Korg-instrumentit

myynnissä Gear4music.comilla
Gear4Music.com

Korg on yksi laajimmin käytetyistä ja kunnioitetuimmista nimistä ammattimusiikissa maailmanlaajuisesti. Täällä Gear4musicissa me pidämme laajaa valikoimaa Korg-tuotteita, mukaan lukien edistyneet työasemat, kuten Korg M3, ja innovatiiviset instrumentit, kuten Kaossilator. MicroSampler-koskettimet, Nano-ohjaimet ja SP250-digipianot mukaan lukien meillä on laaja valikoima Korg-tuotteita, kaikki valittavina verkossa alhaisin hinnoin. View All Information

Korg Myydyimmät

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korgista

Peräisin yhteisyrityksen yökerhossa omistaja ja haitari soittajien välillä, Korg vuonna 1962 Tokiossa, Japanissa. Priding itse innovaatioita, Korg on pyrkinyt aina muuttaa edelläkävijän käsitteitä ansiosta musiikkia kasvot. Aina on musiikin teknologian forefront- ja innovoinnin Korg voidaan käyttää ja kaikki muusikot nauttima.

Korg on täysin uudelleen vuorovaikutteinen kosketinsoitin soittimet maailman innovatiivisten tuotteiden, kuten erittäin kehutun Triton työasema-sarjan ja kokemusten pohjalta MicroKorg käyttöön.

Yleisesti pitää teollisuuden, ammattilaisen muusikot Korg tuotteiden Vakiovarusteet käytetään joidenkin musiikki teollisuuden suurin nimet. Näitä ovat super tuottajan Brian Eno, Red Hot Chilli paprikat rumpali Chad Smith ja legendaarinen DJ Pete Tong ja paljon muuta.

Korgin uutiset

Korg Kronos HD-1 High Definition Sound Engine

HD-1 - lippulaiva PCM, näytteenotto- ja aalto sekvensointi äänen moottori Korg Kronos.... Lisää »

Korg Kronos CX-3 urut ääni moottorin

Kronos ääni moottorit kolmannen erän tarkastellaan tarkemmin CX-3 Tonewheel-urut.... Lisää »

Korg Kronos - EP-1 äänen moottori

Otamme lähemmin EP-1 piano ääni toisen erän sävyjä, jotka tekevät Korg Kronos erottuvat oikeista syistä.... Lisää »