Digitaalipianot

Digipianot ovat realistinen vaihtoehto perinteiselle pianolle sekä soittotavan että äänen puolesta.

View All Information

Suosituimmat Harmonikat

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Digipiano-opas

Digitaalinen piano on sähköiset soittimet, joiden tarkoituksena on palvella vaihtoehtona perinteinen, akustinen vastaavia. Toisin kuin akustinen piano sähköpiano ei ole merkkijonoja tai iskuvasarat ja ei soundboard. Sen sijaan digitaalisen piano on sähköisen hyvän piirin ja kaiutin, jota voidaan toistaa ääni- ja tuntumaa soittaminen perinteisten pianoa.

Huomioon otettavia seikkoja, kun ostat digitaalisen piano

Ovat asioita, joita ihmiset haluavat ostaa digitaalista piano kannattaa etsiä numero. Esimerkiksi sähköpiano on tarjolla näppäimien määrää olisi otettava huomioon. Hyvä digitaalinen piano asennuksen pitäisi olla 88 painotettu avaimet, kuten 8865 digipiano Gear4musicilta ja Korg LP-350 digipiano.

Polyphony digipiano taso olisi myös otettava huomioon. Esimerkiksi Casio Privia PX 720 digipiano tarjoaa 128-ääni-polyfonia merkitys, se sallii käyttäjien laajan käytön vaimentimen polkimen ja lakaistaan musiikin toistamiseen.

Muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon ovat onko sähköpiano mukana kaiuttimet, mikä sen muistikapasiteetti on, mitä pedaali se tarjoaa vaihtoehtoja, onko näyttelyosasto sisältyy ja kuinka monta kappaleita ja digitaalisia tehosteita, se tulee.

Digipianouutiset

Nord ilmoitti Electro 5 OS-päivitys

Nord on ilmoittaa muutoksista Electro 5 korjaukset ja uuden ulkoisen expression-pedaalin käyttöä valvoa paramters split-Modessa.... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha Arius YDP143 ja YDP163 pianot paljastettiin

Yamaha esittelee täysin uusi Arius YDP143 ja YDP163 pianon laaja valikoima pianoja.... Lisää »

NAMM 2016: M-Audio ilmoittaa aksentti Digipiano ja aksentti moduuli

M-Audio puhuu kaikille näppäimistö soittajille uusi aksentti Digipiano ja aksentti moduuli Winter NAMM 2016.... Lisää »

NAMM 2016: Roland FP-30 SuperNATURAL digipiano

Roland FP-30 digipiano tarjoaa Rolandin ylistämä ääni ja tuntea yhdistyy moderneja ominaisuuksia All-in ammattitason 88-koskettiminen väline.... Lisää »

NAMM 2016: Korg käyttöön B1SP digipiano

Korg esitteli B1SP digitaalinen piano.... Lisää »

Päivittäinen Black Friday Tarjoukset ja kilpailut!

Aikavälillä musta perjantai 2015 annamme suuren palkinnon joka päivä saakka ja viisipäiväisiä musta (27.11.15) ohella noin loistavia tarjouksia.... Lisää »