Korg-instrumentit

myynnissä Gear4music.comilla
Gear4Music.com

Korg on yksi laajimmin käytetyistä ja kunnioitetuimmista nimistä ammattimusiikissa maailmanlaajuisesti. Täällä Gear4musicissa me pidämme laajaa valikoimaa Korg-tuotteita, mukaan lukien edistyneet työasemat, kuten Korg M3, ja innovatiiviset instrumentit, kuten Kaossilator. MicroSampler-koskettimet, Nano-ohjaimet ja SP250-digipianot mukaan lukien meillä on laaja valikoima Korg-tuotteita, kaikki valittavina verkossa alhaisin hinnoin. View All Information

Korg Myydyimmät

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korgista

Peräisin yhteisyrityksen yökerhossa omistaja ja haitari soittajien välillä, Korg vuonna 1962 Tokiossa, Japanissa. Priding itse innovaatioita, Korg on pyrkinyt aina muuttaa edelläkävijän käsitteitä ansiosta musiikkia kasvot. Aina on musiikin teknologian forefront- ja innovoinnin Korg voidaan käyttää ja kaikki muusikot nauttima.

Korg on täysin uudelleen vuorovaikutteinen kosketinsoitin soittimet maailman innovatiivisten tuotteiden, kuten erittäin kehutun Triton työasema-sarjan ja kokemusten pohjalta MicroKorg käyttöön.

Yleisesti pitää teollisuuden, ammattilaisen muusikot Korg tuotteiden Vakiovarusteet käytetään joidenkin musiikki teollisuuden suurin nimet. Näitä ovat super tuottajan Brian Eno, Red Hot Chilli paprikat rumpali Chad Smith ja legendaarinen DJ Pete Tong ja paljon muuta.

Korgin uutiset

Musikmesse 2016: KORG kätkemiseen StageMan 80

KORG on lisännyt kansi uusi monikäyttöinen ja erittäin kannettava PA vahvistin.... Lisää »

Musikmesse 2016: KORG Pa4X itämainen ammatillinen sovittaja ilmoitti

KORG Esittele itämainen painos maailman myydyin sovittaja näppäimistö!... Lisää »

Korg Volca FM lisätietoja julkaistu - Pre tilaa nyt!

Korg Volca FM on saatavilla tilata etukäteen nyt 129.00 (GBP) ja odotetaan saapuvaksi Gear4music toukokuuta 2016.... Lisää »