Digitaalipianot

Digipianot ovat realistinen vaihtoehto perinteiselle pianolle sekä soittotavan että äänen puolesta.

View All Information

Suosituimmat Harmonikat

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoja Harmonikat

Harmonikat ovat sähkö soittimia, jotka on suunniteltu perinteistä, akustista kollegojensa vaihtoehtona. Toisin kuin akustiset pianot Harmonikat ei ole merkkijonoja, vasarat tai kaikupohjan. Sen sijaan he käyttävät mikrosiruja ääni ja kaiuttimet jäljitellä ääni ja tuntua perinteinen pianon.

Kun ostat digitaalinen piano, on monia asioita huomioon. Esimerkiksi, electric piano on näppäimien määrää. Hyvä digitaalinen piano on 88 painotettu avaimet kuten 8865 digipiano mennessä Gear4music tai Korg LP-350.

Polyphony digipiano taso olisi myös harkittava. Casio Privia PX-720 Digipiano on 128-äänen polyfonia, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä laaja käyttää hiljennyspedaalin ja soittaa lakaistaan soinnut.

Muut tekijät harkita, täyttääkö sähköpiano johtua avulla puhuja, muistin, mitä pedaali vaihtoehtoja on, jos kantaa sisältyy ja mitä digitaalisia tehosteita sen mukana.

Digipianouutiset

Roland paljastaa yksinomainen edistäminen arkki musiikkia suoraan Pass

Roland tarjoavat upouusi edistäminen jossa niille, jotka ostaa mitään Roland GP, LX tai HP piano saavat kolmen kuukauden tilata nuotit suoraan siirtää.... Lisää »

NAMM 2017: Roland paljastaa RD-2000 digipiano

Useita jännittäviä ominaisuuksia RD-2000 yhdistää akustisen ja digitaalisen pianon parhaat ominaisuudet innovatiivinen hybridi... Lisää »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 ja ES110 Harmonikat

Tilattavissa on Gear4music, Kawai's CN27, CN37 ja ES110 Digipiano yhdistää aito klassinen tunnelma lukuisia nykyaikaisia yksityiskohtia... Lisää »