Elektro-akustiset kitarat

Elektro-akustinen kitara tarjoaa parasta molemmista kitaroista: akustisen äänensävyn sähköisesti vahvistettuna. Ne ovat erityisen ihanteelisia lavalla, missä ne voidaan liittää suoraan vahvistimeen ilman mikkiä.

View All Information

Parhaiten myyvät puoliakustiset

Ensimmäiset 36 tuotetta näkyvillä

Tietoja puoliakustisesta kitarasta

Puoliakustinen kitara avulla akustinet kitaristit täydentää niiden akustinen ääni. Jos sähkökitaran perustuu vahvistin tuottaa sen äänen, akustinen vain yleensä täydennetty käytettäväksi live keikoilla ja harjoituksissa. Electro akustiikka ovat täydennetty, sisäänrakennettu pickup ja esivahvistin järjestelmän avulla. Tämä on yleensä akkukäyttöinen ja on perus taajuuskorjain ja usein viritin laivalla myös.

Dreadnought puoliakustinen kuin Yamahan APX500 on luultavasti kaikkein suosituin puoliakustinen kitara ajoittaa, kiitoksia jotta sen koon ja aseman kompromissi.

Gear4music.com varastossa kaikkien lajikkeiden elektro Akustiset kitarat, kuten erilaisia puoliakustinen kitara pakkauksissa edulliseen hintaan.

Puoliakustisen kitaran uutiset

Kesällä NAMM 2016: Uusi Ibanez Artwood Vintage Thermo-vuotiaiden Akustiset kitarat

Ibanez lisännyt kuusi uudet kitarat laaja akustinen monenlaisia kitaroita.... Lisää »

Kesällä NAMM 2016: Martin kitara laajentaa juniorisarjan

Martin kitara on lisännyt DRSG sekä seitsemän uuden X-sarjan cutaways malleja Sonitone elektroniikka kesän NAMM 2016.... Lisää »

Fender kaivaa nappikuulokkeet näytön alueella

Maailmankuulu kitara valmistaja tarjoaa viisi uutta nappikuulokkeet seurata mallia uusin hanke.... Lisää »