Elektro-akustiset kitarat

Elektro-akustinen kitara tarjoaa parasta molemmista kitaroista: akustisen äänensävyn sähköisesti vahvistettuna. Ne ovat erityisen ihanteelisia lavalla, missä ne voidaan liittää suoraan vahvistimeen ilman mikkiä.

View All Information

Parhaiten myyvät puoliakustiset

Ensimmäiset 36 tuotetta näkyvillä

Tietoja puoliakustisesta kitarasta

Puoliakustinen kitara avulla akustinet kitaristit täydentää niiden akustinen ääni. Jos sähkökitaran perustuu vahvistin tuottaa sen äänen, akustinen vain yleensä täydennetty käytettäväksi live keikoilla ja harjoituksissa. Electro akustiikka ovat täydennetty, sisäänrakennettu pickup ja esivahvistin järjestelmän avulla. Tämä on yleensä akkukäyttöinen ja on perus taajuuskorjain ja usein viritin laivalla myös.

Dreadnought puoliakustinen kuin Yamahan APX500 on luultavasti kaikkein suosituin puoliakustinen kitara ajoittaa, kiitoksia jotta sen koon ja aseman kompromissi.

Gear4music.com varastossa kaikkien lajikkeiden elektro Akustiset kitarat, kuten erilaisia puoliakustinen kitara pakkauksissa edulliseen hintaan.

Puoliakustisen kitaran uutiset

Katso: Martin kitaran - Dreadnought balladi

Martin kitara paljastaa palkittu dokumentti Martin Dreadnought - kitara, joka on totuttuihin aikaa ja ansainnut paikkansa akustinen kansanperinteessä.... Lisää »

Fender kaivaa nappikuulokkeet näytön alueella

Maailmankuulu kitara valmistaja tarjoaa viisi uutta nappikuulokkeet seurata mallia uusin hanke.... Lisää »

D'Addario käyttöön Humiditrak

D'Addario käyttöön Humiditrak - laite, joka asuu sisällä kitaran asian ja tarjoaa reaaliaikainen tila päivitykset kautta älypuhelin app, joten voit pitää silmällä kirves.... Lisää »