Kitaravahvistimet | Sähkökitaravahvistimet

Kitaravahvistimilla on suuri merkitys kitaristin soundin muodostamisessa. Monilla muusikoilla on muutama tietty tuotemerkki, jonka he tietävät lisäävän erityisen soundin heidän musiikkiinsa. Gear4musicissa voit etsiä eri huippubrändien kuten Fenderin, Orangen ja Marshallin vahvistimia tai selailla uudempien brändien kuten Kemperin, SubZeron ja PRS:n tuoteita.

View All Information

Suosituimmat Kitaravahvistimet

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoa Kitaravahvistimista

Kitaravahvistimet voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään; yhdistelmävahvistimet, jotka sisältävät vahvistimen ja kaiuttimet samassa kaapissa, kuten Peavey Valveking, ja erillisiin vahvistin nuppeihin, joissa on ulkoiset kaiutinkaapit, kuten Orangen Terror-sarja.

Yhdistelmävahvistimet tuottavat upean soundin helposti kuljettettavassa paketissa ja niissä on usein sisäänrakennettuja extroja kun jousikaiku tai efektejä.

Vahvistimet, joissa on erillisiet kaapit ja nupit, ovat suosittuja sellaisten muusikkojen keskuudessa, jotka haluavat kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja asetuksia pystyäkseen tuottamaan sen tietyn, erityisen soundin.

Valikoimaamme kuuluu aina parhailta kuulostavat ja kaikkein suosituimmat saatavilla olet vahvistimet, kuten kuuluisat Vox Valvetronix, Roland Cube ja Laney Nexus.

Pääsääntöisesti kiinteät vahvistimet tarjoavat terävän, selkeän ja puhtaan äänen, jossa on paljon attackia ja joka reagoi herkästi soittamiseen. Ne vaativat vähemmän huoltoa, ja niissä on vähemmän osia, joihin voi tulla jotain vikaa.

Putkivahvistimista pidetään niiden poikkeuksellisen lämpöisen ja mehevän, paksun äänen vuoksi. Voit saavuttaa mahtavan luonnollisen särön putkivahvistimen kautta. Soundi voi vaihdella melkoisesti erilaisten putkivahvistimien välillä.

Kitaravahvistin Uutiset

Supro paljastaa iso tähti 2 x 12 vahvistin ja Titan kaappi

Yhdysvalloissa amp yritys lisätä enemmän ampeeria niiden high-end alue... Lisää »

Marshall vahvistimet alusta levy

Ikonin brittiläinen vahvistin yritys on nyt eläytyä levyteollisuus.... Lisää »

Peavey paljastaa 6505 Piranha vahvistin pää

Peavey paljastaa snappier versio klassinen high gain amp.... Lisää »

EVH tuoda esiin 5150 III EL34 vahvistin pää ja ohjaamo

EVH tuottaa EL34 versio klassinen 5150 vahvistin... Lisää »