Digitaalipianot

Digipianot ovat realistinen vaihtoehto perinteiselle pianolle sekä soittotavan että äänen puolesta.

View All Information

Suosituimmat Harmonikat

Ensimmäiset 11 tuotetta näkyvillä

Digipiano-opas

Digitaalinen piano on sähköiset soittimet, joiden tarkoituksena on palvella vaihtoehtona perinteinen, akustinen vastaavia. Toisin kuin akustinen piano sähköpiano ei ole merkkijonoja tai iskuvasarat ja ei soundboard. Sen sijaan digitaalisen piano on sähköisen hyvän piirin ja kaiutin, jota voidaan toistaa ääni- ja tuntumaa soittaminen perinteisten pianoa.

Huomioon otettavia seikkoja, kun ostat digitaalisen piano

Ovat asioita, joita ihmiset haluavat ostaa digitaalista piano kannattaa etsiä numero. Esimerkiksi sähköpiano on tarjolla näppäimien määrää olisi otettava huomioon. Hyvä digitaalinen piano asennuksen pitäisi olla 88 painotettu avaimet, kuten 8865 digipiano Gear4musicilta ja Korg LP-350 digipiano.

Polyphony digipiano taso olisi myös otettava huomioon. Esimerkiksi Casio Privia PX 720 digipiano tarjoaa 128-ääni-polyfonia merkitys, se sallii käyttäjien laajan käytön vaimentimen polkimen ja lakaistaan musiikin toistamiseen.

Muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon ovat onko sähköpiano mukana kaiuttimet, mikä sen muistikapasiteetti on, mitä pedaali se tarjoaa vaihtoehtoja, onko näyttelyosasto sisältyy ja kuinka monta kappaleita ja digitaalisia tehosteita, se tulee.

Digipianouutiset

Roland paljastaa yksinomainen edistäminen arkki musiikkia suoraan Pass

Roland tarjoavat upouusi edistäminen jossa niille, jotka ostaa mitään Roland GP, LX tai HP piano saavat kolmen kuukauden tilata nuotit suoraan siirtää.... Lisää »

NAMM 2017: Roland paljastaa RD-2000 digipiano

Useita jännittäviä ominaisuuksia RD-2000 yhdistää akustisen ja digitaalisen pianon parhaat ominaisuudet innovatiivinen hybridi... Lisää »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 ja ES110 Harmonikat

Tilattavissa on Gear4music, Kawai's CN27, CN37 ja ES110 Digipiano yhdistää aito klassinen tunnelma lukuisia nykyaikaisia yksityiskohtia... Lisää »

NAMM 2017: Casio käynnistää Privia PX-160 ja Celviano AP-460 valkoinen

Tilattavissa on Gear4music nyt, arvostetun PX-160 sekä AP-460 tarjoaa useita ylellisiä tonaalinen mahdollisuuksia vaativille muusikko.... Lisää »

Korg käynnistää uuden verkkosivuston

Korg koulutuksen tavoitteena on tarjota käyttäjille informatiivinen ja dynaaminen oppimiskokemus... Lisää »

Katsella kuinka Rihanna Monte Neuble käyttää etukäteen koskettimet hänen Live kamppeet

Monte Neuble käsitellään käyttäen Akai Pro Advance näppäimistö ja VIP 2.0 tiellä.... Lisää »