DJ:n ohjelmistot

Kun yhä useammat ihmiset valitsevat tietokoneen musiikin luomiseen ja tallentamiseen, DJ:n ohjelmistoista on tullut erittäin suosittuja. Sen avulla ei tarvitse olla laajaa vinyyli- tai CD-kokoelmaa, vaan ohjelmisto lataa MP3- ja muut tiedostot suoraan kiintolevyltä. Ääniliitännän tai äänikortin avulla DJ voi sisällyttää tietokoneen perinteiseen laitteistoon.

View All Information

DJ:n ohjelmistot

Ensimmäiset 23 tuotetta näkyvillä

DJ:n ohjelmistoista

Ohjelmiston alkuperäinen soittimet Traktor Pro kuten tunnistaa automaattisesti tempoon ja iskua, mahdollistavat aloittelijoille Aloita sekoittaminen välittömästi. Useimmat DJ ohjelmiston tahtoa ominaisuudet vaikutukset, arkistointi radan kirjastot ja voit liittää ulkoisen valvojan tai timecoded laitteen vaihtoehto. NI:n Traktor Kontrol X 1 on MIDI-ohjauskone voidaan ohjata enemmän näkövammaisille tarkoitettujen vaaratunnusten lähestymistapaa koko sovellus - alkaa nyt kanssa DJ'ing Gear4music.comissa.

DJ:n ohjelmistouutiset

NAMM 2017: ROLI ottaa käyttöön elää estää, Lightpad estää ja silmukka estää

Kokonaan uusi tapa luoda ääniä, ROLI vapauttaa muita kärjessä ja innovatiivisia laitteita jotta kohottaa sinun musiikki kokea... Lisää »

Novation ilmoittaa värin muutos käynnistää Control XL

Muuttuva väri edelliseen grey sileä laiton käynnistäminen Control XL ulkonäkö on uudelleen kuvitellut pitää sen sisäisen laukaisuavain ja Launchpad kollegansa.... Lisää »

Native Instruments ilmoittaa Komplete Kontrol sarja ja sarja Audio 6

Tarjoaa jopa £80 pois Kontrol-sarja vaikka alentamalla hintaa Komplete Audio 6 £149, saada mahdollisuus käyttää maailman johtava hardware uskomattoman alennettuun hintaan... Lisää »