Musiikin työasema-kosketinsoittimet

Työasemakoskettimet antavat kaikki yhdessä -ratkaisuja muusikoille. Työasema on kuin koko studio laatikossa, jossa suuri joukko syntetisaattori- ja samplattyjä soundeja on ulottuvillasi, samalla kun se mahdollistaa helpon kokonaisten musiikkikappaleiden sovittamisen ja editoimisen.

View All Information

Työasemat

Ensimmäiset 29 tuotetta näkyvillä

Tietoja työasemista

A työaseman tai 'Sovittajana' kosketinsoitin menee askeleen pidemmälle syntetisaattori tai digitaalisen pianoa. Se on pääasiassa pienikokoinen, itsenäinen studiossa, kosketinsoitin jäsentämistä. Useimmat tarjoavat suoran integroinnin suosituin DAW ohjelmistojen ja ominaisuus USB-liittimen ja MIDI-liitännässä standardina. Roland Fantom ja Yamaha Tyros ovat esimerkkejä tunnustetulla työasemiin. Sekä tehokkaita studio tools, työasemien voi olla yhtä kuin tehokas suorituskyky. Joissakin huoneissa painotettu avaimet, kuten Korg M3 88-koskettiminen, joka matkii akustinen piano tunnelma.

Gear4music kaluston lajikkeen johtavien valmistajien Roland, Korg ja Yamaha, jonka alue sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

Työasemauutiset

Ahtaa luovuutesi Korg

Jotka ostavat KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG tai Pa4x, wil elligible saat ilmaisen Korg USB/SD-kortti, joka voi ottaa pelin seuraavalle tasolle... Lisää »

Korg Kronos STR-1 äänen moottori

STR-1 on yhdeksän vallankumouksellinen moottorit Korg Kronos. Tutustu lisää tämän ikonin äänen... Lisää »