Yamaha Clavinova CLP535 Digipiano, Valkoinen

 • Video 1
 • Video 2
1 087 OVH 1 832 (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • Todellinen flyygelin ilmaisu.
 • Hieno flyygelin sävy.
 • Vaimenninresonanssi ja akustisen pianon kaiku.
 • Portaittainen vasaratoiminto 3X (GH3X).
 • Synteettiset norsunluukoskettimet

Yamaha Clavinova CLP535 Digipiano, Valkoinen

- lisätiedot:
Yamaha Clavinova CLP535:ssä on "todellinen flyygelin ilmaisu" - ääni, kosketus ja pedaalit - täysin integroituina ne antavat sinulle tunteen, että soittaisit flyygeliä. Valitse kahdesta maailmankuulusta konserttiflyygelistä ja nauti oppimisesta soittaessasi kosketinsoitinta, jonka koskettimissa on ensiluokkainen pianotuntuma.

Tuotteen viite: 45873

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Todellinen konsertti-ilmaisu

Todellinen konsertti-ilmaisu. Tämä lause määrittää Clavinova ilmeikäs kykenevyys. Se ei ole vain täydellinen toteutuminen ääni, kosketus ja pedaalit, mutta hakemus teknologioiden hoivannut käsityö akustiset pianot täysin integroida nämä kolme tekijää yhden piano. Tämä piano tuottaa että tarkka äänen kautta avaimet lisä ja tuntea pedaalit. Kun soitat, tunnet todella siltä, että soitat flyygeli.

Sävy hienoimmista konsertti grand pianon maailmassa

CFX - Yamaha's hienoimpia konsertti grand valittu ja soitti voittaja 2010, kansainvälinen Chopin-pianokilpailu - ja Imperial Bösendorfer - brändi järjestetään korkean arvostuksen, jonka pianistien koko pitkän historiansa - on tunnettu pianot ominaista piirteet kuten voiman, monipuolisuuden, hienous, keveys ja mellowness.

Molemmat nämä upeat pianot Äänet esillä Clavinova. Viritetty täydellisyyttä erittäin kokenut pianonvirittäjä ääntä kukin avain näytteet erikseen, Clavinova todella kaappaa tonaalinen ainutlaatuisuus kunkin näitä erinomaisia välineitä.

Clavinova voit nauttia hieno kauneus haluttu soittoääni, että CFX ja Bösendorfer Imperial antaa.

Toistetaan pelti resonanssi ja syvä jälkikaiunta akustinen piano

Clavinova uskollisesti ääni akustinen piano käyttäen ominaisuuksia, kuten merkkijono resonanssi jäljitellä täyteläinen famou, joka ilmenee, kun jouset reagoivat toisiinsa. Tuloksena on kaunis ääni rikas, syvä jälkikaiunta.

Lisäksi jouset, itse jälkikaiunta pelti resonanssi toistetaan laaja, syvä äänikentän akustinen piano. Se heijastaa tonaalinen muutokset, joka johtaa, kun hiljennyspedaalin grand piano on masentunut. Se sisältää ääniä esimerkiksi peräisin avain bed ja emuloi kumulatiivinen resonanssia, joka ilmenee, kun kaikki nämä äänet sulautuvat yhteen.

Sileä tonaalinen muutoksia ideaalisen Lyöntivoimakkuus

Pianistien muuttaa äänenvoimakkuutta sekä äänen dynamiikkaa saavuttamiseksi täyteläinen ja kirkkaita sävyjä yksinkertaisesti muuttamalla se paine soveltaa avaimet.

Clavinova sisältää pitkä, varovasti tutkittava äänitykset muistiinpanoja piano, toistetaan paljon yksityiskohtia ja hyödyntää ainutlaatuista Yamaha teknologia saavuttaa tonaalinen sujuvasti vastauksena touch soittaja.

Alkaen staccato legato - erinomaisesti ilmeikäs ääni, joka vastaa soittajan touch

Mukana Yamaha sileä päästöjä tekniikkaa, Clavinova tarjoaa terävän faksiäänen soitua, kun pelissä staccato sekä viipyvä ääni tuotetaan vapauttamalla näppäimet enemmän. Tämä tarjoaa hienoksi vivahteikas vastata pianisti pelissä.

