White Horsen kitaravahvistimet

Gear4Music.com

White Horse valmistaa monenlaisia putiikki-, premoi-laatuisia sähkökitaravahvistimia käyttäen korkealaatuisia komponentteja, laatutyötä ja viimeisintä kitaravahvistinteknologiaa. View All Information

White Horsen kitaravahvistimet

Ensimmäiset 0 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja kitaravahvistimista

Kitaravahvistin on laite, joka yhdistää sähköinen, puoliakustinen tai bassokitarat ja niiden signaaleja muuntaa ääni, joka tuotetaan sitten kaiuttimen kautta. Ne ovat olennaisia osia sähköinen kitaristit ja bassists ja erilaisia eri malleja on käytettävissä muusikot tarpeiden edellyttämällä tavalla.

On pääasiassa kahdentyyppisiä kitaravahvistin: yhdistelmävahvistimet - joka sisältää amp ja yksi yksittäinen kaappi - kaiuttimet ja standalone pään ampeeria, jotka edellyttävät kaiuttimet voidaan kytkeä erikseen. vahvistin tarkoitus selvittää kitaristi Haluaisitko käyttää tarvittavaa tehoa määrän ja koon sekä. Oppilaat etsivät kitaravahvistin yksinkertaisesti niin he oppivat käytännön ampeeria, jotka yleensä oltava suhteellisen pieni ja vähän virroitettu kuluttavaan ja yhdistelmävahvistin-luokkaan kuuluvat yleensä mennä kitara. Haluavat soittaa elävien tai luoda tietyn tyyppisen äänen, kuitenkin voi etsiä pään yksiköiden ja erilliset kaapit paremmin soveltuvat heidän tarpeisiinsa.

Kitaravahvistinuutiset

NAMM 2017: Line 6 vapauttaa Variax Shuriken ja hämähäkki V 240HC

Line 6's ensimmäinen koskaan suunniteltu taiteilija kitara, Shuriken henkilöityy aggressiivinen ja tekniikan soittotyyleistä metalli harrastajat ympäri maailmaa.... Lisää »

NAMM 2017: Orange vahvistimet rokkari 15, rokkari 32

Orangen uudet vahvistimet ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Aivan kuten voit lavalla sellaisenaan omassa makuuhuoneessa rokkari-sarjan tarjoavat täydellinen monipuolisuutta.... Lisää »

NAMM 2017: Vox mukautetun sarja, MV50, BC112/BC108, kuulokkeet kitaravahvistin

Kanssa tähtien 2017 riviin käsillä Vox ovat jälleen osoittautuneet tarjota vankka sekoitus klassisia ja nykyaikaisia muutoksia innovaatio, masters... Lisää »