Digipianot ja koskettimet

Digitaalipianot ja kosketinsoittimet ovat vaikuttaneet valtavasti eri musiikkilajeihin klassisesta rokkiin ja elektroniseen musiikkiin.

View All Information

Suosituimmat Digipianot ja Kosketinsoittimet

Ensimmäiset 24 tuotetta näkyvillä

Tietoa Pianoista ja Kosketinsoittimista

Koska digitaalipianot ja kosketinsoittimet perustuvat ääninäytteisiin, ne voivat tuottaa monien muiden instrumenttien soundit. Esimerkiksi, muusikot voivat valita eri instrumenteista kuten huiluista, cembaloista, jousi- ja lyömäsoittimista, mikä tekee digitaalipianosta ja kosketinsoittimesta hyvin mukautuvan soittimen.

Digitaalipiano tarjoaa painotetun kosketintoiminnan jäljittäen akustisen instrumentin tuntua. Esimerkiksi, Yamahan YDP140 digitaalipianossa matalampien nuottien koskettimilla on painavampi tuntuma, kun taas korkeampien nuottien koskettimet tuntuvat kevyemmiltä.

Digitaalipianon Edut

Digitaalipianolla ja kosketinsoittimella on monta etua verrattuna akustiseen pianoon. Niissä voi esimerkiksi olla sisäänrakennetut rytmivalmiudet, jotka säestävät soittajaa. Ja koska digitaalipianossa ei ole kieliä, sitä ei tarvitse ikinä virittää, mikä säästä sen omistajalle aikaa ja rahaa.

Digitaalipianon tai kosketinsoittimen käyttäjä voi myös hyödyntää MIDIä (Musical Instrument Digital Interface), mikä tarkoittaa että he voivat kommunikoida, kontrolloida ja synkronisoida muiden elektronisten soittimien, tietokoneiden ja laitteiden kanssa. Esimerkki kosketinsoittimesta, jossa on tämä ominaisuus on M-Audio ProKeys Sono 88-key.

Digitaalipiano on suhteellisen helppo kantaa, koska se on pienempi ja kevyempi kuin perinteiset vaihtoehdot, ja sen voi usein purkaa osittain kuljetusta varten. Digitaalipinaojen käyttäjät voivat myös soittaa hiljaisesti liittämällä kuulokkeet soittimeen.

Digipiano- ja kosketinsoitinuutiset

Yamaha MX49 ja MX49 syntetisaattorit uudistettiin

Uusia malleja saatavilla on useita uusia värejä rinnalla uusi FM-synteesi app.... Lisää »

Korg n LP-380 Piano nyt saatavilla ruusupuu viljan mustana

Korg on heittää kaksi uutta koneet julkaistusta menneisyyttä.... Lisää »

Korg Kronos AL-1 äänen moottori

Otamme tarkemmin AL-1 äänen moottori 7 9 äänen moottori spotlight-artikkelit.... Lisää »

Korg Kronos PolysixEX Sound Engine

Tehokas klassinen analoginen synth, jota voi käyttää jopa 172 ääniä!... Lisää »

Behringer paljastaa analoginen Synth!

Huhuja oli noussut vuonna 2014, ja nyt he tulevat toteutumaan!... Lisää »

Elektron Releasen Uusi Salaperäinen Traileri Sosiaalisessa Mediassa

37 sekunnin pituinen teaser-traileri nimeltään "Before Long" on hieno mainostemppu sosiaalisessa mediassa Elektron-fanien keskuudessa.... Lisää »

Korg Kronos MS-20ex äänen moottori

Otamme tarkastella MS-20ex äänen moottori viides erä Korg Kronos äänen moottori sarja.... Lisää »