Jousisoittimet

Jousisoittimet ovat säilyttäneet suosionsa vuosien vieriessä. Gear4musicissa olemme työskennelleet kovasti kehittääksemme valikoiman jousisoittimia, jotka sopivat niin vasta-alkajien kuin edistyneiden soittajien tarpeisiin. Viulut, alttoviulut, sellot ja kontrabassot ovat saatavana erikokoisina, joten voimme toimittaa jousisoittimia kaikenikäisille ja -kykyisille soittajille.

View All Information

Myydyimmät jousisoittimet

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoa Jousisoittimista

Jousisoittimet muodostavat suuren osan klassisen orkesterin kokoonpanoa, mutta myös jazz- ja folk-muusikot käyttävät niitä. Laajempirunkoisilla jousisoittimilla on yleensä matalampi ääni, muttä todellisen äänenkorkeuden määrittää kielen pituus, paksuus ja kireys.

Valikoimaamme kuuluu useita värillisiä soittimia, sekä sähköselloja, -viuluja ja -kontrabassoja, joten mitä tahansa jousisoitinta oletkaan etsimässä, me voimme auttaa.

Jousisoitinuutiset

Gear4music sileää Hidersine

Hidersine kuulonvaraisesti pidetään huippu kenttä.... Lisää »

Eastman jouset Gear4music-varastoitaville tuotteille

Laadukkaita Eastman viulut, alttoviulua, selloa ja kontrabassojen ovat nyt saatavilla Gear4music.... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha käyttöön YEV sarjan Electric viulut

Muotoilu ottaa sen suunnittelu inspiraatiota orgaaninen kauneus puu, puhtaat linjat yksinkertaisuus ja mukavuutta kevyt YEV uutuusmallisto yhdistyy innovatiivinen Yamaha ääni luoda upea Live-palvelun suorituskyky väline.... Lisää »