Digitaalipianot

Digipianot ovat realistinen vaihtoehto perinteiselle pianolle sekä soittotavan että äänen puolesta.

View All Information

Suosituimmat Harmonikat

Ensimmäiset 24 tuotetta näkyvillä

Tietoja Harmonikat

Harmonikat ovat sähkö soittimia, jotka on suunniteltu perinteistä, akustista kollegojensa vaihtoehtona. Toisin kuin akustiset pianot Harmonikat ei ole merkkijonoja, vasarat tai kaikupohjan. Sen sijaan he käyttävät mikrosiruja ääni ja kaiuttimet jäljitellä ääni ja tuntua perinteinen pianon.

Kun ostat digitaalinen piano, on monia asioita huomioon. Esimerkiksi, electric piano on näppäimien määrää. Hyvä digitaalinen piano on 88 painotettu avaimet kuten 8865 digipiano mennessä Gear4music tai Korg LP-350.

Polyphony digipiano taso olisi myös harkittava. Casio Privia PX-720 Digipiano on 128-äänen polyfonia, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä laaja käyttää hiljennyspedaalin ja soittaa lakaistaan soinnut.

Muut tekijät harkita, täyttääkö sähköpiano johtua avulla puhuja, muistin, mitä pedaali vaihtoehtoja on, jos kantaa sisältyy ja mitä digitaalisia tehosteita sen mukana.

Digipianouutiset

Roland ja Karimoku joukkue jalkeilla ajaksi KF-10 Digipiano

Kansainvälisesti tunnettu japanilainen huonekaluvalmistaja Karimoku on lyöttäytynyt kanssa Roland tuottaa piano näyttää jokaisen sentin yhtä runsas kuin miltä se kuulostaa.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Esittelyssä Nord vaiheessa 3 Piano

Viidennen sukupolven Nord konserttipiano sarja, tämän uuden lisäksi Nordn "Vaihe" alue on erityisesti suunnattu suorituskyky perustuu muusikko.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha ilmoittaa muutoksista CLP-alue

Monenlaisia päivitykset ulottuvat koko kokoelma CLP pianot Yamaha antaa kriitikoiden ylistämä CLP-tarjontaansa pitkä odotettu uudistaa.... Lisää »