Digipianot ja koskettimet

Digitaalipianot ja kosketinsoittimet ovat vaikuttaneet valtavasti eri musiikkilajeihin klassisesta rokkiin ja elektroniseen musiikkiin.

View All Information

Suosituimmat Digipianot ja Kosketinsoittimet

Ensimmäiset 24 tuotetta näkyvillä

Tietoa Pianoista ja Kosketinsoittimista

Koska digitaalipianot ja kosketinsoittimet perustuvat ääninäytteisiin, ne voivat tuottaa monien muiden instrumenttien soundit. Esimerkiksi, muusikot voivat valita eri instrumenteista kuten huiluista, cembaloista, jousi- ja lyömäsoittimista, mikä tekee digitaalipianosta ja kosketinsoittimesta hyvin mukautuvan soittimen.

Digitaalipiano tarjoaa painotetun kosketintoiminnan jäljittäen akustisen instrumentin tuntua. Esimerkiksi, Yamahan YDP140 digitaalipianossa matalampien nuottien koskettimilla on painavampi tuntuma, kun taas korkeampien nuottien koskettimet tuntuvat kevyemmiltä.

Digitaalipianon Edut

Digitaalipianolla ja kosketinsoittimella on monta etua verrattuna akustiseen pianoon. Niissä voi esimerkiksi olla sisäänrakennetut rytmivalmiudet, jotka säestävät soittajaa. Ja koska digitaalipianossa ei ole kieliä, sitä ei tarvitse ikinä virittää, mikä säästä sen omistajalle aikaa ja rahaa.

Digitaalipianon tai kosketinsoittimen käyttäjä voi myös hyödyntää MIDIä (Musical Instrument Digital Interface), mikä tarkoittaa että he voivat kommunikoida, kontrolloida ja synkronisoida muiden elektronisten soittimien, tietokoneiden ja laitteiden kanssa. Esimerkki kosketinsoittimesta, jossa on tämä ominaisuus on M-Audio ProKeys Sono 88-key.

Digitaalipiano on suhteellisen helppo kantaa, koska se on pienempi ja kevyempi kuin perinteiset vaihtoehdot, ja sen voi usein purkaa osittain kuljetusta varten. Digitaalipinaojen käyttäjät voivat myös soittaa hiljaisesti liittämällä kuulokkeet soittimeen.

Digipiano- ja kosketinsoitinuutiset

Ilmainen Eventide Blackhole VST Akai MPC ja Advance näppäimistö käyttäjille

Extra-Terrestrial sonic dimension lisääminen tuotantoa ja elävien suorituskyvyn kanssa Eventide's Blackhole classic reverb vaikutus uuden rajoitettu aika tarjous.... Lisää »

Vapaa iPad kanssa osto ja Roland LX7 digipiano

Roland laajentaa rajoitetun ajan tarjous vasta 31 elokuuta 2016... Lisää »

Behringer on vihdoin ilmoittanut majoituttuaan Polysynth nimi

Kun 5 teaser Behringer paljastaa lisätietoja kauan odotettu Polysnth... Lisää »

M-Audio CTRL-49 MIDI-ohjain

Viimeisin MIDI ohjain näppäimistö M-Audio on melkoinen.... Lisää »

Korg Kronos STR-1 äänen moottori

STR-1 on yhdeksän vallankumouksellinen moottorit Korg Kronos. Tutustu lisää tämän ikonin äänen... Lisää »

Arturia avain Lab myynti päättyy pian

Vielä mahdollisuus saada alennusta Arturia avain Lab ennen 31/7/2016... Lisää »

Kronos MOD-7

Otamme tarkemmin Kronos MOD-7 äänen moottori... Lisää »