Puupuhaltimet

Puupuhaltimet, on yksi erikoisaloistamme. Meillä on useiden vuosien kokemus instrumenttien kehittelystä ja vähittäiskaupasta. Olitpa sitten etsimässä jotain klassista puhallinta, kuten saksofonia, klarinettia tai huilua, tai jotain hauskaa, kuten säkkipilliä ja nokkahuilua, voimme auttaa sinua.

View All Information

Myydyimmät Puupuhaltimet

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoa Puupuhaltimista

Puupuhaltimet on perinteisesti valmistettu puusta, mutta nykyään niiden rakenteisiin käytetään usein metallia ja muovia. Ne sijaitsevat orkesterin keskiosassa, mutta ovat myös hyvin suosittuja jazz-kokoonpanoissa. Puupuhaltimen koko ja muoto määrittävät sen äänenkorkeuden, korkeasointisista huiluista ja klarineteista, matalaäänisimpiin säkkipilleihin ja saksofoneihin.

Puupuhallinuutiset

NAMM 2017: Uusi Jody Jazz Super Jet saksofoni suukappaleet

Innovatiivinen uusi Jody Jazz Super Jet suukappaleet on suunniteltu erityisesti jazz-, blues- ja rock saksofonistit mielessä.... Lisää »

Yanagisawauusi saksofonit Strike täydellinen tasapaino pelattavuuden ja poikkeuksellisen laadukas

Ihanteellinen opiskelijoille ja ammattilaisille, Yanagisawan uusi WO sax Kunnostautua dynaaminen sovellus ja monipuolinen lauseke... Lisää »

Roland's "tulevaisuudessa. Uudelleen"tuotteet nyt myynnissä Gear4music

Kajahtaa polveutua AE-10 Aerophone digitaalinen puhallinsoitin Boutique VP-03-vocoder Roland pysyä kärjessä musiikilliseen innovaatioon.... Lisää »