Rocksmith UKK

Uutuudet Rocksmith 2014?

Rocksmith 2014 on täynnä yli 50 uudet kappaleet ja on täysin taaksepäin yhteensopiva alkuperäisen Rocksmith, joten voit soittaa teidän nykyiseen kirjastoon. 80 uusia kokemuksia Guitarcade on uusi Taitopelit, tuki lisää viritykset ja uusi sessio-tilan, jonka avulla voit hillo virtuaalinen bändi, joka seuraa teidän johtaa ja paljon paljon enemmän

Miten Rocksmith 2014 opettaa minua?

Rocksmith 2014 oli tarkoitus olla hauskaa peli, mutta päädyt passiivisesti oppimisen kautta repition ja palaute.

On Rocksmith 2014 hyvä, jos et ole pelannut kitaraa?

Rocksmith mukautuva vaikea sovittaa automaattisesti sen mukaan, miten hyvin soitat. Joten se on hyvä tapa aloittelijoille oppia, mutta jos olet jo kehittynyt kitaristi käytössä Rocksmith hauska tapa oppia uusia kappaleita.

Rocksmith 2014 voidaan käyttää vasemmalla kädellä pelaajia?

Kyllä, jos menet Rocksmith peliasetukset, pelin asetukset, valinta voit kääntää näytön.

Rocksmith & kitarauutiset

NAMM 2017:Zakk Wylde Odin malja Genesis kunnianosoitus – Ozzy-vuotiaat

Ikonin Zakk Wylde Napakymppi suunnittelu? Tarkista. Hirveä ja tinkimätön sävy? Tarkista. Odin malja Genesis kitara toimittaa tavaran metalli massat... Lisää »

NAMM 2017: Gibson 2017 perinteinen, korkean suorituskyvyn, S-sarja

Paljastaa uuden sarjan erittäin edullinen S-sarja, Gibson lautasen niiden 2017 riviin kuten perinteinen sarja, High Performance-sarjan ja likaa.... Lisää »

NAMM 2017: PRS paljastaa täysin uuden sarjan Sonzera vahvistimet

Sonzera-sarja koostuu 50 W combo, 50 W pään ja 20W combo. Musta kivi kirsikka ja Snarky pentu käyttämä odottaa ammattitason sävy suoralta kädeltä... Lisää »