Musiikin työasema-kosketinsoittimet

Työasemakoskettimet antavat kaikki yhdessä -ratkaisuja muusikoille. Työasema on kuin koko studio laatikossa, jossa suuri joukko syntetisaattori- ja samplattyjä soundeja on ulottuvillasi, samalla kun se mahdollistaa helpon kokonaisten musiikkikappaleiden sovittamisen ja editoimisen.

View All Information

Työasemat

Ensimmäiset 36 tuotetta näkyvillä

Tietoja työasemista

A työaseman tai 'Sovittajana' kosketinsoitin menee askeleen pidemmälle syntetisaattori tai digitaalisen pianoa. Se on pääasiassa pienikokoinen, itsenäinen studiossa, kosketinsoitin jäsentämistä. Useimmat tarjoavat suoran integroinnin suosituin DAW ohjelmistojen ja ominaisuus USB-liittimen ja MIDI-liitännässä standardina. Roland Fantom ja Yamaha Tyros ovat esimerkkejä tunnustetulla työasemiin. Sekä tehokkaita studio tools, työasemien voi olla yhtä kuin tehokas suorituskyky. Joissakin huoneissa painotettu avaimet, kuten Korg M3 88-koskettiminen, joka matkii akustinen piano tunnelma.

Gear4music kaluston lajikkeen johtavien valmistajien Roland, Korg ja Yamaha, jonka alue sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

Työasemauutiset

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, Platinum, TM-50

Erilaisia uusia lisäyksiä 2017 line-up Korg paljastaa salaisuus uusi uudistetaan, päivitykset ja tuotteita, jotka ovat esiintyviin NAMM... Lisää »

Ahtaa luovuutesi Korg

Jotka ostavat KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG tai Pa4x, wil elligible saat ilmaisen Korg USB/SD-kortti, joka voi ottaa pelin seuraavalle tasolle... Lisää »