Vaskipuhaltimet

Vaskipuhallin valikoimassamme yhdistyy laaja kokoelma johtavien tuotemerkkien kuten Yamahan, Bachin ja Elkhartin soittimia, sekä omat edulliset tuotesarjamme. Perustuen vuosien kokemukseemme, tarjoamme laajan ja mielenkiintoisen valikoiman erilaisia soittimia, kuten trumpetteja, baritonitorvia ja pasuunoita

View All Information

Myydyimmät Vaskipuhaltimet

Tietoa Vaskipuhaltimista

Vaskipuhaltimilla on vahva kulttuuriperintö klassisessa musiikissa ja puhallinyhtyeissä, mutta ne ovat myös keskeinen osa Big Band musiikkia ja jazzia. Niiden äänenkorkeus määräytyy sekä huulien asennolla että lyhentämällä tai pidentämällä putkia venttiileillä ja liu'uilla.

Gear4musicin oma valikoima vaskipuhaltimia on ihanteellinen aloittelijoille tai innostuneelle soittajalle, joka on laajentamassa kokoelmaansa. Hyvin edistyneille soittajille olemme luoneet Coppergate-sarjamme, jonka instrumenteillä on monia kehittyneempiä ominaisuuksia ja valmistuslaatua, jota ei aikaisemmin ole ollut saatavilla tässä hintaluokassa.

Vaskipuhallinuutiset

Gear4music on yksi viimeinen Yamaha Xeno YTR trumpetit

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25 vuotta malli trumpetti on edelleen yksi viime malleja, jotka ovat tällä hetkellä ostaa Euroopassa.... Lisää »

NAMM 2017: B ja S MBX3 Heritage trumpetit/Challenger trumpetit

B ja S ilmoittaa vapauttamaan heidän ammattitason MBX3 trumpetit asiantuntevasti muotoiltu ja ilo korvalle, MBX3 tuo brass playing löytyi uudenlaista... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno taiteilija malli New York trumpetit

Esittelyssä Yamaha YTR-9335 ja YTR-9445 Custom-sarjan trumpetit.... Lisää »