Kitaravahvistimet | Sähkökitaravahvistimet

Kitaravahvistimilla on suuri merkitys kitaristin soundin muodostamisessa. Monilla muusikoilla on muutama tietty tuotemerkki, jonka he tietävät lisäävän erityisen soundin heidän musiikkiinsa. Gear4musicissa voit etsiä eri huippubrändien kuten Fenderin, Orangen ja Marshallin vahvistimia tai selailla uudempien brändien kuten Kemperin, SubZeron ja PRS:n tuoteita.

View All Information

Suosituimmat Kitaravahvistimet

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoa Kitaravahvistimista

Kitaravahvistimet voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään; yhdistelmävahvistimet, jotka sisältävät vahvistimen ja kaiuttimet samassa kaapissa, kuten Peavey Valveking, ja erillisiin vahvistin nuppeihin, joissa on ulkoiset kaiutinkaapit, kuten Orangen Terror-sarja.

Yhdistelmävahvistimet tuottavat upean soundin helposti kuljettettavassa paketissa ja niissä on usein sisäänrakennettuja extroja kun jousikaiku tai efektejä.

Vahvistimet, joissa on erillisiet kaapit ja nupit, ovat suosittuja sellaisten muusikkojen keskuudessa, jotka haluavat kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja asetuksia pystyäkseen tuottamaan sen tietyn, erityisen soundin.

Valikoimaamme kuuluu aina parhailta kuulostavat ja kaikkein suosituimmat saatavilla olet vahvistimet, kuten kuuluisat Vox Valvetronix, Roland Cube ja Laney Nexus.

Pääsääntöisesti kiinteät vahvistimet tarjoavat terävän, selkeän ja puhtaan äänen, jossa on paljon attackia ja joka reagoi herkästi soittamiseen. Ne vaativat vähemmän huoltoa, ja niissä on vähemmän osia, joihin voi tulla jotain vikaa.

Putkivahvistimista pidetään niiden poikkeuksellisen lämpöisen ja mehevän, paksun äänen vuoksi. Voit saavuttaa mahtavan luonnollisen särön putkivahvistimen kautta. Soundi voi vaihdella melkoisesti erilaisten putkivahvistimien välillä.

Kitaravahvistin Uutiset

Annika Brian Welch antaa Downlow Orange's Rockerverb

Lainaten Rockerverb MKIII 50 W olennaiseksi osaksi bändit lopullinen kitaran äänen, Welch kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka tärkeää Orange vahvistimet ovat Ville sävy.... Lisää »

Stone Deaf FX käyttöön niiden uusi valikoima vahvistimet

Voi ostaa nyt Gear4music, Stone Deafupouusi valikoima ampeeria antaa modern player useita tonaalinen vaihtoehtoja ja kokoja tutkia!... Lisää »

NAMM 2017: Line 6 vapauttaa Variax Shuriken ja hämähäkki V 240HC

Line 6's ensimmäinen koskaan suunniteltu taiteilija kitara, Shuriken henkilöityy aggressiivinen ja tekniikan soittotyyleistä metalli harrastajat ympäri maailmaa.... Lisää »

NAMM 2017: Orange vahvistimet rokkari 15, rokkari 32

Orangen uudet vahvistimet ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Aivan kuten voit lavalla sellaisenaan omassa makuuhuoneessa rokkari-sarjan tarjoavat täydellinen monipuolisuutta.... Lisää »