Numark

Gear4Music.com

Numark on pakkomielle suunnittelu DJ maailmanlaajuisesti yksilölliset tarpeet täyttävän varustuksen. Nykyinen naarmuja taukoja ja voittaa yli 30 vuotta, Numark ovat nyt kuin silloinkin. Tuotteita, kuten DJ boxturntable Paketti käytetään DJ ympäri maailmaa ja ihanteellinen DJ ensimmäinen ottaen kansien. View All Information

Numark myydyimmät

Ensimmäiset 5 tuotetta näkyvillä

Tietoja Numark

Numark on laatinut kymmeniä tuotteiden, joka muuttaa DJ-maailman vaaka. Numark:n innovaatiot kuuluvat maailman suurimman vääntömomentin Kääntöpöytä moottoriajoneuvojen, ensimmäisen 100 % digitaalisen 10"scratch mikseri ja ensimmäinen CD-soitin, joka tarjoaa useita tehosteita samanaikaista tarkastusta. Numarks TTUSB Kääntöpöytä USB audio käyttöliittymä on yksi helpoimpia tapoja digitoida oman vinyyli.

Numark on nykyään ammattilaisen digitaalisia työkaluja, jotka painoarvoa Apple iPod kanssa mielessä DJ kärjessä. Numark on edelleen perinteensä innovoinnin läpimurto tuotteiden valmistukseen jaGear4music.comissaissa tarjoamme suuri valikoima Numark tuotteiden DJ pakettiin USB levysoittimet kaikki on alhaisin hinnoin online-tilassa.