MIDI-kosketinsoittimet

myynnissä

MIDI-kosketinsoittimet voivat olla yksi kaikkein hyötylisimmistä lisäyksistä studiolaitteistoon. MIDI-ohjain-kosketinsoittimen käyttäminen ei ainoastaan lisää työn sujuvuvutta, mutta sen avulla voit olla luovempi ohjelmistosi kanssa.

View All Information

Suosituimmat MIDI koskettimet

Tietoja MIDI-koskettimista

MIDI-kosketinsoittimet näyttää paljon perinteisen musiikillinen kosketinsoitin tapaan, mutta älä ei yleensä ole ääniä rakennettu omaa. Sen sijaan MIDI-koskettimet on voidaan yhdessä tietokoneen ja ohjelmistosoitinta tai ulkoisen moduulien luoda äänet.

Nykyään lähes kaikki MIDI-kosketinsoittimet muodostaa tietokoneeseen USB-yhteyden kautta. Jotkin mallit myös ominaisuus yhteyden ulkoisiin laitteisiin, kuten syntetisaattoreiden ylimääräisiä MIDI IN- tai MIDI OUT-' portin. Yleensä MIDI-koskettimet on käytettävissä 25, 49, 61 tai 88-koskettiminen versioissa, mutta lähes kaikki ominaisuus octave vaihto-painiketta, niin voit käyttää täysimääräisesti alueen muistiinpanojen. MIDI-kosketinsoittimet saattavat myös ominaisuus mukauttamisen pyörän ja Sävelkorkeuden muunnos lisätyn lausekkeen. Edelleen nuppeihin, painikkeiden & faders voi usein mukauttaa että MIDI syötteen vastata ohjelmiston osien hallinta.

MIDI-koskettimet tai kosketinsoitin päällikön on digitaalinen laite, joka lähettää MIDI tiedot pystyy vastaanottamaan sitä muista laitteista. MIDI-koskettimet yleisin käytetään toista VST tai ohjelmistosoitinta, käyttää tietokoneessa. Muut käyttötapoihin sisältyy, ohjelma muutosten lähettämistä DAW musiikkiohjelmisto, niin, että voit valita useita parametreja ilman tarvetta käyttää hiirtä ja jaksotetaan tai toistaminen laitteiston syntetisaattori moduulit. Nykyään lähes kaikki käyttää MIDI, joka toimitetaan ja muodostaa USB-kaapelilla.

MIDI-kosketinsoitinuutiset

ROLI käynnistää Limited Time Offer

Osta Seaboard nousta, Max lisenssi arvoinen 99 dollaria.... Lisää »

Korg käynnistää uuden verkkosivuston

Korg koulutuksen tavoitteena on tarjota käyttäjille informatiivinen ja dynaaminen oppimiskokemus... Lisää »

Katsella kuinka Rihanna Monte Neuble käyttää etukäteen koskettimet hänen Live kamppeet

Monte Neuble käsitellään käyttäen Akai Pro Advance näppäimistö ja VIP 2.0 tiellä.... Lisää »

Ilmainen Eventide Blackhole VST Akai MPC ja Advance näppäimistö käyttäjille

Extra-Terrestrial sonic dimension lisääminen tuotantoa ja elävien suorituskyvyn kanssa Eventide's Blackhole classic reverb vaikutus uuden rajoitettu aika tarjous.... Lisää »