Elektro-akustiset kitarat

Elektro-akustinen kitara tarjoaa parasta molemmista kitaroista: akustisen äänensävyn sähköisesti vahvistettuna. Ne ovat erityisen ihanteelisia lavalla, missä ne voidaan liittää suoraan vahvistimeen ilman mikkiä.

View All Information

Parhaiten myyvät puoliakustiset

Ensimmäiset 23 tuotetta näkyvillä

Tietoja puoliakustisesta kitarasta

Puoliakustinen kitara avulla akustinet kitaristit täydentää niiden akustinen ääni. Jos sähkökitaran perustuu vahvistin tuottaa sen äänen, akustinen vain yleensä täydennetty käytettäväksi live keikoilla ja harjoituksissa. Electro akustiikka ovat täydennetty, sisäänrakennettu pickup ja esivahvistin järjestelmän avulla. Tämä on yleensä akkukäyttöinen ja on perus taajuuskorjain ja usein viritin laivalla myös.

Dreadnought puoliakustinen kuin Yamahan APX500 on luultavasti kaikkein suosituin puoliakustinen kitara ajoittaa, kiitoksia jotta sen koon ja aseman kompromissi.

Gear4music.com varastossa kaikkien lajikkeiden elektro Akustiset kitarat, kuten erilaisia puoliakustinen kitara pakkauksissa edulliseen hintaan.

Puoliakustisen kitaran uutiset

Ed Sheeran allekirjoitus "jakaa" kitara ennakkotilauksia

Yhteistyötä kanssa Martin, Sheeran's uusin allekirjoitus malli on taidetta hänen Viimeisin albumi "÷" ja on rakennettu tarkka eritelmät.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Martin kesäajan ja DSTG ja 0-18 kitarat

Kirjoitti enemmän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Martin tämän vuoden Musikmesse näitä upouusi malleja näyttely hienostunut esteettinen ja legendaarinen sävy.... Lisää »

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »