MIDI-ohjaimet

MIDI-kontrollerit ovat olennainen osa lähes kaikissa musiikkia luovissa tietokonejärjestelmissä. Ne vaihtelevat täyden kontrollin, viiden oktaavin, hammer-action megakoneista edullisempiin ja kompakteihin kontrollereihin, jotka pystyvät tuottamaan ihmeitä viimeisimmällä plug-inilläsi tai DAW:lla.

View All Information

Myydyimmät MIDI-ohjaimet

Ensimmäiset 12 tuotetta näkyvillä

Tietoa MIDI-ohjaimista

MIDI-koskettimet tai Master-koskettimet, ovat digitaalisia laitteita, jotka lähettävät MIDI-dataa muihin laitteisiin. MIDI-koskettimia käytetään yleisimmin VST:n tai ohjelmisto-instrumenttien ohjaamiseen. Mutta niillä voidaan myös lähettää ohjelmiston muutoksia DAW-musiikkisoftaan, jotta voit ohjata useita parametrejä ilman hiirtä, niitä käytetään myös sekvenssereinä tai laitteiston syntetisaattorimoduuulien soittamiseen. Nykyään lähes kaikki käyttävät MIDIä, joka käyttää USB:tä liitäntään ja tiedonvälitykseen.

MIDI-ohjainuutiset

M-Audio käynnistää arvostetun koodi-sarja musta

M-Audio koodi 61 ja koodi 49 on julkaistu uusi musta tyylikäs, upeita esteettisiä yhdistyy klassinen ääni.... Lisää »

Akai käynnistää MPK Mini MK2 kannettava tietokone tuotannon syntikkavalkoinen

Rajoitettu painos Akai MPK Mini MK 2 valkoinen vastaava toimii silmiä hivelevä vaihtoehto että näyttää kuin se kuulostaa.... Lisää »

Akai ilmoittaa vapauttamaan LPK25 ja LPD8 langaton MIDI-ohjaimet

Ottamalla käyttöön LP2K5 ja LPD8 wireless MIDI-ohjaimet kannettavan tuotanto ei ole koskaan ollut näin helppoa!... Lisää »