Pianotarvikkeet

Meidän Gear4music.comissa pianotarvikkeiden osastolla on laaja valikoima kosketinsoitinten lisävarusteita pianopedaaleista virtalähteisiin, jakkaroihin ja puhdistussoitinisiin huippuvalmistajilta kuten Casio, Yamaha ja Quiklok.

View All Information

Suosituimmat Piano ja nappaimisto tarvikkeet

Pianon lisävarusteista

Tarvittavat lisälaitteet kosketinsoitin tai piano riippuu hyvin paljon miten sitä käytetään. Olennaiset kaikille kuljettavien kannettava kosketinsoitin on keikka pussi tai ja kotelo suojelemiseksi soitinen sekä helppo kuljettaa valmiustilassa.

Valmistamme useita omia Telineet sekä yhden, 2 ja 3 tason malleja, jotka sallitaan tietty joustavuus, mutta monet näppäimistöä, voit omien.

Pianouutiset

CasioGP-500 Celviano hybridi digitaalinen flyygeli palkittiin otsikko "innovatiivisia ja luotettavien Piano tuote 2016"

Täynnä useita hienoja ominaisuuksia, Celviano Grand hybridimallinen tarjoaa soittajalle ennennäkemättömän suorituskyvyn ja ennennäkemätön sävy... Lisää »

Gear4music sileää Casio Celviano GP-300 Grand hybridimallinen pianojen

Ylellinen digitaalinen piano suunniteltu uskollisesti uudestaan grand akustinen piano, ääni Casio Celviano GP-300 on erinomainen työkalu sananvapautta vaativille pianisti... Lisää »

Casio voimien Mercury-palkinnon ehdokkaana Musican Laura Mvula musiikinopettaja of the Year Awards 2017

Klassinen FM maineikas musiikin opettaja määritetään suurin koskaan, esittelee erinomaisia koulutuksen saavutuksia musiikin opettajat kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa... Lisää »