PRS-kitarat -- Paul Reed Smith-kitarat

Gear4Music.com

PRS-kitarat on tuottanut korkealaatuisia soittimia Stevensvillessä, Marylandissä vuodesta 1985. PRS liittää rikkaan kitaraperinnön nykyaikaan uudella teknologialla luoden kiistattoman soundin ja soitettavuuden yhdistettynä nättiin ulkokuoreen. View All Information

Suosituimmat PRS kitara

Ensimmäiset 19 tuotetta näkyvillä

PRS kitara

PRS kitarat oli vaatimaton alku on rakentanut yhden miehen kunnianhimoa.

Kun olet tehnyt ensimmäisen kitaransa haaste hänen college Musiikkipedagogi, muusikko Paul Lehti Smith kehitetty hänen ainutlaatuisella PRS kitarat vuosikymmenten testaus, uudelleenarviointia ja keksiä.

Vaikuttava standardit huippuosaamisen pitänyt säilyttää, koska yritys on kasvanut merkittävä teollisuuden läsnäolon kautta tiukka laadunvalvonta jokaisessa vaiheessa prosessia ja ylpeys ja tuntemus käsityöläisten työpajoissa. PRS kitara rehuntuotannossa automatisoituja prosesseja ja käsi käsityö tuottaakseen korkealaatuisia välineet tarkkaan harkittu yhdistelmä.

PRS kitarauutiset

NAMM 2017: PRS paljastaa täysin uuden sarjan Sonzera vahvistimet

Sonzera-sarja koostuu 50 W combo, 50 W pään ja 20W combo. Musta kivi kirsikka ja Snarky pentu käyttämä odottaa ammattitason sävy suoralta kädeltä... Lisää »

Ilmaisia lahjoja PRS kitarat rajoitettu aika tarjous

Ostaa PRS kitara ennen 31st elokuuta 2016 saada online tositteiden käyttää suoraan valmistajan sivustossa.... Lisää »

PRS kitarat kolmaskymmenes vuosipäivä

PRS kitarat ovat juhlii 30 vuotta omistettu sivusto tarjoaa tarinoita historiasta Paul Lehti Smith kitarat ja kutsuva taiteilijoita ja soittajat voivat jakaa kokemuksiaan.... Lisää »