Vaskipuhaltimet

Vaskipuhallin valikoimassamme yhdistyy laaja kokoelma johtavien tuotemerkkien kuten Yamahan, Bachin ja Elkhartin soittimia, sekä omat edulliset tuotesarjamme. Perustuen vuosien kokemukseemme, tarjoamme laajan ja mielenkiintoisen valikoiman erilaisia soittimia, kuten trumpetteja, baritonitorvia ja pasuunoita

View All Information

Myydyimmät Vaskipuhaltimet

Ensimmäiset 15 tuotetta näkyvillä

Tietoa Vaskipuhaltimista

Vaskipuhaltimilla on vahva kulttuuriperintö klassisessa musiikissa ja puhallinyhtyeissä, mutta ne ovat myös keskeinen osa Big Band musiikkia ja jazzia. Niiden äänenkorkeus määräytyy sekä huulien asennolla että lyhentämällä tai pidentämällä putkia venttiileillä ja liu'uilla.

Gear4musicin oma valikoima vaskipuhaltimia on ihanteellinen aloittelijoille tai innostuneelle soittajalle, joka on laajentamassa kokoelmaansa. Hyvin edistyneille soittajille olemme luoneet Coppergate-sarjamme, jonka instrumenteillä on monia kehittyneempiä ominaisuuksia ja valmistuslaatua, jota ei aikaisemmin ole ollut saatavilla tässä hintaluokassa.

Vaskipuhallinuutiset

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno 25th Anniversary malli trumpetti

Optimaalinen kestävyys ja nopea reagointi YTR-8335 RS25TH 25 vuotta Xeno trumpetti innostaa voit mennä pidemmälle kuin koskaan ennen.... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha paljastaa uusi ammatti- ja Custom käyrätorvi

Uusia työ- ja mukautetun käyrätorvi alueita mullistaa Yamaha ääni.... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno taiteilija malli New York trumpetit

Esittelyssä Yamaha YTR-9335 ja YTR-9445 Custom-sarjan trumpetit.... Lisää »