Rocksmith UKK

Uutuudet Rocksmith 2014?

Rocksmith 2014 on täynnä yli 50 uudet kappaleet ja on täysin taaksepäin yhteensopiva alkuperäisen Rocksmith, joten voit soittaa teidän nykyiseen kirjastoon. 80 uusia kokemuksia Guitarcade on uusi Taitopelit, tuki lisää viritykset ja uusi sessio-tilan, jonka avulla voit hillo virtuaalinen bändi, joka seuraa teidän johtaa ja paljon paljon enemmän

Miten Rocksmith 2014 opettaa minua?

Rocksmith 2014 oli tarkoitus olla hauskaa peli, mutta päädyt passiivisesti oppimisen kautta repition ja palaute.

On Rocksmith 2014 hyvä, jos et ole pelannut kitaraa?

Rocksmith mukautuva vaikea sovittaa automaattisesti sen mukaan, miten hyvin soitat. Joten se on hyvä tapa aloittelijoille oppia, mutta jos olet jo kehittynyt kitaristi käytössä Rocksmith hauska tapa oppia uusia kappaleita.

Rocksmith 2014 voidaan käyttää vasemmalla kädellä pelaajia?

Kyllä, jos menet Rocksmith peliasetukset, pelin asetukset, valinta voit kääntää näytön.

Rocksmith & kitarauutiset

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 kitarapedaali

Seuraavassa luovutus LunaStone debyytti on tämän vuoden Musikmesse Frankfurtissa, TrueOverdrive 2 kitarapedaali Mestarien beefiest pohja päättyy.... Lisää »

Gibson vapauttaa katsella Pricier kuin ja telineard Les Paul kitara

Yhteistoiminnassa katsella valmistaja Raymond Weil Gibson's 'Freelancer' katsella paria runsaus ja musiikillisesti innoittamana suunnittelu upeat tulokset... Lisää »

Seymour Duncan paljastaa heidän aktiivinen/Passive kaksinaisuuden mikki

Ottaa parhaat ominaisuudet active ja passiivinen mikit, sitten ne yhdistetään yksi monipuolinen pickup, kaksinaisuus tarjoaa soittajalle monipuolisen valikoiman ääniä.... Lisää »