Sähkökitaramerkit

Gear4Music.com

Sähkökitaroista kuten Fender Stratocaster ja Gibson Les Paul on tullut pysyviä ja ikoninisia symboleita musiikille. Sähkökitarabrändit ovat niin tunnistettavia ja vaikuttavia, ja useimmilla huippukitaristeilla on omat suosikkimerkkinsä, joiden nimeen he vannovat. View All Information

Myydyimmät Sähkökitarat

Ensimmäiset 22 tuotetta näkyvillä

Tietoa Sähkökitaroista

Meillä on valtava valikoima kitaroita myynnissä alkaen aloittelijan paketeista ammattilaisten soittimiin. Onpa etsimäsi juniori ¾ kitara, 7-kielinen tai puoliakustinen, tarjoamme sinulle parhaat hinnat ja palvelun verkossa.

Sähkökitarauutiset

Sileää Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton Signature Strats

Tarjoaa parhaan menneen Eric Clapton allekirjoitus Start ilmaisee classic Fender persoonallisuuden päätökseen joukko omituinen moderni selityksiä.... Lisää »

Music Man vapauttaa uusi Cutlass kitara HSS mikrofonit

Käyttäen perustana käynnistämiään menestyksekkäitä Cutlass-tapahtumien Music Man ottaa testattu suosikki ja tehdä monipuolisempia kuin koskaan ja ylimääräiset pickup.... Lisää »

Fender ilmoittaa ensimmäinen asetukset On ruusupuu

CITES-sopimuksen viime vuoden jälkeen Fender on ilmoittanut, että Elite kitara ja basso tarjontaansa sovelletaan tiukkoja sääntöjä ja korvaaminen Woods.... Lisää »