Gibsonin sähkökitarat

Gear4Music.com

Gibsonin kitarat ovat kulkeneet musikanttien matkassa pitkän matkan, sillä yritys on perustettu jo yli 100 vuotta sitten. Gibson omistaa ehkäpä maailman tunnistettavimmat kitaramerkit ja -soundit - etenkin Gibson Les Paul ja SG ovat lähes kaikkien tiedossa. View All Information

Suosituimmat Gibson Guitars

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Gibsonin kitaratiedot

Gibson kitara on valittu joidenkin työelämän tunnistettavista muusikot, mukaan lukien monta ylimmän kitaristit Angus Young, Eddie Van Halen, vinoviiva, Kirk Hammett ja Dave Grohl. Laajuuden määrittäminen Jazz-Heavy metalli ja kaikki pelit välillä, Gibson äänen on määritellyt lukemattomia nauhat, kohtaukset ja musiikin päivämäärissä.

Les Paul SG, Flying V ja Explorer on tullut kitara suunnittelu, kunkin tiedossa syvä, lämmin, täydellinen ääni ja unmatchable soitettavuutta klassikoita.

Viime vuosina Gibson Robot säätäminen teknologia, käyttöönotto Chameleon sävy ja HEX Kitaramikki ovat osoittaneet, että ne eivät ole vain yrityksen arvokas historia, mutta myös että yrityksen etsivät eteenpäin.

Gibsonin kitarauutiset

Gear4music sileää Gibson 2017 alue

Tuo vilkas tilkka väri, muunnelmia klassisia malleja ja vertaansa vailla sävy Gear4music ylpeinä varastossa Gibson 2017-alue.... Lisää »

Katso: Michael j. Fox ja Coldplay joukkueen suorittaa Johnny B. Goode

Michael j. Fox tuo vanhoja klassikoita tulevaisuudessa Coldplay avulla.... Lisää »

NAMM 2016: Gibson Memphis paljastaa 2016 alue

Esittelyssä Gibson Memphis upea high-end hollowbodies uusi rivi.... Lisää »