ROLI Seaboard GRAND

Gear4Music.com

ROLI Seaboard GRAND Stage on vallankumouksellinen syntetisaattorin, joka työllistää perinteisen soitettavuus piano tai näppäimistö, mutta on 61 näkövammaisille ja pehmeä silikoni avaimet, antaa sinulle kyky muuttaa äänen, piki ja dian muistiinpanot pannusprayn kärki sormilla. Näppäimiä tämä synth tuntuu toisin kuin keskeinen väline on ollut ennen ja tarjota mahdollisuuksia toimivuutensa. View All Information


ROLI

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä

ROLI Seaboard GRAND

ROLI Seaboard GRAND Stage on vallankumouksen ilmeikäs pelissä. Toisin kuin perinteinen kosketinsoittimet ja pianot Seaboard GRAND sisältää pehmeä ja tuntoon piin keywaves, joka voi soittaa kuin näppäimistö, mutta myös ominaisuus sensor-tekniikka, jonka avulla voit lisätä ainutlaatuinen kukoistaa kuten vibrato ja jalkaohjaimen käyttämättä modulointi-pyörä.

ROLI Seaboard mukana tulee vallankumouksellinen ohjelmisto syntetisaattoreiden päiväntasaajaa ja FXpanison synth joukkue paketin sekä ottaa valtava kirjastojen valmiiksi kuulostaa näistä voi käyttää standalone apps sekä VST, AU ja alueellisiin Kauppasopimuksiin AAX muotoilee.

Liittyvät syntetisaattori Uutiset

Roland käynnistää Ko-07 työaseman ja SE-02 syntetisaattori

Ensimmäinen synth merkinnät Rolandtulevaisuudessa uudelleen, Ko-07 työasema ja SE-02 syntetisaattori lupaus käyttäjän täydellinen ilmaus ja laivalla monipuolisuus.... Lisää »

ROLI Tiedotteet Seaboard lohko ja Touch lohko MIDI Controller

Olen nähnyt ROLI's Seaboard Grand ja nähnyt niiden lohkojen ohjaimet... Varaudu innovatiivisin pariliitoksen tänä kesänä.... Lisää »

Moog ilmoittaa rajoitettu myöhemmin 37 CV syntetisaattori

A uudelleentulkinta sen edeltäjä Moog myöhemmin 37 CV analoginen Synth perustuu kumulatiivinen rasitusten Moog ja juuri niitä ihmisiä, jotka tuntevat heidät.... Lisää »