Pianotarvikkeet

Meidän Gear4music.comissa pianotarvikkeiden osastolla on laaja valikoima kosketinsoitinten lisävarusteita pianopedaaleista virtalähteisiin, jakkaroihin ja puhdistussoitinisiin huippuvalmistajilta kuten Casio, Yamaha ja Quiklok.

View All Information

Suosituimmat Piano ja nappaimisto tarvikkeet

Pianon lisävarusteista

Tarvittavat lisälaitteet kosketinsoitin tai piano riippuu hyvin paljon miten sitä käytetään. Olennaiset kaikille kuljettavien kannettava kosketinsoitin on keikka pussi tai ja kotelo suojelemiseksi soitinen sekä helppo kuljettaa valmiustilassa.

Valmistamme useita omia Telineet sekä yhden, 2 ja 3 tason malleja, jotka sallitaan tietty joustavuus, mutta monet näppäimistöä, voit omien.

Pianouutiset

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 ja ES110 Harmonikat

Tilattavissa on Gear4music, Kawai's CN27, CN37 ja ES110 Digipiano yhdistää aito klassinen tunnelma lukuisia nykyaikaisia yksityiskohtia... Lisää »

Roland GP607 digitaalinen Grand Piano musta/valkoinen nyt varastossa

Yhdistämällä akustinen sointi eduista ja nykyaikaisesta teknologiasta käytännön järjestelyistä, GP607 on varmasti tuo elegance runsaasti kaikki kotitalouden... Lisää »

CasioGP-500 Celviano hybridi digitaalinen flyygeli palkittiin otsikko "innovatiivisia ja luotettavien Piano tuote 2016"

Täynnä useita hienoja ominaisuuksia, Celviano Grand hybridimallinen tarjoaa soittajalle ennennäkemättömän suorituskyvyn ja ennennäkemätön sävy... Lisää »