Digitaaliset Flyygelit

Gear4music.comilla on digitaaliflyygelit jokaiseen makuun ja budjettiin, ihanteellisista aloittelijan tai kotikäyttäjän soittimista ammatillilaisten Roland- ja Yamaha-soittimiin vaihtelevat. Digitaaliflyygeli voi todellakin tehdä jokaisesta koti- tai työympäristöstä tasokkaan ja toisin kuin sen akustinen vastine, sitä ei tarvitse ylläpitää - ei virittämistä tai vuosihuoltoa!

View All Information

Suosituimmat flyygelin

Tietoja flyygeleistä

Digitaalisten flyygelit on kehittynyt realistinen vaihtoehto perinteisille grand Pianot, sekä tapa soittaa tuntea ja äänen tuotettu. Nämä Pianot suuria vetovoima on, että ne vaativat vain vähän tai ei vielä voi tarjota enemmän ominaisuuksia kuin tavanomaisen flyygeli.

Flyygeliuutiset

Roland GP607 digitaalinen Grand Piano musta/valkoinen nyt varastossa

Yhdistämällä akustinen sointi eduista ja nykyaikaisesta teknologiasta käytännön järjestelyistä, GP607 on varmasti tuo elegance runsaasti kaikki kotitalouden... Lisää »

CasioGP-500 Celviano hybridi digitaalinen flyygeli palkittiin otsikko "innovatiivisia ja luotettavien Piano tuote 2016"

Täynnä useita hienoja ominaisuuksia, Celviano Grand hybridimallinen tarjoaa soittajalle ennennäkemättömän suorituskyvyn ja ennennäkemätön sävy... Lisää »

Gear4music sileää Casio Celviano GP-300 Grand hybridimallinen pianojen

Ylellinen digitaalinen piano suunniteltu uskollisesti uudestaan grand akustinen piano, ääni Casio Celviano GP-300 on erinomainen työkalu sananvapautta vaativille pianisti... Lisää »