PRS kitara

Gear4Music.com

PRS-kitarat on tuottanut korkealaatuisia soittimia Stevensvillessä, Marylandissä vuodesta 1985. PRS liittää rikkaan kitaraperinnön nykyaikaan uudella teknologialla luoden kiistattoman soundin ja soitettavuuden yhdistettynä nättiin ulkokuoreen. View All Information

Suosituimmat PRS kitara

Ensimmäiset 12 tuotetta näkyvillä

PRS kitara

PRS kitarat oli vaatimaton alku on rakentanut yhden miehen kunnianhimoa.

Kun olet tehnyt ensimmäisen kitaransa haaste hänen college Musiikkipedagogi, muusikko Paul Lehti Smith kehitetty hänen ainutlaatuisella PRS kitarat vuosikymmenten testaus, uudelleenarviointia ja keksiä.

Vaikuttava standardit huippuosaamisen pitänyt säilyttää, koska yritys on kasvanut merkittävä teollisuuden läsnäolon kautta tiukka laadunvalvonta jokaisessa vaiheessa prosessia ja ylpeys ja tuntemus käsityöläisten työpajoissa. PRS kitara rehuntuotannossa automatisoituja prosesseja ja käsi käsityö tuottaakseen korkealaatuisia välineet tarkkaan harkittu yhdistelmä.

PRS kitarauutiset

PRS kitarat kolmaskymmenes vuosipäivä

PRS kitarat ovat juhlii 30 vuotta omistettu sivusto tarjoaa tarinoita historiasta Paul Lehti Smith kitarat ja kutsuva taiteilijoita ja soittajat voivat jakaa kokemuksiaan.... Lisää »

PRS kitarat S2 sarjan mallit käynnisti

Uusi PRS kitarat S2 sarja koostuu kolme mallia, S2 Custom 24, S2 Mira ja S2 Starla.... Lisää »

Musikmesse 2013: Paul Lehti Smith aloittaa P22 Trem tämän vuoden Show Frankfurt

Paul Lehti Smith uusi P22 Trem tarjoaa soittajille klassinen humbuckertones ja fantastinen akustiset äänet.... Lisää »