Fender-vahvistimet

Gear4Music.com

Fender-vahvistimet antavat toistuvasti tyylinmääritelevän soundin - Fender on kitaramaailman tunnetuin nimi. View All Information

Suosituimmat Fender kitaravahvistimen

Ensimmäiset 16 tuotetta näkyvillä

Fender kitaravahvistimen

Fendern keulahahmo ampeeria tuottaa laatua solid-state sävy alhainen hinta. Solid-state vahvistimet ovat hyviä aloittelijoille, mutta ovat myös suosittuja kitaristeja, jotka etsivät aseman budjetti - laulajan 212R pakkauksissa 100 watin teho ja laivalla reverb kaksi kanaviin.

Hot vapasarja otettiin käyttöön puolivälissä hinnoiteltu all-venttiili vahvistimet. Featuring classic 50 's tyyli koko alueella, Hot Rod sarja käyttää Groove putket venttiilit luonnollinen, hiekkainen tube overdrive. Suosittu Hot Rod Deluxe tarjoaa 40 wattia all-venttiili sävy kotelo 1 x 12".

Vintage uudelleenjulkaisu -sarja ottaa classic all-venttiili Fender vahvistinmalleja historiasta ja uudelleenjulkaisu nykypäivän soittajille. Vintage uudelleenjulkaisu ampeeria tehdään alkuperäinen spec mahdollisimman lähellä ja nimetään seuraavan vuoden spec on otettu. ja ovat molemmat arvostetun amp malleja Fender pre-CBS aikana ja tarjoaa soittajat uskollinen virkistys joitakin historian suurimmista ampeeria.

Vintage Modified -sarja yhdistää ihana sävy Fender valve ampeeria, solid-state Nykytekniikka, kuten laivalla DSP-efektit joustavuutta. Deluxe VM vie rakenteensa arvokasta Deluxe Kaiku, mutta laadukkaita tehosteita kuten delay ja kuoro. Super Champ XD 15 watin hybridi, joka tarjoaa samat ominaisuudet pienempi, alemman moottoroidut kaappi.

Fender-kitaravahvistimien lisätietoja

Vaikka se oli Stratocaster ja Telecaster etta Fender , kotitalouden nimi, Leo Fender alkoi tehda kitaravahvistimen, ennen kuin han valmistaa kitara. Ensimmainen vahvistimet olivat putkivahvistimien, mutta myohemmin 1960-luvun yritys alkoi tehda Solid-State malleja liikaa.

Fender kitaravahvistimen ollut suosikkeja muusikot koko musiikillisen kirjon niiden keksinnon vuonna 1945. Blackface, Silverface, ruskeaface ja tweed Fender guitar amp alueet ovat tulleet auttaa maarittelemaan monia musiikkilajeja, Surffaa shoegaze ja maan electric blues aani.

60-Luvulla John Lennon suosinut Deluxe Kaiku. 80-Luvun lopulla Kurt Cobain suosikkiohjelmani 65 hengen "Valkaista". Kaikkein moderni bandeja kuten Bloc Party, No Age ja Best Coast puolesta Fender's Ajattoman savyn.

Fenderin kitaravahvistinuutiset

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 kitarapedaali

Seuraavassa luovutus LunaStone debyytti on tämän vuoden Musikmesse Frankfurtissa, TrueOverdrive 2 kitarapedaali Mestarien beefiest pohja päättyy.... Lisää »

Gibson vapauttaa katsella Pricier kuin ja telineard Les Paul kitara

Yhteistoiminnassa katsella valmistaja Raymond Weil Gibson's 'Freelancer' katsella paria runsaus ja musiikillisesti innoittamana suunnittelu upeat tulokset... Lisää »

Seymour Duncan paljastaa heidän aktiivinen/Passive kaksinaisuuden mikki

Ottaa parhaat ominaisuudet active ja passiivinen mikit, sitten ne yhdistetään yksi monipuolinen pickup, kaksinaisuus tarjoaa soittajalle monipuolisen valikoiman ääniä.... Lisää »