Yamaha Grand Piano CLP56GP kiillotettu valkoinen ja yhteensopiva penkki

 • Video 1
 • Video 2
3 028 OVH 4 929 (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • 303 oppituntikappaletta.
 • 16 raidan nauhoitus ja USB-äänitys.
 • Miniflyygelin kaappi.
 • Mittatilaustyönä äänijärjestelmä.
 • Älykäs akustinen kontrolli (IAC)

Yamaha Grand Piano CLP56GP kiillotettu valkoinen ja yhteensopiva penkki

- lisätiedot:

Yamaha Clavinova CLP565P on Clavinova, jossa on flyygelin suunnittelu ja ääni ja ulkonäkö, joa parantaa mitä tahansa ympäristöä.

Tuotteen viite: 45888

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

"Todellinen konsertti-ilmaisu"

Lause, joka määrittää Clavinova ilmeikäs kykenevyys. Se on ääni, kosketus ja pedaalit kautta historian akustinen valmistava kehittämä hakemuksen avaintekijät. Nämä elementit yhdistetään täydellisesti yhteen välineeseen, luoda täsmälleen haluamasi kautta avaimet lisä ja tuntea pedaalit äänentoisto. Kun soitat Clavinova, voitte kuvitella, että soitat flyygeli.

Kaksi maailman hienoimmista grands

CFX, Yamahahienoimpia konsertti grand valittu ja soittaa voittaja 2010 kansainvälinen Chopin-pianokilpailu ja keisarillinen Bösendorfer, brändi järjestetään korkean arvostuksen, jonka pianistien pitkän historiansa. Tunnettu pianot on ominaista piirteet kuten voiman, monipuolisuuden, hienous, keveys ja mellowness. Molemmat nämä upeat pianot voices esillä Clavinova. Viritetty täydellisyyttä erittäin kokenut pianonvirittäjä ääntä kukin avain näytteet erikseen, Clavinova todella kaappaa tonaalinen ainutlaatuisuus kunkin näitä erinomaisia välineitä. Clavinova, voit nauttia hieno kauneus haluttu sävy Yamaha CFX ja Bösendorfer Imperial antaa.

VRM Fysikaalinen mallintaminen

Flyygeli ääni resonoi koko kehon väline tuottaa runsaasti jälkikaiunta, joka ympäröi kuulijan ääni. Tämä ilmiö on toistettu täydellisesti Clavinova kautta Virtual resonanssi mallintaminen (VRM), joka laskee eri valtioiden jouset kunkin 88 muistiinpanot näppäimistön yhdestä instant toiseen, jolloin kirkkaat, runsaasti erilaisia ilme, joka kuvastaa rajaton määrä liittyviä pianon kuten näppäintä, jolla avaimet soittaaan ja polkea ajoitus.

Tonaalinen sujuvasti

Pianisti muuttaa määrä ja dynamiikka ääni vaihtelemalla soveltaa avaimet. Clavinova on vastaa täysin antaa soittaja erinomaisen tason suorituskykyä control. Käyttämällä pitkä, varovasti tutkittava tallenteet muistiinpanoja piano ja ainutlaatuinen Yamaha teknologia saavuttaa tonaalinen sujuvasti rich sonic tiedot toimitetaan vastaus soittaja koskettaa.

Tärkeä vastapaino

Vastapaino on upotettu avaimet flyygeli tasapaino painoa vasarat ja tarjota tarkempia control pelattaessa hienovaraisesti määrältään vähäistä. Clavinova ominaisuuksia huolellisesti säätää vastapaino parannettu soitettavuus toistettaessa pianissimo ja parempi avain palauttaa nopeasti kohtia. Clavinova näppäimistö on hienosäädetty tarjota optimaalinen tasapaino korostamalla erinomainen soitettavuus ja flyygeli vastauksensa.

88-avain lineaarinen luokiteltava Hammer-action

Tämä toiminto uskollisesti toistetaan paino vivahteita ja paluu joka avain. Kaksi avaimia ei aivan samalla tavalla, joka antaa soittajalle parasta mahdollista tunnetta ja vastinetta välineestä.

GP vastaus pelti pedaali

GP vastaus pelti syrjään tarjoaa flyygeli-tyylinen vastus käyrä, alkaa valo koskettaa yhä raskaampi kuin pedaalita painetaan edelleen. Tämä mahdollistaa pelaajien tottuneet vivahteita herkkä polkemista.

Täyteläinen ääni ja resonanssi

Ääni Clavinova kalibroidaan hienoja yksityiskohtia puhuja paikannus ja kehon materiaaleja tarkastetaan sen varmistamiseksi, että koko instrumentin resonoi optimaalisesti. Luomaan äänikentän, joka on hyvin lähellä flyygeli Clavinova ominaisuuksia sävy escapements useita paikkoja koko kehoon, joka mahdollistaa äänen kaiuttimista ennustetaan kuuntelija ilman loukkuun sisällä väline.

Akustinen Optimiser

Clavinova leipätekstissä akustinen Optimisers, että ääni virtauksen ja control sävy. Uuden teknologian kehitetty Yamaha:n tuntemus soittimia, akustinen Optimisers akustiset ominaisuudet toimittaa luonnollinen, pehmeä ääni koko näppäimistö.

Ominaisuudet

 • Piano laskutuksen näyte Yamaha CFX ja Bösendorfer Imperial grand pianon
 • 34 ääniä
 • Graded Hammer 3 X (GH3X) näppäimistö synteettinen Ivory näppäimet ja syötin
 • 303 oppitunti kappaleita
 • 16 raidan äänitys ja USB äänitys
 • Mini Grand kaappi
 • Mittatilaustyönä äänijärjestelmä
 • Älykäs akustinen Control (IAC)
 • Akustinen Optimiser

Toimitus vaihtoehdot

Kuriiri toimitus

Kun tuote lisätään ostoskoriisi, sinun on annettava meille standard courier jakeluvaihtoehto ilmaiseksi, joka on "kotiovellesi" palvelu. Sinun täytyy auttaa toimitus kuljettaja, koska tämä tuote on pakattu isoissa laatikoissa!

Tämä vaihtoehto ei sovi ellet voi auttaa kuljettajaa tarvittaessa tai jos tarvitset tuottaa yläkerrassa piano mutta sinulla ei ole ketään muuta käytettävissä auttaa. Harkitse, onko se sopivin jakelupalvelu, muut toimituksen valinnat ovat myös saatavilla lisämaksusta.

.

Tuotteet & asennus

Tämä on meidän premium palvelu ja koko toimitus, asennus ja asetus sisällyttää tahansa huoneeseen haluat. Asentajat myös vievät pakkaus.

2 mies tai toimitus ja asennus Soita jos kotona on 2 tai enemmän tai on epätavallista käyttöä olosuhteissa 0843 155 0800.

Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.