Avain pois näytteet

Hetkellä pianistin sormet nostetaan pois flyygeli, avaimet hienoisia muutoksia esiintyy instrumentin sävy pelti on laskea päälle jouset mykistää sen äänen. Avain pois näytteet ominaisuudet todellinen tallenteet näiden muutosten tarjoaa kopiolta Viimeisin hienoisia muutoksia pianon ääntä, jolloin realistisempi suorituskykyä.

Runsaasti piano oppitunti kappaletta

Ominaisuudet harjoituksia rakennuksen pianotekniikan Hanon, Bayer, Czerny ja Burgmüller.

Multi-Track kappaleen Recorder

Äänite toimia esillä Clavinova Harmonikat voit tallentaa oman esityksiä * yhdellä kosketuksella, joka on hyödyllinen, kun haluat tarkastella soittosi objektiivisesti. Lisäksi voit tallentaa jopa 16 kappaletta samanaikaisesti toistoon, joten eri käsissä on tallennettava erikseen tai overdub osia keskenään eri mieltä. (* Tallenteet ovat MIDI-muodossa, ja myös voidaan tallentaa USB flash-muisti. Yhteensopiva ohjelmisto on toiston tallennetut tiedot tietokoneeseen)

USB Audio-tallennin

Tallentaa esitykset USB flash-muisti ja luoda äänitiedostoja (WAV-muodossa) voit tallentaa ja toistaa tietokoneeseen, jakaa ystävien tai luoda CD.

Kattava valikoima näppäimistön äänet

Lisäksi maailmanluokan flyygelin Clavinova CLP-sarja on kirjaston vaikuttava ääniä kuten, sähköpianoihin ja eri elimiin. Voit nauttia vapaudesta valita ihanteellinen ääni genren musiikkia haluat soittaa.

Uusi kaiut, jotka tarjoavat tunnelma ja tilallisuuden

Uusi kaiut voit nauttia tunne pelissä pianokonsertin suuren konserttisalin tai kokea eetterimäisten, liikkuvat putki urut ääni oli katedraali. Clavinova sarjan voit sisällyttää nämä hieno kaiut lisätä syvyyttä ja tunnelma ääni ja nauttia concert hall tunnelmasta ja avaruutta yksityisyyden oma koti.

IAC (älykäs akustinen Control), täydellinen pelissä kotona

Suorituskyvyn äänenvoimakkuuden säätäminen on erittäin hyödyllinen kotona, jos soittaja ei voi aina olla soittaa suuret äänenvoimakkuudet. Usein määrältään vähäistä basso- ja diskanttikorostus voi tulla vaikea kuulla. Tämän estämiseksi Clavinova on varustettu älykäs akustinen Control (IAC), joka säätää äänen automaattisesti, jolloin soittajat pääsevät

Clavinova ja sovellukset

Jos käytät iPad, iPhone tai iPod touch, Yamaha sovellukset tekevät, pelaamisesta helpompaa ja nautittavaa!

Ominaisuudet

 • CFX ja Imperial Bösendorfer näytteistä
 • 256-note polyfonia
 • Graded Hammer 3 X (GH3X) näppäimistö synteettinen ivory näppäimet ja syötin
 • Akustinen Optiomizer
 • Älykäs akustinen Control (IAC)
 • 303 oppitunti kappaleita

Toimitus vaihtoehdot

Kuriiri toimitus

Kun tuote lisätään ostoskoriisi, sinun on annettava meille standard courier jakeluvaihtoehto ilmaiseksi, joka on "kotiovellesi" palvelu. Sinun täytyy auttaa toimitus kuljettaja, koska tämä tuote on pakattu isoissa laatikoissa!

Tämä vaihtoehto ei sovi ellet voi auttaa kuljettajaa tarvittaessa tai jos tarvitset tuottaa yläkerrassa piano mutta sinulla ei ole ketään muuta käytettävissä auttaa. Harkitse, onko se sopivin jakelupalvelu, muut toimituksen valinnat ovat myös saatavilla lisämaksusta.

.

Jos haluat lisätietoja, soita meille 0843 155 0800.

Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.