Korg-instrumentit

myynnissä Gear4music.comilla
Gear4Music.com

Korg on ollut musiikin teknologian eturintamalla siitä lähtien kun se on perustettu vuonna 1963. Nykyään yritys valmistaa kärki kokoelmassaan syntikoita, koskettimia, digitaalisia pianoja,e-rumpu tarvikkeita ja virittimiä kitaroille ja orkesteri soittimille. Korgin soittimet ovat tulleet legendaarisiksi niiden premium laadun- ja äänensä- takia ja niitä on soittanut hyvin menestyneet artistit ja kaiken tasoiset soittajat aloittelijasta ammattilaiseen. View All Information

Korg Myydyimmät

Ensimmäiset 10 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korgista

Peräisin yhteisyrityksen yökerhossa omistaja ja haitari soittajien välillä, Korg vuonna 1962 Tokiossa, Japanissa. Priding itse innovaatioita, Korg on pyrkinyt aina muuttaa edelläkävijän käsitteitä ansiosta musiikkia kasvot. Aina on musiikin teknologian forefront- ja innovoinnin Korg voidaan käyttää ja kaikki muusikot nauttima.

Korg on täysin uudelleen vuorovaikutteinen kosketinsoitin soittimet maailman innovatiivisten tuotteiden, kuten erittäin kehutun Triton työasema-sarjan ja kokemusten pohjalta MicroKorg käyttöön.

Yleisesti pitää teollisuuden, ammattilaisen muusikot Korg tuotteiden Vakiovarusteet käytetään joidenkin musiikki teollisuuden suurin nimet. Näitä ovat super tuottajan Brian Eno, Red Hot Chilli paprikat rumpali Chad Smith ja legendaarinen DJ Pete Tong ja paljon muuta.

Korgin uutiset

KORG Gadget päivitys ja ilmainen "Lite" Mac-versio

Mukana upouusi päivitys alkuperäinen firmware, KORG's Gadget vastaanottaa täydellisen muodonmuutoksen hyvin upouusi "lite" versio.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digipiano KRONOS LS, SV-1

Surmasi uusia rakennusperinteeseen ja tuttuja kasvoja käynnisty KORG paljastaa Viimeisimmät tiedotteet vuosia Musikmesse Frankfurtissa Saksassa.... Lisää »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, Platinum, TM-50

Erilaisia uusia lisäyksiä 2017 line-up Korg paljastaa salaisuus uusi uudistetaan, päivitykset ja tuotteita, jotka ovat esiintyviin NAMM... Lisää »