Elektronin syntikat, samplerit & rumpukoneet

Gear4Music.com

Elektron on yritys, jonka ovat perustaneet ja hallinnoivat syntetisaattoriharrastajat. Heidän intohimonsa luovuuteen, estetiikkaan ja musiikin tekemiseen näkyy jokaisessa heidän tuotteistaan. Elektron haluaa tehdä musiikista hauskaa. View All Information

Elektronin syntetisaattorit

Ensimmäiset 6 tuotetta näkyvillä

Tietoja Elektron-moduuleista

Elektron on vaikuttunut muusikot tyylilajit joustavuutta ja tehokkuutta. Kuuluisia kayttajia ovat:

Autechre
Timbaland
Veitsi
Stephen Morris uusi jarjestys

Seka suorituskyvyn ja studio tyokalut ovat hyodyllisia Elektron.

Machinedrum on niiden lippulaiva rummun paalla syntetisaattori. Kannattaa lyomasoittimet, paitsi Machiendrum power mahdollistaa melodinen aineosa jotta olla aiheuttaa kanssa.

Monomachine – 6 seuraa, step-sekvensseri syntetisaattori - on taydellinen kumppani, paasee koko joukko digitaalinen, virtuaalinen analoginen, vintage ja moderni aania, liitetty sama voimakas sekvensseri kuin Machinedrum.

Octatrack sampler on taydellinen lisaksi jo voimakas alue mahdollistaa aanen ulostulo molemmissa koneissa oli hyotya ja resampled loputtomasti.

Elektronin uutiset

Moog käyttöön malli 15 App

Moog on paljastanut niiden ensimmäinen Modulaarinen syntetisaattori app yksinomaan iOS laitteille.... Lisää »

Moog haluta ääniä Global syntetisaattori projektille

Moog ja ääni-art suunnittelija Yuri Suzuki värvätä auttaa luomaan ainutlaatuinen maailmanlaajuinen syntetisaattori projektin ääni edustustot kulttuurien kaikkialla maapallolla.... Lisää »

Vapaa Yamaha montaasi-tilaisuudessa Gear4music

On mahdollisuus koeajaa uusia Yamaha Montage synth ja saa mahdollisuus voittaa uusia jnk pinta Yamaha Montage tilaisuudessa Gear4music 28.4.16.... Lisää »

Novation tarjoavat mahdollisuuden voittaa Morodernova Synth

Erittäin onnistunut limited levittämisestä viime vuonna erityispainos Nova Synth, Novation tarjoavat mahdollisuuden voittaa nämä syntetisaattorit innoittamana legendaarisen Giorgio Moroder.... Lisää »