Jousisoittimet

Jousisoittimet ovat säilyttäneet suosionsa vuosien vieriessä. Gear4musicissa olemme työskennelleet kovasti kehittääksemme valikoiman jousisoittimia, jotka sopivat niin vasta-alkajien kuin edistyneiden soittajien tarpeisiin. Viulut, alttoviulut, sellot ja kontrabassot ovat saatavana erikokoisina, joten voimme toimittaa jousisoittimia kaikenikäisille ja -kykyisille soittajille.

View All Information

Myydyimmät jousisoittimet

Ensimmäiset 16 tuotetta näkyvillä

Tietoa Jousisoittimista

Jousisoittimet muodostavat suuren osan klassisen orkesterin kokoonpanoa, mutta myös jazz- ja folk-muusikot käyttävät niitä. Laajempirunkoisilla jousisoittimilla on yleensä matalampi ääni, muttä todellisen äänenkorkeuden määrittää kielen pituus, paksuus ja kireys.

Valikoimaamme kuuluu useita värillisiä soittimia, sekä sähköselloja, -viuluja ja -kontrabassoja, joten mitä tahansa jousisoitinta oletkaan etsimässä, me voimme auttaa.

Jousisoitinuutiset

Eastman jouset Gear4music-varastoitaville tuotteille

Laadukkaita Eastman viulut, alttoviulua, selloa ja kontrabassojen ovat nyt saatavilla Gear4music.... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha käyttöön YEV sarjan Electric viulut

Muotoilu ottaa sen suunnittelu inspiraatiota orgaaninen kauneus puu, puhtaat linjat yksinkertaisuus ja mukavuutta kevyt YEV uutuusmallisto yhdistyy innovatiivinen Yamaha ääni luoda upea Live-palvelun suorituskyky väline.... Lisää »

7 parhaat keinot alle 7

Monet vanhemmat haluavat kannustaa lapsensa vievät väline varhain elämässä. Musiikki voi olla hauskaa ja palkitsevaa toimintaa lapsille vaan tiedä mistä aloittaa voi olla hankalaa. Tässä on meidän top Plektrat ihanteellinen starter välineitä alle 7.... Lisää »