Elektronin syntikat, samplerit & rumpukoneet

Gear4Music.com

Elektron on yritys, jonka syntetisaattoriharrastajat ovat perustaneet ja joka myös on heidän hallitsema. Heidän intohimonsa luovuuteen, estetiikkaan ja musiikin tekemiseen näkyy jokaisessa heidän tuotteistaan. Elektron haluaa tehdä musiikista hauskaa. View All Information

Elektronin syntetisaattorit

Ensimmäiset 4 tuotetta näkyvillä

Tietoja Elektron-moduuleista

Elektron on vaikuttunut muusikot tyylilajit joustavuutta ja tehokkuutta. Kuuluisia kayttajia ovat:

Autechre
Timbaland
Veitsi
Stephen Morris uusi jarjestys

Seka suorituskyvyn ja studio tyokalut ovat hyodyllisia Elektron.

Machinedrum on niiden lippulaiva rummun paalla syntetisaattori. Kannattaa lyomasoittimet, paitsi Machiendrum power mahdollistaa melodinen aineosa jotta olla aiheuttaa kanssa.

Monomachine – 6 seuraa, step-sekvensseri syntetisaattori - on taydellinen kumppani, paasee koko joukko digitaalinen, virtuaalinen analoginen, vintage ja moderni aania, liitetty sama voimakas sekvensseri kuin Machinedrum.

Octatrack sampler on taydellinen lisaksi jo voimakas alue mahdollistaa aanen ulostulo molemmissa koneissa oli hyotya ja resampled loputtomasti.

Elektronin uutiset

Korg ilmoittaa, että kunnioitetaan Synth "Wavestation" on kas noin saatavana ajaksi iOS-laitteet

Suoraan 90-luvulla legendaarinen synth sai moderni makeover, jotta monipuolisempia kuin koskaan... Lisää »

Rob Papen versiot uusi Predator 2 syntetisaattori

Tuhansia uutta esiasetusta ja laaja valikoima toimintoja Predator 2 tuo seuraavan tason äänenlaatu ja käyttäjän määrittämä audio manipuloinnista soittajat välittömästi käytettävissä... Lisää »

Teenage Engineering paljastaa useita päivityksiä lippulaiva syntetisaattori OP-1

Uusi murtosoinnutin ja syntetisaattori käyttäjien käytettävissä käyttäjää pyydetään päivitykset tarjoavat soittaja monipuolisempi kuin koskaan ennen... Lisää »

Gear4music sileää Moog Minimoog malli S analoginen Sythnesizer

Nykyaikainen spin vanha klassikko, Minimoog mallin S analoginen syntetisaattori tuo vintage sävy modernin herkkyyttä... Lisää »