Gibson

-kitarat myynnissä Gear4music.comilla
Gear4Music.com

Gibson on tullut pitkän matkan, koska yritys on perustettu yli 100 vuotta sitten. View All Information

Gibsonin myydyimmät

Ensimmäiset 17 tuotetta näkyvillä

Tietoja Gibsonista

Gibson perustaja Orville Gibson valmistettu Mandoliinit, Michiganissa, myöhään 1890-luvulla. Hän keksi ensin archtop kitarat käyttämällä viulu löytyy arch ylhäältä samaa tyyppiä. 1930-Luvulla, jonka Gibson oli myös tehdä flattop akustiset kitarat, niin kuin ensimmäinen kaupallisesti saatavilla olevat ontot-laitoksen sähkökitara.

Myöhemmin alussa 1950's Gibson käyttöön sen ensimmäisen ja suosituin kitara tähän mennessä, Les Pual, niin kitara oli kasvava suosio. Tämän jälkeen Les Paul on tullut yksi kaikkein tunnistettavissa ja suosittu kitarat, Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, vinoviiva ja paljon enemmän ikonimainen kitaristit tykkää käyttämä.

Gibson julkaissut myös muita suosittuja mallit SG, kuten ES-335, Explorer, Flying V ja monet muut kitarat, kaikki käytetään pop, reggae blues, rock-musiikin kaikki pelit. Vain 50 käyttöluvan UK Gibson jälleenmyyjien apualuksiin voimme tarjota loistava valinta Gibson sähkökitara, akustinen kitara, bassot ja tarvikkeet kaikki on alin hinta online-tilassa.

Gibsonin uutiset

Gibson vapauttaa katsella Pricier kuin ja telineard Les Paul kitara

Yhteistoiminnassa katsella valmistaja Raymond Weil Gibson's 'Freelancer' katsella paria runsaus ja musiikillisesti innoittamana suunnittelu upeat tulokset... Lisää »

NAMM 2017: Gibson 2017 perinteinen, korkean suorituskyvyn, S-sarja

Paljastaa uuden sarjan erittäin edullinen S-sarja, Gibson lautasen niiden 2017 riviin kuten perinteinen sarja, High Performance-sarjan ja likaa.... Lisää »

Gear4music sileää Gibson 2017 alue

Tuo vilkas tilkka väri, muunnelmia klassisia malleja ja vertaansa vailla sävy Gear4music ylpeinä varastossa Gibson 2017-alue.... Lisää »