristäminen Mount

Natal resonanssi asentaa 2 on täysin eristetty tom kuoret. Jokainen osa NRM2, kuten pultteja ja ruuveja, on isolted korkealaatuisia kumi-eriste. Eristeenä tähän mahtuvat kuori pultti reikiä ja aluslaatat ruuvien, dramaattisesti vähentää vastustusta ja mahdollistaa mahdollisimman vastakaikua ja parantaa yllä.

Ääniaallot matkustaa vähemmän vastustusta pitkin syyt. NRM2:n allekkain kohdistettua vahvistamisesta resonanssi häiriintyy vähemmän pisteitä, tuottaa enemmän tukea ja mahdollistaa rumpu tonaalinen ominaisuudet näyttää kuitenkin.

Matala Bass Drum asennusjärjestelmä

Matala-asennuslevy on tasan, bassorumpu kuori ja tyylistä vähimmäispinta-ala Yhteystiedot: pieni mutta täydellisesti muotoiltu. Sisäinen nailon-järjestelmä lukitsee 1 "tom mount viestin turvallisesti paikallaan erinomaisen pidon aikana.

Henki virveli heittää pois

Yksinkertaisen tyylikäs kaksisuuntainen muotoilu virveli-heittää pois on perinteinen ja rakennettu kuin käyttää Natal alkuperäinen sarjat Tri-heittää jossa samasta ikonin "Sun" logo.

Henki korvakkeet

Korvakkeet henki sarja-setti myös jakaa suunnittelultaan Natal alkuperäinen pakkaus, mutta matala-massa-versio. Hiottu ja valmis käsin, niissä on myös "Aurinko"-logo.

Kaksinkertainen Tom-pidike

DTM että on osa Natal Pro-sarjan laitteiden alue on muutettu palvelemaan henki tom-pidike liian. Raskaiden ja pystyy pitämään, toms lujasti, lähes kaikki pelissä asema avulla Natal luistamaton alumiinia pallo, DTM on suunniteltu voima- ja kestävyys sekä helppokäyttöisyys ja tyylikäs ulkonäkö.

Henki rumpusetti toimitetaan vetotangot kanssa nailon pesukone, joka auttaa minimoida ei-toivotut-tärinän ja viritys vakauttamiseksi. Toimitti Natal henki päät.

Kaikki henki sarjat tuotetaan samassa tehtaassa Natal alkuperäisinä, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdistyneen kuningaskunnan malleja.

Yksittäisten rummut ovat saatavilla lisäosia, jonka avulla voit luoda ja täydellinen mittatilaustyönä setti.