Rocksmith UKK

Uutuudet Rocksmith 2014?

Rocksmith 2014 on täynnä yli 50 uudet kappaleet ja on täysin taaksepäin yhteensopiva alkuperäisen Rocksmith, joten voit soittaa teidän nykyiseen kirjastoon. 80 uusia kokemuksia Guitarcade on uusi Taitopelit, tuki lisää viritykset ja uusi sessio-tilan, jonka avulla voit hillo virtuaalinen bändi, joka seuraa teidän johtaa ja paljon paljon enemmän

Miten Rocksmith 2014 opettaa minua?

Rocksmith 2014 oli tarkoitus olla hauskaa peli, mutta päädyt passiivisesti oppimisen kautta repition ja palaute.

On Rocksmith 2014 hyvä, jos et ole pelannut kitaraa?

Rocksmith mukautuva vaikea sovittaa automaattisesti sen mukaan, miten hyvin soitat. Joten se on hyvä tapa aloittelijoille oppia, mutta jos olet jo kehittynyt kitaristi käytössä Rocksmith hauska tapa oppia uusia kappaleita.

Rocksmith 2014 voidaan käyttää vasemmalla kädellä pelaajia?

Kyllä, jos menet Rocksmith peliasetukset, pelin asetukset, valinta voit kääntää näytön.

Rocksmith & kitarauutiset

POMO aloittaa GT-1B basso tehosteprosessori

Vähän tilaa? Tarvitsetko koko kirjaston ääniä jalat? POMO uusi GT-1B basso efektiprosessori on kaikki perusteet peitossa.... Lisää »

Sileää Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton Signature Strats

Tarjoaa parhaan menneen Eric Clapton allekirjoitus Start ilmaisee classic Fender persoonallisuuden päätökseen joukko omituinen moderni selityksiä.... Lisää »

Music Man vapauttaa uusi Cutlass kitara HSS mikrofonit

Käyttäen perustana käynnistämiään menestyksekkäitä Cutlass-tapahtumien Music Man ottaa testattu suosikki ja tehdä monipuolisempia kuin koskaan ja ylimääräiset pickup.... Lisää »