Audio editointiohjelma

Audio editointiohjelma voi kayttaa monilla aloilla musiikki masterointi, Audio Visual ja ADR. Aani editointi paketit tulevat eri ominaisuudet vaihtelevat edullinen hyodyllisyys tyokalut leikkaus ja aanitiedostoja, luovia efekti sviitteihin aani manipulointi ja -miksaus.

View All Information

Audio editointiohjelma

Ensimmäiset 38 tuotetta näkyvillä

Tietoja editointiohjelmistoista

Aani editointi ohjelmisto on termi kuvaamaan ohjelmien jalkituotanto rappaukset digitaalista aanta tai muokata aanta segmentit. Prosessissa luoda lopullinen yhdistelma tai Muokkaa kappaleen valmis otettava mestari tallennuslaitteeseen. Tama prosessi voi liittya editointi haalistuu, normalisoida aanenvoimakkuutta ja pomppii radalla lopulliseen muotoonsa. Tyokaluja, kuten Steinbergin Wavelab on alan standardi ja tarjoaa kaikki ominaisuudet masterointi insinoori voisi tarvita. Joitakin Audio editointiohjelma voidaan kasitella ja muokata naytteita.

Gear4music varastossa laaja valikoima audio software paras kehittajat kuten Steinberg, Cakewalk ja Sony.

Äänileikkaus- & masterointiuutiset

Softube ilmoittaa Viimeisin Plug-in nippu "Volume 1"

Käyttäjien käytettävissä 16 esiasetuksineen Volume 1 tarjoaa uskomattoman vastinetta rahalle dynamiikan premium ääniä... Lisää »

Toontrack tarjoaa 25 % alennusta EZmix 2 uusia ja nykyisiä käyttäjiä

Koko lokakuun voit ostaa Toontrack's EZmix 2 sekoittamalla ohjelmisto ja EZmix valmiiksi paketti paketti 25 % vähemmän.... Lisää »

11 musiikin tekemisen ohjelmaa sinun pitäisi koekäyttää

Tarkastelemme 11 sovellukset haluat kokeilla...... Lisää »